Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Απολύθηκε χριστιανός δάσκαλος στην Αγγλία γιατί επέπληξε μουσουλμάνους μαθητές για ρατσιστικά σχόλια


Δάσκαλος στην Αγγλία ισχυρίζεται ότι τον απολύσανε επειδή επέπληξε κάποιους μουσουλμάνους μαθητές που έκαναν ρατσιστικά σχόλια κατά των χριστιανών.

Ο δάσκαλος, Nicholas Kafouris, ελληνικής καταγωγής, έχασε, όπως είπε, τον ετήσιο - αξίας £ 30.000- μισθό του, επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί την «ανοιχτά ρατσιστική συμπεριφορά» των μαθητών του, ηλικίας μόλις οκτώ χρονών.

Όπως είπε ο Kafouris, οι μουσουλμάνοι μαθητές υποστήριξαν ανοιχτά μέσα στην τάξη τους ισλαμιστές εξτρεμιστές και εκδήλωσαν θαυμασμό για τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου τους οποίους αποκαλούσαν «ήρωες» και «μάρτυρες».

Ο Ελληνικής καταγωγής Kafouris, 40 ετών, διδάσκει για περισσότερο από δέκα χρόνια στο Δημοτικό Bigland Green στο Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνου, όπου σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, σχεδόν όλοι και οι 465 μαθητές προέρχονται από διάφορες εθνοτικές μειονότητες, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς δεν μιλούν τα αγγλικά ως πρώτη γλώσσα.

Το 2006, δήλωσε ο Kafouris, δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν μαθητή, την ώρα που του έδινε ένα βιβλίο.

" Μην με αγγίζεις, είσαι χριστιανός", του είπε με επιθετικό ύφος ο μαθητής. Το βρήκα πολύ προσβλητικό αυτό", λέει ο δάσκαλος.

Αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά, τα παιδιά ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, άρχισαν να μιλούν με θαυμασμό για τους βομβιστές αυτοκτονίας της 11ης Σεπτεμβρίου.

"Στα τέλη του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2006, πολλές και διάφορες απαράδεκτες ανοιχτά ρατσιστικές, αντισημιτικές και αντι-χριστιανικές φράσεις είχαν ειπωθεί από πολλά και διάφορα παιδιά στην τάξη" είπε.

Τέτοιες φράσεις ήταν " Θέλουμε να γίνουμε Ισλαμιστές βομβιστές όταν μεγαλώσουμε "," Οι βομβιστές στους Δίδυμους Πύργους είναι ήρωες και μάρτυρες", «μισούμε τους Εβραίους» και «μισούμε τους χριστιανούς».

Τον Ιανουάριο του 2007, υποστηρίζει, ότι ορισμένες μαθητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, όταν έμαθαν ότι ένα παιδί πέθανε, όταν κατέρρευσε ένα τείχος στο Λονδίνο.

Όταν τους ρώτησα γιατί, ένα από τα παιδιά απάντησε: «Γιατί είναι Άγγλος"…

Τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος θρησκευτικών, κατά το οποίο ανέλυε την ιστορία του Ιωνά και του κήτους, ένας από τους μαθητές ρώτησε αν ήταν Εβραίος ο Ιωνάς, και αμέσως μετά φώναξε: "Μισώ τους Εβραίους, είναι εχθροί μας."

Ο Kafouris συμπλήρωσε το ειδικό έντυπο, «Αναφορά Ρατσιστικού Συμβάντος» και το κοινοποίησε στην διευθύντρια του σχολείου Jill Hankey, αλλά εκείνη το αγνόησε.


Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/


Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν Μουσουλμάνος δάσκαλος έκανε επίσημη αναφορά για «ρατσιστικά σχόλια» εναντίον του από χριστιανούς μαθητές….


Η πικρή αλήθεια για τους θιασώτες των "πολυπολιτισμικών κοινωνιών", είναι ότι ο ισλαμικός εξτρεμισμός καλπάζει στην Βρετανία...


Μελέτη έδειξε ότι το 36% των Βρετανών ηλικίας 16 έως 24 πίστευαν ότι όσοι ασπάζονται άλλη θρησκεία πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο.

Στην Βρετανία υπολογίζεται ότι ζουν 3,5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι.

Πριν 30 χρόνια αριθμούσαν μόνο 82.000. με την δημογραφική κρίση που μαστίζει τις ευρωπαϊκές χώρες, αντιλαμβάνεστε σε ελάχιστα χρόνια τι μορφή θα έχει η Βρετανία.

Όπως έγραψε το τελευταίο τεύχος του “Hellenic NEXUS”, στο αποκαλυπτικό άρθρο «Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης», έρευνα του 2001 έδειξε ότι το 34% του μουσουλμανικού πληθυσμού ήταν κάτω των 16 ετών, ενώ στους χριστιανούς το αντίστοιχο ποσοστό ήταν περίπου20%. Επίσης το 2008 το «Αλί» έγινε το νο 1 όνομα για τα αγόρια…

Δημοσκόπηση της εταιρείας ICM η οποία διενεργήθηκε στις αρχές του 2006 έδειξε ότι το 40% των μουσουλμάνων της χώρας υποστηρίζει την εφαρμογή του ισλαμικού θρησκευτικού νόμου (sharia) σε περιοχές όπου πληθυσμιακά υπερτερούν οι μουσουλμάνοι.


Όπως έγραψε η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» και δημοσίευσε και το blog «ΑΚΤΙΝΕΣ» τα κηρύγματα μίσους κατά της Αγγλίας και των «απίστων» έχουν μεγάλη πέραση στους μουσουλμάνους που ζουν στην Βρετανία και ειδικά στους νέους.

Ισλαμιστές εξτρεμιστές οργανώνουν σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας τα δικά τους ισλαμικά δικαστήρια, επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο της «Σαρία», στρατολογούν νέους από τις μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες, και οι ηγέτες τους εκφωνούν δημόσια ομιλίες μίσους εναντίον της Αγγλίας, της Δύσης και των «άπιστων».

Ένας από αυτούς π.χ., ο Αντζέμ Χουνταρί, τον οποίο οι βρετανικές αρχές χαρακτηρίζουν ως τον πλέον επικίνδυνο άνθρωπο στη Βρετανία, με τις δημόσιες ομιλίες του κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο εναντίον της Αγγλίας και των «άπιστων συμμάχων της» και λέει χωρίς φόβο ότι το όραμά του και ο στόχος του είναι να δει τη μαύρη σημαία της οργάνωσής του με το μισοφέγγαρο να κυματίζει στο κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Το «πολιτικό του» μανιφέστο επίσης προβλέπει την εγκαθίδρυση δικαστηρίων του «Νόμου Σαρία», τα οποία θα μπορούν να επιβάλλουν την ποινή του θανάτου με λιθοβολισμό για τους μοιχούς, τον ακρωτηριασμό των χεριών για τους κλέφτες και τη γενική απαγόρευση του αλκοόλ.

Τα κηρύγματα αυτά του Αντζέμ Χουνταρί απευθύνονται στους 1.800.000 μουσουλμάνους της Βρετανίας και έχουν μεγάλη απήχηση, ειδικότερα στους νέους.

Μάλιστα η οργάνωση του ισλαμιστή εξτρεμιστή κυκλοφορεί βίντεο σε ιστοσελίδες, στα οποία δείχνουν μικρά παιδιά, ακόμα και 11 ετών, να προσηλυτίζονται στο Ισλάμ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aπίστευτα πράγματα! Με την Αγγλικανική Εκκλησία να βιώνει την απόλυτη παρακμή, την μεγάλη αραίωση των πιστών της, την αύξηση του φονταμενταλιστικού Αθεϊσμού(Dawkins)τώρα έχουμε και την επιθετικότητα του Ισλάμ στην καρδιά της Ευρώπης! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Ανώνυμος είπε...

κάποιος είχε πει ότι "το σκοτάδι εξαπλώνεται πολύ πιο γρήγορα από το Φως"....

SkyWatcher είπε...

"Διότι, ιδού, εγώ εξεγείρω τους Χαλδαίους, το έθνος το πικρόν και ορμητικόν, το οποίον θέλει διέλθει το πλάτος του τόπου, διά να κληρονομήση κατοικίας ουχί εαυτού. Είναι φοβεροί και τρομεροί..."
(Αββακούμ 1:6)
Στην Παλαιά Διαθήκη όταν οι Ισραηλίτες παραστρατούσαν ο Θεός άφηνε τους αλλόφυλους και τους "απερίτμητους" να τους καταθλίψουν, μπας και συνέλθουν. Για αυτό συνεχίζει ο προφήτης Αββακούμ (1:12): "Συ, Κύριε, διέταξας αυτούς διά κρίσιν· και συ, Ισχυρέ, κατέστησας αυτούς εις παιδείαν ημών".

Στην Καινή Διαθήκη ο Απ. Παύλος το έθεσε απλά. "...επειδή ό,τι αν σπείρη ο άνθρωπος, τούτο και θέλει θερίσει". (Γαλάτες 6:7)

Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές αποκαλούν τις δυτικές κοινωνίες "διεφθαρμένες".
Δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσω.
Και απειλούν ότι θα τις "συμμορφώσουν" με "μάχαιρα". Άλλωστε δεν ξέρουν και καμιά άλλη μέθοδο. Τίποτα άλλο. Μόνο μάχαιρα. Και χωρίς εισαγωγικά

Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί και "χριστιανοί" όχι μόνο δεν φώναξαν για την αυξανόμενη διαφθορά, (δεν ήθελαν ή δεν είχαν δύναμη), αλλά έσπευσαν να την παρουσιάσουν ως "πρόοδο" ή και "αγάπη του Θεού"!
Άλλοι βέβαια το έριξαν στις ηθικολογίες και στους αφορισμούς.

Unknown είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΑΚΤΙΝΕΣ

ange-ta είπε...

εχω και γω ένα παρόμοιο ποστ:

http://ange-ta.blogspot.com/2009/08/blog-post_1523.html

γι αυτο με παρέπεμψαν στο μπλογκ σου

SkyWatcher είπε...

Γεια σου ange-ta.
Πολύ καλό το άρθρο σου!
Θα περνάω απ' τα μέρη σου να σε διαβάζω.
Κι εσύ είσαι πάντα καλοδεχούμενη στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ!

ange-ta είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
εκνευριστικός είπε...

Καλό το άρθρο, αλλά, επίτρεψέ μου μια διόρθωση, δεν υπάρχει «Ιώνας»-Τζόνας (Jonas) αλλά Ιωνάς (προφήτης). Και κλίνεται: Ο Ιωνάς, του Ιωνά. Ευχαριστώ.

SkyWatcher είπε...

Φίλε 'εκνευριστικέ' -που δεν είσαι καθόλου εκνευριστικός αλλά χρήσιμος (!), σε ευχαριστώ. Εννοείται ότι ξέρω τον Ιωνά και πως κλίνεται!
Ήδη διορθώθηκε.
Απλά ήταν απροσεξία μου στην επεξεργασία του μεταφρασμένου κειμένου από το google translate...
Τέτοια θα δείτε πολλά. Οπότε η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη!