Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

60.000 άνθρωποι προσεύχονται στην Times Square της Ν.Υόρκης, αλλά τα media δεν το κάλυψαν...


Όταν πριν ένα μήνα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες Ισραηλινοί στην πλατεία του Τελ Αβίβ, (με την συμμετοχή του προέδρου Σίμον Πέρες), για να δείξουν την συμπαράστασή τους στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων, μία εβδομάδα μετά από τη δολοφονία δύο ομοφυλόφιλων, σε gay bar της πόλης, από ένοπλο άγνωστο άνδρα, τα ΜΜΕ ήταν παρόντα και κάλυψαν το γεγονός.


Η είδηση έφτασε και σε εμάς.


Όλα τα ΜΜΕ επίσης, έχουν ήδη γράψει για την συγκέντρωση που ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου οι μουσουλμάνοι των ΗΠΑ στο Λόφο του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον.

Υπολογίζεται να συγκεντρωθούν γύρω στα 50.000 άτομα για να προσευχηθούν στην λεγόμενη «Ημέρα της Ισλαμικής Ενότητας».


Όταν όμως αντί για ομοφυλόφιλους ή μουσουλμάνους συγκεντρώνονται χριστιανοί, αυτό φαίνεται, δεν τραβάει την προσοχή των ΜΜΕ.

Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ, εκεί που λαμβάνει χώρα το συγκεκριμένο γεγονός.

Το ότι υπερισχύει η προβολή αυτών των δύο κοινοτήτων (ομοφυλόφιλων – μουσουλμάνων) έναντι των χριστιανών, λέτε να είναι τυχαίο;


Μεταφέρω λοιπόν από το αμερικάνικο χριστιανικό ειδησεογραφικό δίκτυο WorldNetDaily:



ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ –

Όλα μπορεί να τα δει κάποιος στην πλατεία Times Square στο Μανχάταν.


Αλλά 60.000 ανθρώπους να προσεύχονται; Αυτό είναι ένα ασυνήθιστο θέαμα στην καρδιά του Broadway.


Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς που συνέβη εκεί προχθες (20 Σεπτεμβρίου) για μία ώρα - από τις 3 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. σε ένα χριστιανικό συλλαλητήριο που έλαβε χώρα με την ονομασία «Προσευχή στην πλατεία».

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης από την Εκκλησία Time Square περίμεναν περίπου 15.000 άτομα. Αλλά αυτό που έγινε φέτος, που είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που γίνεται αυτή η εκδήλωση, ξεπέρασε τις προσδοκίες τους,.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, (φωτο), ο οποίος βοήθησε τους ανθρώπους της Εκκλησίας να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα, ώστε να διεξαχθεί η προσευχή, απευθύνθηκε στο πλήθος.

"Είναι λίγο παράξενο για μένα να είμαι εδώ», είπε. "Είμαι Εβραίος. Και μάλιστα, μόλις γιόρτασα το Rosh Hoshana, τη νέα χρονιά για εμάς. Έτσι υποθέτω ότι το κατάλληλο για μένα είναι να ευχηθώ σε όλους ένα ευτυχισμένο νέο έτος."


Παρά το μέγεθος της εκδήλωσης, κανένα από τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης δεν κάλυψε το γεγονός, παρόλο που έλαβε χώρα στο «κέντρο του κόσμου» μέσα σε μια ημέρα που δεν είχε ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.


Περισσότερες από 200 εκκλησίες ενώθηκαν με την Εκκλησία Times Square για να υποστηρίξουν αυτό το ράλι που σκοπό είχε την προσευχή για την πόλη της Ν. Υόρκης και το έθνος.

Η 180μελής χορωδία τραγούδησε τραγούδια λατρείας ενώ όλη η εκδήλωση μεταδιδόταν στην ειδική οθόνη “News Astrovision” στην πλατεία Times Square και ταυτόχρονα σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Carter Conlon, πάστορας της Εκκλησίας Times Square, είπε πριν από το γεγονός ότι αυτή η προσευχή στην πλατεία θα μπορούσε να είναι η τελευταία.

«Ο Κύριος μας κάλεσε να φιλοξενήσουμε, να χρηματοδοτήσουμε και να οργανώσουμε αυτή την εκδήλωση για τα τρία τελευταία χρόνια", είπε. "Μας είπε ότι τον πρώτο χρόνο θα εδραιώσει την αξιοπιστία μας στην πόλη, και ήδη έχουμε λάβει θετικά σχόλια από διάφορους φορείς της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου του δημάρχου, καθώς ο ίδιος, μας επαίνεσε για την εντιμότητα, την τάξη και ότι κρατήσαμε τον λόγο μας. Κατά το δεύτερο χρόνο, οι τοπικές εκκλησίες βεβαιώθηκαν ότι αυτή δεν ήταν η αρχή κάποιας νέας διακονίας, αλλά μάλλον μια σύναξη με αποκλειστικό σκοπό μια ώρα προσευχής, με ταπεινό πνεύμα, μαζί με όλα τα δόγματα που υπάρχουν, χωρίς κάποιο πρόσωπο ή διακονία να προβληθεί. Όσοι παραβρέθηκαν σε αυτές τις συνάξεις μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτή την πραγματικότητα. Το κάθε τι έγινε, έτσι ακριβώς όπως ο Κύριος έβαλε στις καρδιές μας ότι θα γίνει".


Δείτε το βίντεο


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έσπασε η καρδιά μου βλέποντας το video της ανοικτής προσευχής που έγινε στην πλατεία της Ν. Υόρκης.

Πραγματικά ζήλεψα τους αδελφούς αυτούς, που με πνεύμα ταπείνωσης και επιστροφής προσευχόντουσαν με μια καρδιά προς τον Κύριό μας.

Αδέλφια προερχόμενα από διαφορετικά δόγματα και εκκλησίες, παραμέρισαν τις διαφορές τους και πιστεύω ότι σε αυτές τις καρδιές, το Άγιο Πνεύμα θα φανερώσει το δρόμο της επιστροφής και ευλογίας.

Μακάρι να γινόταν κάτι πρόμοιο και στην Ελλάδα.

Πράγμα που δεν το νομίζω, γιατί πιστεύω ότι ο καθένας μας φρονεί ότι κατέχει την Αλήθεια.

Είναι σαν να μαζευόντουσαν όλοι οι οπαδοί και οι αρχηγοί των κομμάτων σε μια συγκέντρωση. Μοιάζει με ανέκδοτο. Όλοι αλλωστε για δημοκρατία μιλούν και για το καλό μας πασχίζουν.

Ο Κύριος να μας ελεήσει.

Μάνος

alisaxnh είπε...

Και....βάζοντας φτερά στους ώμους ο επισκέπτης του χώρου, ιχνηλατεί τις ρούγες του κόκκινου ουρανού, μεταφερόμενος σε κάθε γωνιά του πλανήτη γή, για να ακούσει....να δεί, και να γνωρίσει εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα, τα αθέατα από τα πληροφοριακά μέσα.
Η συγκεκριμμένη δημοσίευση αναφέρεται σε μια "κοινή προσευχή"χιλιάδων ανθρώπων διαφορετικών χριστιανικών ομολογιών,αδικημένης ως μή προβαλλόμενης από τον Τύπο.
Αριβώς έτσι επιθυμούν να φαίνονται εκείνοι που δουλεύουν παγκοσμίως για την επιβολή της Οικουμενιστικής Πανθρησκείας.
Ενωμένοι όλοι οι χριστιανοι, υπερβαίνοντας δόγματα, κακοδοξίες,αφαιρέσεις αλλοιώσεις, Τριαδικότητα,να μην δρούν χωριστικά αλλά αγαλλόμενοι να προσφέρουν προσευχητική θυσία σε έναν ανύπαρκτο κατ'ουσία Θεό.
Οι Ορθόδοξοι έχουμε Τριαδικό Θεό, αποκαλυμμένο από τον γεννητό από τον Πατέρα Υιό, που ενανθρώπησε από την Παναγία Παρθένο Μαρία έπαθε για τις αμαρτίες μας και την επανόρθωσή μας, και αναστήθηκε συντρίβοντας τον Αδη και τον θάνατο.
Οι ιδεατές ουμανιστικές θέσεις των Οικουμενιστών οι οποίοι δουλεύουν πυρετωδώς για το σατανοκίνητο πνευματικό τερατούργημα της Πανθρησκείας, δυστυχώς θα έχει αριθμητική πλεονεξία και θα βρεί εφαρμογή, σε εκείνες τις καρδιές που είναι δεμένες στο άρμα του προσωπικού ιδεαλισμού περί χρηστότητος και Θεού, απέχοντας έτη φωτός από τις Αλήθειες του Φωτός που θα μείνουν αιώνια απαρασάλευτες.

SkyWatcher είπε...

Φίλε alisaxnh,
Σε χαιρετώ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.
Ξεκίνησες κάπως... ποιητικά, αλλά μετά με προβλημάτισες.

Πιστεύεις στα αλήθεια ότι οι άνθρωποι αυτοί που μαζεύτηκαν στην μεγάλη αυτή πλατεία της Ν. Υόρκης για να προσευχηθούν, "δουλεύουν πυρετωδώς για το σατανοκίνητο τερατούργημα της Πανθρησκείας";

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ έχει στην θεματολογία του την ενότητα/ετικέτα "Πανθρησκεία/Οικουμενισμός",ως προς την οποία διάκειται ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Δεν θεωρώ όμως την κίνηση αυτή μέρος της επιβολής της Πανθρησκείας.
Ίσως έγραψες το σχόλιό σου αφού διάβασες το σχόλιο του φίλου Μάνου ο οποίος έγραψε για τα "αδέλφια προερχόμενα από διαφορετικά δόγματα και εκκλησίες, (που) παραμέρισαν τις διαφορές τους..." και παρακάτω "πιστεύω ότι ο καθένας μας φρονεί ότι κατέχει την Αλήθεια".
Πρέπει να σε ενημερώσω, ότι στην προσευχή αυτή, απ' ότι κατάλαβα, συμμετείχαν πιστοί που ανήκουν στον χώρο των Ευαγγελικών και Πεντηκοστιανών, οι οποίοι συνηθίζουν τέτοιες δημόσιες εκδηλώσεις.
Δεν υπήρχε δηλ. συμμετοχή Ορθοδόξων. Ούτε νομίζω και Καθολικών ή άλλων. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, καθώς είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που προσεγγίζει το θέμα της προσευχής ένας Ορθόδοξος από έναν ευαγγελικό, πεντηκοστιανό κλπ, ενώ πιστεύω η όλη διαδικασία δεν τον εκφράζει.
Έχω την εντύπωση ότι ο Μάνος όταν αναφέρεται σε "διαφορετικά δόγματα και εκκλησίες (που) παραμέρισαν τις διαφορές τους..." εννοεί τις διάφορες ομολογίες του ευρύτερου προτεσταντικού χώρου.

alisaxnh είπε...

Κόκκινε ουρανέ, η θεώρησή μου για σένα είναι γραμμένη στο μανιφέστο σου, ως ανώνυμη μαρτυρία.
Η τοποθέτησή μου στην συγκεκριμμένη ενότητα της ηλεκτρονικής σου εφημερίδας, αναφέρεται στην ύπουλη επιβολή της de facto απόφασης των Οικουμενιστών ηγετών κάτω από μιά στέγη, των αληθινών συνεχιστών ορθοδόξων οι οποίοι είναι επόμενοι τοις αγίοις Πατράσι με τους αιρετικούς που απεβλήθησαν εκουσίως από το σώμα της Εκκλησίας.
Κάνεις υπόμνηση οτι στην συμπροσευχή πήραν μέρος μόνο Προτεσταντικές ομολογίες,αλλά η κατακλείδα δεν είναι σ' αυτό το σημείο, αλλά στην συγκινησιακή φόρτιση που επιφέρουν τέτοιες προβολές θεμάτων στις αποορθοδοξοποιημένες μεταχριστιανικές συνειδήσεις που κατακλύζονται καθημερινώς από την "αγαπολογία" και την σύνθεση της διευρυμένης χριστιανικής ενότητας στά λόγια και τις πράξεις των "ορθοδόξων"πνευματικών ηγετών.
Ο συνομιλητής Μάνος είπε φανερά συγκινημένος .........
................
Πραγματικά ζήλεψα τους αδελφούς αυτούς, που με πνεύμα ταπείνωσης και επιστροφής προσευχόντουσαν με μια καρδιά προς τον Κύριό μας.

Αδέλφια προερχόμενα από διαφορετικά δόγματα και εκκλησίες, παραμέρισαν τις διαφορές τους και πιστεύω ότι σε αυτές τις καρδιές, το Άγιο Πνεύμα θα φανερώσει το δρόμο της επιστροφής και ευλογίας.
............

Οι σημερινοί ορθόδοξοι συγχέουν την προσευχή με τον διαλογισμό των θεοσοφιστών,τις επικλήσεις των "Μεγάλων πνευμάτων"της wicca,και θεωρούν οτι το μέσον για την επίτευξη της ευλογίας από το Αγιο Πνεύμα, είναι η παραμέριση και αμνήστευση όσων μας χωρίζουν από τις αιρέσεις, και η εμμονή όσων μας ενώνουν.
Η έκπτωση όμως και ενός "ιώτα" είπε ο Χριστός μας συνιστά τέλεια πτώση.
Από τους νεοορθοδόξους όμως αυτές οι χωριστικές αντιλήψεις συνιστούν φονταμελισμό και τις απεχθάνονται.
Συγγνώμη αν μακρυγόρησα μή απαντώντας άμεσα στην ερώτησή σου.
Η απάντησή μου λοιπόν είναι η εξής.
Αυτοί που δουλεύουν πυρετωδώς για την επικράτηση της Πανθρησκείας και δρούν συγκριτιστικά,θέλουν να είναι το ισχυρότερο πνευματικό ρεύμα μέσα στην χοάνη της λατρείας του άρχοντα του κόσμου τούτου.΄
Επιθυμούν να απεκδυθούν πρώτοι τον όρο του ρατσιστή,του εκδικητή,του νοσηρού,του περιορισμένου πνευματικά....χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ενυπάρχουν στούς Εβραίους και στους Μουσουλμάνους,και να ηγηθούν μέσω της "αγαπητικής υπέρβασης"στην σατανοκίνητη υπηρεσία λατρείας που ετοιμάζουν στον "Μεσσία" της Νέας Εποχής.
Οταν κάνουν τους πιστούς σε όλη την υφήλιο να νοιώθουν οτι πολεμούνται οι χριστιανικές ομολογίες ανεξαιρέτως, από σκοτεινά κέντρα, στοχεύουν κατευθείαν στην "καρδιά" του στόχου,που ξεχνά τα πάντα και επιθυμεί να αμυνθεί με κάθε τρόπο, αμνηστεύοντας Χριστό, Αποστόλους, Αγίους και Αγιες Οικουμενικές Συνόδους, Αγίους Μάρτυρες που έχυσαν το αίμα τους ομολογώντας με παρρησία Πίστη στον Ενα Τριαδικό Θεό.
Και είμαι σίγουρη αγαπητέ κόκκινε ουρανέ, οτι οι παραμορφωμένες ορθόδοξες καρδιές είναι έτοιμες να δεχτούν το αντίχριστο Οικουμενιστικό σχήμα επειδή εκεί θα αναπαύουν τις καρδιές τους, στα απατηλά ναι....απεμπολώντας δια παντός την στενή και τεθλιμμένη Οδό, και τον Σταυρό του Μαρτυρίου.

SkyWatcher είπε...

Φίλη (!) alisaxnh,
Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ για το πολύ όμορφο σχόλιό σου στο Manifesto μου...

Τώρα, με το τελευταίο σχόλιό σου, όπως καταλαβαίνεις, ανοίγονται πολλά θέματα για τα οποία χωράει αρκετή συζήτηση.

Λόγω χρόνου αλλά και λόγω "χώρου" δεν θα ήθελα να επεκταθώ όμως.

Σαφώς και σέβομαι την άποψή σου και μπορώ να καταλάβω την ανησυχία σου.
Από την πλευρά μου μπορώ να πω ότι σε κάποια από αυτά που γράφεις συμφωνώ απόλυτα, ενώ σε άλλα έχω διαφορετική γνώμη.

Ο Θεός μαζί σου. Καλη δύναμη.