Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Διαφημίσεις στα λεωφορεία της Ιερουσαλήμ καλούν για την ανέγερση του Τρίτου Ναού


Εκατοντάδες δημόσια λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ιερουσαλήμ αυτό το Πάσχα έχουν μια διαφήμιση που καλεί για την άμεση κατασκευή του Τρίτου Ναού στο Όρος του Ναού।


Η διαφήμιση υποστηρίζεται οικονομικά από την οργάνωση «Our Land of Israel» (επίσης γνωστή ως «SOS Israel») και απεικονίζει έναν ανοικοδομημένο Ιουδαϊκό Ναό στο Όρος του Ναού στη θέση που δεσπόζουν σήμερα τα δύο μουσουλμανικά τζαμιά (Αλ Ακσά και Ομάρ).


Κάτω από την εικόνα είναι η φράση, «Είθε ο Ναός να κατασκευαστεί γρήγορα στις μέρες μας», που είναι φράση από το καθημερινό εβραϊκό προσευχητάρι.


Εκπρόσωποι από την οργάνωση «SOS-Ισραήλ», δήλωσαν ότι ελπίζουν ότι αυτή η εκστρατεία θα θυμίσει σε πολλούς Ισραηλινούς ότι ανοικοδόμηση του Ναού ήταν η επιθυμία του εβραϊκού λαού για χιλιετίες και ότι είναι καιρός για το Ισραήλ να προχωρήσει στην εκπλήρωση αυτής της επιθυμίας, ανεξάρτητα από τις «διεθνείς ευαισθησίες»...


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα-
warmongeR

Anastasios είπε...

Ανέστη ο Κύριος, όντως!

SkyWatcher είπε...

Αληθώς αδελφοί...

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Χριστός Ανέστη, καλό κουράγιο να έχουμε. Ο Θεός να μας δώσει δύναμη για ότι έρχεται.