Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Obama: "ο εργάτης του Φωτός"


Σε φωτογραφία που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του Time, «Time's White House Photo of the Day», φαίνονται τα χέρια του (τότε γερουσιαστή) Μπαράκ Ομπάμα να κρατούν ένα μπρελόκ με τον Hanuman, την ινδική θεότητα που έχει την μορφή μαϊμούς!

Το μπρελόκ το έδωσε στον Ομπάμα ένας στρατιώτης που υπηρετούσε στο Ιράκ.

Οι ιερείς του Ναού Sankat Mochan, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον «Κύριο Hanuman», από την στιγμή που πληροφορήθηκαν το γεγονός, δεν έπαψαν να προσφέρουν προσευχές στον θεό – μαϊμού και να τον παρακαλούνε να βοηθήσει τον Ομπάμα, να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ!

Σε όλη την διάρκεια των προσευχών ήταν παρούσα στο ναό η Caroline Saurce, η αντιπρόσωπος των Ινδών στο επιτελείο του Ομπάμα.

Οι ιερείς της έδωσαν ένα χρυσό είδωλο του «θεού» να το μεταφέρει στον Ομπάμα, με την υπενθύμιση ότι έχει «αγιασθεί» μετά από 11 ημέρες προσευχής.

“Σύμφωνα με τις ινδουιστικές παραδόσεις, μετά την περίοδο των11 ημερών που διήρκησαν οι προσευχές το είδωλο είναι πλέον «αγιασμένο» και μπορεί να μεταφερθεί στην Αμερική και να παραδοθεί στον Μπαράκ Ομπάμα " είπε ο Brij Mohan Bhama, ένας αφιερωμένος του ναού του Hanuman.

Ο Ομπάμα από τότε κρατούσε το χρυσό είδωλο σαν φυλαχτό.


--ην ίδια στιγμή ορισμένοι από τους οπαδούς του Ομπάμα παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποιούσαν το όνομα Ομπάμα σαν ινδουιστικό «μάντρα»!

(Σ.Σ. με τον όρο «μάντρα» ονομάζονται σύντομα στιχάκια ή και μεμονωμένες λέξεις που επαναλαμβανόμενα βοηθούν το άτομο που κάνει «διαλογισμό». Πιο γνωστό είναι το «ομ» που ακούγεται: οοοομμμμμ…).

Έτσι ταιριάζει πολύ να λένε όταν κάνουν διαλογισμό τα στιχάκια "O-ba-ma! O-ba-ma! O-ba-ma!" .

"Ήμασταν τόσο συνεπαρμένοι που νομίζαμε ότι ο Barack θα σηκωθεί θα κοιτάξει το πλήθος και θα αρχίσει να λέει: 'Παιδιά μου! Παιδιά μου! Έχω έρθει για να σας ελευθερώσω!" (από το βιβλίο «Obama: From Promise to Power» («Ομπάμα: Από την Υπόσχεση στην Δύναμη ή Εξουσία») του David Mendell. [σελ. 297]


--την Ιαπωνία οι κάτοικοι μιας παραλιακής κωμόπολης έγιναν γνωστοί για την ένθερμη υποστήριξη τους στον Μπαράκ Ομπάμα. Οι υποστηρικτές δήλωσαν ότι νιώθουν ένα «περίεργο δέσιμο» με τον Ομπάμα, αφού η πόλη τους έχει το ίδιο όνομα με τον νέο πρόεδρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Τρίτο Μάτι» στο τεύχος 166, για τους Ιάπωνες αυτό δεν είναι κάτι ασήμαντο, αφού η ενέργεια που προκύπτει από τους ήχους και τα ονόματα αντιμετωπίζεται ως εύνοια των θεών!

Εκτός αυτού η λέξη «Ομπάμα» είναι μεγάλο και ιστορικό επώνυμο οικογενειών ευγενών και σαμουράι!

Σε κάθε νίκη του Ομπάμα όταν έδινε την μάχη ως Γερουσιαστής με την Χίλαρυ Κλίντον, οι Ιάπωνες θαυμαστές του μαζεύονταν στις παραλίες και γιόρταζαν με χορούς από νεαρά κορίτσια που λέγονταν τα «Κορίτσια του Ομπάμα».

Λέγεται, ότι ο δήμαρχος της πόλης δέχτηκε ένα γράμμα από τον Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο ο νυν πρόεδρος ανέφερε πως δεν μοιράζονται μόνο ένα όνομα, αλλά και «Έναν πλανήτη» και «μια κοινή συνείδηση» και τέλος τους ευχαριστεί για την υποστήριξή τους.

Η Ομπάμα (浜市), που σημαίνει «Μικρή Θάλασσα» στα ιαπωνικά, είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη βιομηχανία αλιείας και βρίσκεται 400 χιλιόμετρα δυτικά του Τόκυο.


Δεν είναι λοιπόν μόνο οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι Ιουδαίοι που λατρεύουν τον Μπαράκ Ομπάμα και με μεγάλη άνεση του δίνουν «μεσσιανικές» και ξεκάθαρα μεταφυσικές διαστάσεις .


Μπορείτε να προσθέσετε και τους Ινδουιστές! Και τους σιντοιστές Ιάπωνες!


Αλλά έχει κι άλλους η λίστα..


Και οι μάγοι - νεοπαγανιστές – wiccan αποβλέπουν στον Ομπάμα, τον οποίον στήριξαν με όλη τους την καρδιά (βλέπε:

http://wiccantogether.ning.com/group/democrats)

και πανηγύρησαν την εκλογή του.

Μάλιστα το ποσοστό υπέρ του Ομπάμα μεταξύ των Wiccan έφτασε το 64%. Βλέπε άρθρο "Barna: Obama won 'stressed out' Wiccan vote"


Την νίκη όμως του χριστιανού (;) Ομπάμα γιόρτασαν και κάποιοι άλλοι φανατικοί υποστηρικτές του.


Οι άθεοι!!

Η φράση του «Είμαστε μια χώρα Χριστιανών και μουσουλμάνων, Εβραίων και Ινδουιστών, αλλά και άθεων» που είπε στην αρχή της ομιλίας του κατά την τελετή ορκωμοσίας του, προξένησε ενθουσιασμό στο δραστήριο και επιθετικό κίνημα των αθεϊστών, την ίδια ώρα που "πάγωνε" ένα μεγάλο κομμάτι της αμερικάνικης κοινωνίας που ήξερε ότι η χώρα τους γεννήθηκε και μεγάλωσε με την Βίβλο και τις χριστιανικές αρχές. Οι αθεϊστές μάλιστα φήφισαν Ομπάμα σε ποσοστό 76%!!! (Βλέπε ίδιο άρθρο)

(βλέπε και: http://www.zazzle.com/atheists_for_obama_tshirt-235835946207367910)


-- Τι έχει τελικά αυτός ο άνθρωπος που μαγεύει ανθρώπους από διαφορετικά μέρη, κουλτούρες, αλλά και θρησκείες;

Και πως όλοι τον οικειοποιούνται, τον θεωρούν όχι μόνο δικό τους, «αδελφό» τους, αλλά ταυτόχρονα τον βλέπουν με άλλο μάτι, δίνοντάς του χαρακτηριστικά που δεν αρμόζουν σε πολιτικό πρόσωπο, αλλά ούτε καν σε ένα «κοινό θνητό»..…


Ή μήπως δεν είναι ένας «κοινός θνητός»;;; Μήπως δεν είναι «ένας από εμάς»;


Μήπως είναι «κάτι άλλο»;;


Σκεφτήκατε ότι μπορεί να είναι ένας «εργάτης του φωτός»; Ένα «φωτισμένο ον»; Μία «αρμονική ύπαρξη»;


Κι όμως αυτά γράφει ο Mark Mortford, (φωτο), όχι ως «γκουρού» σε κάποιο New Age περιοδικό, αλλά ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «San Francisco Chronicle» ("Is Obama an enlightened being?" San Francisco Chronicle June 6, 2008).


Σύμφωνα με τον Mortford, ο Obama είναι:... ένας «Εργάτης του Φωτός» (LightWorker)- "μια Αρμονική Ύπαρξη" με "ισχυρή Φωτοβολία" και "Υψηλών Δονήσεων Ακεραιότητα" που πραγματικά θα βοηθήσει να φτάσουμε σε ένα "Νέο Τρόπο Ύπαρξης"...

Λέει το άρθρο: "Ο Barack Obama δεν είναι ‘ένας από εμάς’, τουλάχιστον όχι με την κλασσική έννοια.

Αυτό είναι που δίνω σε όλο και περισσότερους, ως απάντηση στους παραπονιάρηδες και τους σκυθρωπούς και σε εκείνους με σπασμένες ή χαλασμένες «καρμικές κεραίες» -ή χωρίς καθόλου κεραίες- σε όλους εκείνους που απλά δεν καταλαβαίνουν και ίσως ακόμη και συνειδητά οπισθοχωρούν απέναντι σε όλη αυτά τη φλυαρία για την «αύρα», την αίσθηση και την, όμοια με των JFK (Τζων Κέννεντυ) και MLK (Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ), «δόνηση» του Obama.

Σε αυτούς λέω, εντάξει, θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό; Η γοητεία, η έλξη, το αιθέριο και μαγικό χαρακτηριστικό που φαίνεται να σαγηνεύει εκατομμύρια ανθρώπων από όλο τον κόσμο, το οποίο συνεχίζει να επεκτείνεται σε νέα κανάλια του πολιτισμού τα οποία, κανονικά, είναι απολύτως απρόσβλητα από την πολιτική;

Όχι, δεν είναι μόνο το νεανικό σθένος του, ή το ωραίο παρουσιαστικό του, ή ακόμα και η ενθουσιώδης ρητορική του. Δεν είναι οι φρέσκες ιδέες ή το δροσερό χάρισμα ή το γεγονός ότι ένας μαύρος Πρόεδρος θα είναι ιστορικής σημασίας και επαναστατικός με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Είναι κάτι περισσότερο.

Ακόμη και ο Μπιλ Κλίντον, με όλη την, αβίαστα ισχυρή, γοητεία του, δεν έχει αυτό που έχει ο Obama, το οποίο είναι μια ισχυρή «φωτοβολία», μια μοναδική υψηλής-δόνησης ακεραιότητα.

Αρνηθείτε το όσο θέλετε, αλλά έχω ακούσει από πάρα πολλούς φοβερά έξυπνους, σοφούς, πνευματικά αρμονικούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν διαισθητικά συγκλονιστεί από την παρουσία του Obama - όχι από ομιλίες ή πολιτικές, αλλά από σκέτη την παρουσία του- ώστε να μην μπορούν για να πουν ότι είναι απλά ένα έξυπνο τέχνασμα του μάρκετινγκ…

Εδώ είναι που αρχίζει να γίνεται βαθαίνει το θέμα...

Πολλοί, προχωρημένοι πνευματικά, άνθρωποι που ξέρω (...?) όχι ψευτο-πνευματικοί θρησκευόμενοι, προσέξτε το αυτό, αλλά βαθιά πνευματικοί) αναγνωρίζουν τον Obama ως «Εργάτη του Φωτός» (Lightworker), ένα σπάνιο είδος «Αρμονικής Ύπαρξης» ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μας οδηγήσει, όχι απλά στις νέες εξωτερικές πολιτικές ή τα σχέδια της υγειονομικής περίθαλψης και άλλα τέτοια, αλλά που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να οδηγηθούμε σε έναν νέο τρόπο της ύπαρξης στον πλανήτη, του συσχετισμού, της σύνδεσης και της δέσμευσης με αυτό το παράξενο γήινο πείραμα.

Αυτά τα είδη ανθρώπων μας βοηθούν πραγματικά να εξελιχθούμε. Είναι φιλόσοφοι και ειρηνοποιοί μιας πολύ υψηλής τάξης, και μιλούν όχι μόνο στη λογική ή το συναίσθημα, αλλά στην ψυχή.

Το ασυνήθιστο είναι ότι οι αληθινοί Εργάτες του Φωτός σχεδόν ποτέ δεν εμφανίζονται σε ένα τέτοιο βάναυσο, πνευματικά εξευτελιστικό στάδιο ως πολιτικοί του έθνους. Γι αυτό ο Obama είναι τόσο σπάνιος. Και για αυτό τόσο συχνά συγκρίνεται με τον Kennedy και το Martin Luther King Jr, με εκείνους τους ηγέτες στον πολιτισμό μας, των οποίων οι ενθουσιώδεις δονήσεις αντηχούν ακόμα σε όλη τη σύντομη ιστορία μας"....


Σ.Σ. Για το τι εστί "Εργάτης του Φωτός" στη New Age γλώσσα βλέπε: http://www.lightworker.gr/index.php?categoryid=20


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

telika i malakia den paei sta vouna. afou kaname kai ton arapi theo ti alo koufo tha akouso

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις να πεις ότι ο Ομπάμα ΜΠΟΡΕΙ και να είναι το θηρίο 666 , ο αναμενόμενος Μεσσίας της Νέας Εποχής. Η γνώμη μου είναι πως όχι όμως ο χρόνος θα δείξει...

Ολύμπιος είπε...

Φίλε SkyWatcher πολύ εύστοχη η δουλειά που έχεις κάνει και από άποψη έρευνας αλλά και η προσπάθεια σου να "ξυπνήσεις" την ωραία κοιμωμένη που λέγεται Αντίληψη είναι ενθαρρυντική.
Συγχαρητήρια!!!!!

Ολύμπιος