Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Γνωστός Ιρλανδός ‘οραματιστής’ μιλάει για νέα δυνατά μηνύματα της “Παρθένου Μαρίας” για την δεύτερη έλευση του Χριστού.




O Ιρλανδός μεταφυσικός θεραπευτής Joe Coleman λέει ότι 'η Παναγία' ήρθε πάλι σε επικοινωνία μαζί του και του αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στο Knock στις 11 Μαΐου.


Ο Coleman προσέλκυσε χιλιάδες ανθρώπους στην πόλη της επαρχίας Mayo τον περασμένο Οκτώβριο, όταν προέβλεψε ότι η Παναγία θα εμφανιζόταν εκεί από ώρα σε ώρα. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ.


Αργότερα ισχυρίστηκε ότι οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, αλλά κανένας άνθρωπος δεν είδε την Παρθένο Μαρία.


Ο Coleman, (φωτο), ο οποίος κατάγεται από το Ballyfermot του Δουβλίνου, είναι γνωστός για τις κατά καιρούς ‘οράσεις’ και ‘επισκέψεις’ της Παναγίας (‘Our Lady of Prompt Succor’), αλλά κανένας άλλος δεν έχει γίνει μάρτυρας των τακτικών επισκέψεών της στον Coleman.


Ο ‘οραματιστής’ λέει ότι η επόμενη επίσκεψη θα είναι ‘η μεγάλη’.


"Η εμφάνιση, την οποία η Παναγία μου είπε θα λάβει χώρα την Τρίτη, 11 Μαΐου του 2010, στο Knock (πρόκειται για την ένατη στη σειρά οπτασία που είχε προβλέψει από το Σεπτέμβριο του 2009) και θα είναι η πιο σημαντική από όλες," λέει ο οραματιστής. (Το "μήνυμα" ΕΔΩ)


"Τα μηνύματα που έχω λάβει από την Παναγία κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ εβδομάδων έχουν χαρακτήρα έκτακτης ανάγκης για τον κόσμο. Μου έχει καταστήσει σαφές ότι ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας του δεύτερου ερχομού του Ιησού Χριστού στη Γη σύντομα. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, τώρα, λέει οι άνθρωποι να αρχίσουν να προσεύχονται πολύ δυνατά τώρα.

"Επιδιώκει (η Παναγία) τη μετατροπή των ανθρώπων και θέλει τους ανθρώπους να προσεύχονται όχι μόνο για την αποτροπή καταστροφών στον κόσμο (οι οποίες πρόκειται να γίνουν), αλλά για να σώσουν τις ψυχές τους και να ζητήσουν την λύτρωση."


Η Παναγία, ισχυρίζεται ο Joe, θα έρθει και θα δώσει στον κόσμο μία αφύπνιση για τον δεύτερο ερχομό του Σωτήρα, του Ιησού Χριστού.


"Τώρα πιστεύω ότι η δεύτερη παρουσία του Ιησού στη Γη θα γίνει πολύ σύντομα - μέσα στα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, αν και Παναγία, δεν θα αποκαλύψει την ημερομηνία εκ των προτέρων.

"Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι εβδομάδων, έχω λάβει τα ισχυρότερα μηνύματα από την Παναγία μέχρι τώρα, και για να είμαι ειλικρινής, έχω βρει κάποια από αυτά ανησυχητικά, διότι πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε κάποιες τρομερές ταραχές στη γη. Παρόλα αυτά πιστεύω, ότι μέσω της προσευχής, υπάρχει ελπίδα για όλους μας. "


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Ο αυτοαποκαλούμενος ‘οραματιστής’ Joe Coleman έχει αναστατώσει τους εκκλησιαστικούς κύκλους στην καθολική Ιρλανδία τις τελευταίες εβδομάδες. Ισχυρίζεται ότι η Παναγία του μιλά σε τακτική βάση, ειδικά από τότε που ‘πέθανε σε ένα χειρουργικό τραπέζι το 1986’.

Μέχρι πρόσφατα, ο Coleman ήταν ένας ‘πνευματικός (μεταφυσικός) θεραπευτής’ που ισχυριζόταν ότι θεραπεύει τον καρκίνο με τα χέρια του. Τώρα έχει αφιερώσει εξ ολοκλήρου τον εαυτόν του στην "Παναγία, την Ευλογημένη Μητέρα μας." .


Ο Dr Michael Neary, Αρχιεπίσκοπος του Tuam, έχει αντίθετη γνώμη, δηλώνοντας:

"Δεν είναι υγιές, δεν δίνει δόξα στον Θεό και σίγουρα δεν είναι καλή μαρτυρία για την πίστη να πρέπει να ψάχνουμε για υπερφυσικά φαινόμενα.

Η εμφάνιση της Παναγίας το 1879 δεν ήταν αναμενόμενη από τους ταπεινούς, έντιμους ανθρώπους οι οποίοι εξέφρασαν την έκπληξή που έγιναν μάρτυρες. . .

(Σύμφωνα με την ιρλανδική καθολική παράδοση, στο προσκυνητάρι του Knock, στο χωριό Knock, της επαρχίας County Mayo στην Ιρλανδία, στις 21 Αυγούστου 1879 παρουσιάστηκε μπροστά σε αρκετά άτομα, η Παρθένος Μαρία, ο Ιωσήφ, ο Αγ. Ιωάννης ο Ευαγγελιστής και ο Ιησούς Χριστός, ως Αμνός του Θεού (Στην φωτογραφία ΚΑΤΩ ανάγλυφο που αποτυπώνει την εμφάνιση).

Δυστυχώς, τα πρόσφατα γεγονότα στο Shrine αμαυρώνουν αυτό το βασικό μήνυμα. Υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθούν οι άνθρωποι του Θεού και να υπονομευθεί η πίστη τους. Για το λόγο αυτό, τέτοια γεγονότα μας κάνουν να λυπόμαστε πιο πολύ και όχι να ενθαρρυνόμαστε. "


Δεν υπάρχουν σχόλια: