Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Το προπαγανδιστικό σποτ της αμερικάνικης TV για την πανδημία που δεν ήρθε ποτέ!


Ήταν Φεβρουάριος του 1976 όταν οι Αμερικανοί πολίτες ξύπνησαν με δυσάρεστα νέα: ένας ιός γρίπης με χοίρεια προέλευση, ο ιός Α/Η1Ν1 είχε εντοπιστεί σε στρατιωτική βάση του Ford Dix της Νιου Τζέρσεϊ και είχε μολύνει εκατοντάδες, ενώ ένας 19χρονος πολίτης της περιοχής είχε ήδη υποκύψει από αυτόν.

Ο πρόεδρος Φορντ, βρισκόμενος σε προεκλογικό έτος, εξαγγέλλει πρόγραμμα «βιολογικής ασπίδας» του λαού.

--Στην φωτογραφία χαμογελαστός "δείνει το καλό παράδειγμα"..

Το κόστος αυτής της απόφασης άγγιζε τα 135 εκατομμύρια δολάρια.

Εμβόλια παραγγέλλονται, προκαταβολές κατατίθενται.


Δείτε το βίντεο από εκείνη την εποχή...



Ο εμβολιασμός αρχίζει, αλλά μερικές εβδομάδες μετά παρατηρούνται παρενέργειες, μεταξύ αυτών μια μορφή περιφερικής νευρίτιδας, που προκαλεί παράλυση, γνωστή ως σύνδρομο Guillain-Barre.

Καταγράφονται 30 θάνατοι.

Στις 16/12, ο Φορντ διατάσσει τη διακοπή των εμβολιασμών.

Τα εμβόλια καταστρέφονται αλλά η φαρμακευτική εταιρεία εισπράττει $500.000.000 βάσει συμβολαίου. Μέχρι τότε είχαν εμβολιαστεί 40.000.000 Αμερικανοί εκ των 220 εκατομμυρίων.

Η αναμενόμενη πανδημία ουδέποτε ταλαιπώρησε τα 180.000.000 των μη εμβολιασμένων.


Δείτε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο και το πως η Τζούντι Ρόμπερτς, μία υγιής κοπέλα καταστράφηκε από το εμβόλιο. Δείτε και την αμηχανία & τον φόβο του τότε υπεύθυνου (φωτο) των μαζικών εμβολιασμών..



Πηγή: http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=110&t=2234 βίντεο από relaxpeace.


Σήμερα, 33 χρόνια μετά το «Φιάσκο της Γρίπης», όπως ήταν ο τότε τίτλος των «Times» της Νέας Υόρκης, οι φόβοι της κοινής γνώμης για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων που εμφανίστηκε προσφάτως πληθαίνουν...


Πηγές: ΕΘΝΟΣ και

http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/i-alitheia-gia-to-emvolio.htm


Γράφει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 28-8-2009, ο κ. Θανάσης Δρίτσας (MD, FESC), καρδιολόγος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Όλο το άρθρο "Υποχρεωτικός εμβολιασμός" μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.


Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης: η υψηλή θνητότητα-μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες).

Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό.

Περισσότερο απ’ όλα ανησυχητικός παραμένει ο όρος «υποχρεωτικός» εμβολιασμός, τον οποίο διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ. Καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να καταργήσει την αρχή της ελεύθερης βούλησης του ασθενούς, ιδιαίτερα με δεδομένα ήπιας λοίμωξης.

Ο εξαναγκασμός σε μαζικό εμβολιασμό μετατρέπει το κοινωνικό σύνολο σε πειραματόζωο και βάζει τα θεμέλια για μια νέα απολυταρχία της υγείας. Δεν θα αργήσουμε να δούμε έτσι καπνιστές και παχύσαρκους στην ηλεκτρική καρέκλα, ενώ αντίθετα κυκλοφορούν ήδη άνετα μεταξύ μας παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και καταχραστές της δημόσιας περιουσίας.

Περισσότερες φωνές ακαδημαϊκών ανδρών θα έπρεπε να ακούγονται αυτές τις τόσο πονηρές ημέρες, αλλά οι μεν ακαδημαϊκοί συμποσιάζονται ηδονικά μετά φαρμακευτικών αντιπροσώπων, οι δε πολιτικοί γυαλίζουν επιδεικτικά τις Καγιέν τους και αναφωνούν ως νέες Αντουανέτες: Τι έχει ο κόσμος και φωνάζει; Θέλει ψωμί; Μα γιατί δεν του δίνετε παντεσπάνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: