Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Ύμνοι του Gordon Brown για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη



Σε ομιλία του ευχαριστώντας τους πολιτικούς του κόσμου που ‘πιστεύουν’ στην ‘προοδευτική πολιτική’, ο Βρετανός πρωθυπουργός Gordon Brown, επαίνεσε τη Νέα Τάξη, κάνοντας έκκληση για την δημιουργία ενός ‘νέου παγκοσμίου οικονομικού συντάγματος’ και τη σηματοδότηση μιας ‘νέας παγκόσμιας εποχής’.


Ο Γκόρντον Μπράουν δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι θα επιτευχθεί μια συμφωνία για το θέμα "μιας παγκόσμιας ομάδας στο παγκόσμιο δημοσιονομικό σύστημα" στη διάρκεια των εργασιών της G20 στον Καναδά και τη Νότια Κορέα φέτος.


Μιλώντας στη διάρκεια συνόδου των κεντροαριστερών κομμάτων της Ευρώπης, που διεξάγεται στο Λονδίνο, ο Μπράουν εξέφρασε την υποστήριξή του στα μέτρα που περιλαμβάνουν κοινή διεθνή διευθέτηση για τα μπόνους των τραπεζικών, για τα αποθεματικά των καθαρών κεφαλαίων των τραπεζών καθώς και τα διαθέσιμα ρευστά.


"Ελπίζω να επιτευχθεί συμφωνία τους προσεχείς μήνες για όλα αυτά τα ζητήματα με την ευκαιρία των συνόδων της G20 στον Καναδά και τη Νότια Κορέα", ανέφερε ο κ. Μπράουν ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας των κυβερνήσεων σε διεθνές επίπεδο.


Η G-20 θα συνέλθει στις 26 και 27 Ιουνίου στο Τορόντο και στις 11 και 12 Νοεμβρίου στη Σεούλ.


Δείτε το βίντεο


Προσέξατε στην παραπάνω ομιλία πόσες φορές ανέφερε ο Μπράουν την αγαπημένη του λέξηglobal(«παγκόσμιο, παγκόσμια κλπ»); Αγαπημένη λέξη βέβαια και όλων των ‘παγκοσμιοποιητών’ συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας πρωθυπουργού.


Άλλη μία ομιλία με το ίδιο περιεχόμενο όπου γίνεται λόγος για τη ‘αναδυόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη (‘New World Order’) και την ‘Παγκόσμια κοινωνία’ (‘Global Society’) είναι η παρακάτω:


Και η πιο χαρακτηριστική ομιλία με ύμνους προς τη ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη’


Στην παρακάτω ομιλία του μπερδεύεται και αντί να πει ‘σώσαμε τις τράπεζες’ λέει ‘σώσαμε τον κόσμο’ και επί ώρα γίνεται χαμός!!! «Γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια» δεν λέει ένα ρητό; Στην προκειμένη περίπτωση η ‘αλήθεια’ αυτή από τον ‘οραματισμό’ και τον σχεδιασμό της διεθνούς ελίτ περνάει, σιγά – σιγά, στην πράξη. Ή, καλύτερα στην επιβολή. Βρε, να θέλουν να μας ‘σώσουν’ και να μην το καταλαβαίνουμε...



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.infowars.com/


Βλέπε σχετικά άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: