Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

"Θα με βοηθήσει ο Σατανάς..."


Ομάδα σατανιστών σκότωσαν και μετά έφαγαν 4 εφήβους σε μια απεχθή τελετή στη Ρωσσία.

Πέντε 19χρονοι σπουδαστές και άλλοι τρεις ύποπτοι σατανιστές κατηγορούνται πως σκότωσαν με μαχαίρι τρία κορίτσια και ένα αγόρι ηλικίας 16-17 ετών και στη συνέχεια, αφού τα τεμάχισαν, έφαγαν κομμάτια από τα πτώματά τους, γράφει σήμερα η ρωσική εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβδα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γιάροσλαβ, σε απόσταση 300 χιλιομέτρων βόρεια της Μόσχας, σε ένα εξοχικό σπίτι όπου οι δράστες παρέσυραν τα θύματά τους και τα κατέσφαξαν σύμφωνα με το τελετουργικό των σατανιστών, αφού προηγουμένως τα ανάγκασαν να καταναλώσουν αλκοόλ μέχρι να μεθύσουν.

«Ο σατανάς θα με βοηθήσει να γλυτώσω από την ενοχή», δήλωσε στη διάρκεια των ανακρίσεων που ακολούθησαν, ένας από τους κατηγορούμενους, αναφέρει το δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή οι δράστες κατάφεραν στα θύματά τους «666 μαχαιριές».

Το περιστατικό αυτό δεν είναι βέβαια, το μοναδικό, καθώς αυξάνουν, στην Ευρώπη, τα κρούσματα επιθέσεων, δολοφονιών, αλλά και αυτοκτονιών από νεαρά άτομα που δηλώνουν "Σατανιστές".

Πέρσι ένας Σατανιστής, ο οποίος ήταν και χρήστης κάνναβης, μαχαίρωσε έναν ιερέα στην Ουαλία.

Ο π. Paul Bennett, 59 ετών, (φώτο) σκοτώθηκε προσπαθώντας να προστατεύσει την οικογένειά του από τον σχιζοφρενή Geraint Evans.

Ο Evans, 24 ετών, άγνωστο πως, βρισκόταν ελεύθερος, παρότι είχε διαταχθεί να κρατείται επ 'αόριστον σε ασφαλές ψυχιατρικό νοσοκομείο.
Στο σώμα του π. Paul Bennett μετρήθηκαν 22 μαχαιριές.

Πριν μερικά χρόνια, το 2001, σοκαρισμένη η Γερμανία, μάθαινε για την δράση ενός ζευγαριού σατανιστών, της Manuela και του Daniel Ruda, που σκότωσαν το 2002 έναν φίλο τους με τελετουργικό τρόπο ισχυριζόμενοι ότι εκτελούσαν το θέλημα του Σατανά.

Ο νεκρός, ένας 33χρονος συνάδελφος του Daniel, βρέθηκε κατακρεουργημένος στο διαμέρισμα του ζεύγους, με μία πεντάλφα χαραγμένη στο στήθος.

Μετά τον φόνο και οι δυο τους έφυγαν και επί μία εβδομάδα έκαναν τον γύρο της Γερμανίας ενώ προσπαθούσαν επανειλημμένα να αυτοκτονήσουν πριν συλληφθούν στην πόλη Jena.

Στην διάρκεια της εβδομάδας αυτής ο Daniel αγόρασε ένα αλυσοπρίονο, λέγοντας ότι δεν ήθελε να είναι άοπλος όταν ο Διάβολος θα τον καλούσε ξανά… Το ζευγάρι δήλωσε ότι ήταν βρυκόλακες και ότι είχαν μυηθεί στον βαμπιρισμό στην Αγγλία και στη Σκωτία.

Στο δικαστήριο συνέχισαν να προκαλούν με τη στάση τους χωρίς να δείχνουν κανένα σημάδι μετάνοιας για την αποτρόπαιη πράξη τους. Είπαν ότι δεν δέχονταν να τους καταλογιστεί ο φόνος αφού «ο Σατανάς είχε διατάξει να τελέσουν την πράξη και η διαταγή από αυτόν δεν μπορούσε να μην ληφθεί υπόψιν». Τελικά οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση γι' αυτό και κλείστηκαν σε μια ψυχιατρική μονάδα υψηλής ασφαλείας.

Υπολογίζεται ότι περίπου 6.000 Γερμανοί λατρεύουν τον Σατανά και οι περισσότεροι έχουν μυηθεί μέσα από το Ίντερνετ, ενώ 15 αυτοκτονίες στην περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας αποδίδονται στον αποκρυφισμό.

Το 2001 τρία παιδιά, ο 17χρονος Μάικλ, ο 14χρονος Μάικ και ο 18χρονος Ρενέ, αυτοκτόνησαν πηδώντας στο κενό από μια γέφυρα στην Ανατολική Γερμανία.

Στα άψυχα κορμιά τους οι αστυνομικοί βρήκαν ζωγραφισμένες πεντάλφες. Ο Μάικ και ο Ρενέ είχαν δέσει τα χέρια τους με χειροπέδες. «Είμαστε δυσαρεστημένοι από αυτή τη ζωή και αναζητούμε μια καλύτερη» έγραφε το σημείωμα που άφησαν πίσω τους.
Οι τρεις νεαροί, σύμφωνα με το δημόσιο κατήγορο Ντιέτμαρ Κίπρι, «ήταν γνωστό ότι ασχολούνταν με το σατανισμό. Έκαναν πάρτι σε νεκροταφεία και άκουγαν σατανιστική μουσική».

Καθηγητές και γονείς είναι προβληματισμένοι. «Υπάρχει έντονο κλίμα κατάθλιψης μέσα στις τάξεις», λέει ένας διευθυντής σχολείου της Α. Γερμανίας.

Ο σατανισμός «ψαρεύει» τους υποψήφιους υποστηρικτές του από το Διαδίκτυο με πρωτοφανή ευκολία και άνεση! Χιλιάδες είναι οι σελίδες που εξυμνούν το Σατανά, άπειρα τα chat rooms μέσα από τα οποία οι υποστηρικτές του Διαβόλου ανταλλάσσουν απόψεις για την ανίερη λατρεία ή απλώς τα λένε μεταξύ τους. Οποιοσδήποτε μπορεί πανεύκολα να «προσηλυτιστεί» αρκεί να διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή και πρόσβαση στο Ιντερνετ. Η περιέργεια είναι το πρώτο βήμα. Σιγα σιγά έρχονται και τα υπόλοιπα. Ειδικά όταν πρόκειται για νέους που μαστίζονται από την ανεργία, αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σχολείο, μέσα στην οικογένεια ή που απλώς κανένας δεν τους παίρνει ποτέ στα σοβαρά.

«Βλέπω συχνά μαύρα κεριά στο νεκροταφείο. Σ' αυτήν εδώ την περιοχή γίνονται συνεχώς αποκρυφιστικές τελετές. Κάνουν ανίερες λειτουργίες σε ερείπια κτισμάτων, στο νεκροταφείο και στην ύπαιθρο. Είναι δεμένοι με καταραμένους όρκους», λέει ο Αντρέα Μπρέιτ, εφημέριος σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας.

Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στις αυτοκτονίες ανακαλύπτοντας «τις δυνάμεις που οδηγούν τα παιδιά σε αυτές τις πράξεις απόγνωσης», όπως λέει ο κυβερνήτης Κερτ Μπίντενκοπφ.

Όμως ακόμα όμως κι αν δεχτούμε πως θα καταφέρει η αστυνομία να εντοπίσει και να καταστείλει όλες τις σατανιστικές ομάδες που δρουν στη Γερμανία, πώς θα σταματήσει το σερφάρισμα των νέων στο Ιντερνετ που τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν -μεταξύ άλλων- πύλες που οδηγούν στην Κόλαση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: