Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Η κατάρρευση των ΗΠΑ θα μπορούσε να ξεκινήσει σε 2 μήνες


Ο Ρώσος καθηγητής Igor Panarin λέει ότι τα γεγονότα συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν την «προφητεία» που έκανε για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια, ότι οι Η.Π.Α. θα καταρρεύσουν εντελώς, όπως ακριβώς έγινε με την Σοβιετική Ένωση, πριν από το τέλος του 2010, και προειδοποιεί ότι το χάος θα μπορούσε να αρχίσει να απλώνεται ακόμα και σε δύο μήνες.



Ο Panarin, Δόκτωρ πολιτικών επιστημών και καθηγητής της Ρωσικής Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του νέου βιβλίου του, ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν έχει κάνει τίποτα για να αποφευχθεί η κρίση η οποία πλησιάζει γρήγορα και ότι θα μπορούσε να αρχίσει να αποκαλύπτεται το Νοέμβριο .


«Ο Obama είναι " ο πρόεδρος της ελπίδας", αλλά σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχει ελπίδα», είπε ο Panarin. "Είναι ένας άλλος Γκορμπατσώφ - του αρέσει να μιλάει, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει κατάφερε να κάνει τίποτα.


Ο Γκορμπατσώφ τουλάχιστον είχε διατελέσει Γραμματέας της περιφερειακής διοίκησης του κομμουνιστικού κόμματος, ενώ ο Ομπάμα ήταν απλώς ένας εργαζόμενος μέσα στην κοινωνία. Η νοοτροπία του είναι εντελώς διαφορετική. Έχει ένα όμορφο πρόσωπο και μιλάει ωραία - αλλά δεν είναι ηγέτης και θα οδηγήσει την Αμερική στη συντριβή. Όταν οι Αμερικανοί το αντιληφθούν - θα είναι σαν έκρηξη βόμβας. "


Από το 1998, ο Panarin προειδοποίησε για μια μελλοντική διάλυση των Ηνωμένων Πολιτειών και την κατάρρευση του δολαρίου.


Η πρόσφατη εκλογική νίκη του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιαπωνίας είναι άλλο ένα σημάδι ότι η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ είναι κοντά, σύμφωνα με το Panarin.

"Σήμερα έλαβα μια άλλη επιβεβαίωση ότι η κατάρρευση του δολαρίου και των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη.


Το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιαπωνίας κέρδισε τις εκλογές και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο ηγέτης του (Yukio Hatoyama) έχει υπόψιν του την υποβάθμιση του δολαρίου μεταξύ των οικονομικών σχέδιά των.


Με άλλα λόγια είναι ξεκάθαρο ότι προτίθεται να μεταφέρει τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Ιαπωνίας από το δολάριο σε άλλο νόμισμα. Η κίνηση αυτή θα επιταχύνει σημαντικά την ανταλλακτική πτώση του δολαρίου ήδη από το Νοέμβριο.

Η Αποσύνθεση θα ακολουθήσει σύντομα ", είπε, προσθέτοντας ότι το επόμενο έτος η Κίνα πρόκειται επίσης να αρχίσει να απορρίπτει μαζικά το δολάριο και ότι η Ρωσία θα αρχίσει να πουλάει πετρέλαιο και φυσικό αέριο για ρούβλια.


Ο Panarin σε προηγούμενες δηλώσεις είχε πει ότι το δολάριο θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικατασταθεί με "ένα κοινό νόμισμα, το Amero, ως μια νέα νομισματική μονάδα", αναφερόμενος στην Εταιρική Συμφωνία Ασφάλειας και Ευημερίας μεταξύ των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού (Security and Prosperity Partnership of North America).

Ο Ρώσος καθηγητής προβλέπει τον διαμελισμό των ΗΠΑ σε έξι διαφορετικά κομμάτια, παρόμοια, σε γενικές γραμμές, με εκείνα του 1865 κατά τη διάρκεια του Αμερικάνικου Εμφυλίου Πολέμου.

"Η ακτή του Ειρηνικού, με την αύξηση του κινεζικού πληθυσμού, ο Νότος, με τους Ισπανόφωνους, το Τέξας, όπου οι κινήσεις για ανεξαρτησία έχουν αυξηθεί, (*) οι ακτές του Ατλαντικού, με την διαφορετική και ξεχωριστή νοοτροπία τους, οι πέντε από τις φτωχότερες Πολιτείες στις Κεντρικές ΗΠΑ με τους μεγάλους πληθυσμούς των αμερικανών ιθαγενών (Ινδιάνων) και οι βόρειες πολιτείες, όπου η επιρροή από τον Καναδά είναι ισχυρή".


Μακροπρόθεσμα, ο Panarin προβλέπει ότι τις Πολιτείες που θα αποσχισθούν τελικά θα τις αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Καναδάς, η Κίνα, το Μεξικό, η Ιαπωνία και η Ρωσία και έτσι η Αμερική θα πάψει να υφίσταται εξ ολοκλήρου, όπως φαίνεται από τον παραπάνω εικόνα.


Ο Panarin θεωρεί υπεύθυνη για την διάλυση των ΗΠΑ την «πολιτική ελίτ που εφαρμόζει μια παράλογη και επιθετική πολιτική που στόχο έχει να δημιουργήσει συγκρούσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη" και προειδοποιεί ότι η αύξηση των πωλήσεων όπλων στις ΗΠΑ είναι ένα σημάδι ότι οι άνθρωποι ετοιμάζονται για το "χάος" στον απόηχο της συνολικής οικονομικής κατάρρευσης.


"Κατά τη γνώμη μου, η πιθανότητα οι ΗΠΑ να πάψουν να υφίστανται μέχρι τον Ιούνιο του 2010, υπερβαίνει το 50%. Σε αυτή την φάση, το χρέος όλων των μεγάλων διεθνών δυνάμεων είναι να βοηθήσουν να αποφευχθεί το χάος στις ΗΠΑ", κατέληξε ο Panarin.


Πηγή: INFOWARS, Paul Watson


Δείτε το βίντεο





* Όσον αφορά το Texas και την απόσχισή του από τις ΗΠΑ.

Σε δημοσκόπηση που έγινε, το 1/3 των Τεξανών υποστηρίζει πως το Τέξας πρέπει να γίνει ανεξάρτητο.

Τον περασμένο Απρίλιο ο κυβερνήτης του Τέξας, Rick Perry δήλωσε πως η πολιτεία του θα μπορούσε να επιλέξει προς όφελός της την Ανεξαρτησία, λόγω της "τυραννικής πολιτικής της Washington στο θέμα της φορολογίας".


Ανάλογα σενάρια εμφανίστηκαν τον Μάιο και για την πολιτεία της Γεωργίας (Georgia).


Πηγή: Φόρουμ του περιοδικού Ρεσάλτο


--- Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΥΣ» Με κουπόνια σίτισης επιβιώνει σήμερα ένας στους εννέα Αμερικανούς, τουτέστιν 35 εκατομμύρια Αμερικάνοι!!!


2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ....ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΆΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..

Ανώνυμος είπε...

Mα γιατι μιλαμε για ικανοτητες του Ομπαμα?αφου αλλοι κυβερνουν απο πισω.αυτος ειναι μονο μια μαριονετα.ετσι τουλαχιστον ειμαι πεπεισμενος.