Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Καθολικός ναός στο Βέλγιο φιλοξενεί προσευχές Μουσουλμάνων


Για τις δύο τελευταίες εβδομάδες, οι προσκυνητές από το τζαμί στο Gilly του Charleroi, στο Βέλγιο, είχαν μείνει χωρίς τόπο λατρείας. Μετά την αναχώρησή τους από το πρώτο τζαμί στο Bois de Lobbes στο Gilly, επειδή είχε γίνει πολύ μικρό για να τους χωρέσει, οι πιστοί μεταφέρθηκαν σε ένα υπόστεγο στο Ransart. Αλλά αυτό έκλεισε από τον Δήμο για λόγους ασφαλείας.


Ο Mohamed, μουσουλμάνος της περιοχής, λέει ότι η πόλη του Charleroi τους έδωσε μία αίθουσα στην περιοχή Montignies-sur-Sambre, αλλά ότι αυτή η βιαστική λύση δεν θα μπορούσε να είναι παρά προσωρινή.


Και τώρα, για λίγες ημέρες, τους μουσουλμάνους προσκυνητές θα φιλοξενεί η Καθολική Εκκλησία του Saint Lambert.


Ο ιερέας της εκκλησίας, ο 89χρονος Henry Rémy, λέει ότι αυτό είναι μια φυσιολογική χειρονομία προς τους πιστούς, και ότι θα ήταν ευτυχισμένος αν έβλεπε τόσους πολλούς ανθρώπους στις λειτουργίες του, όπως βλέπει στις λειτουργίες των μουσουλμάνων.


Οι πόρτες της εκκλησίας Saint Lambert στους μουσουλμάνους προσκυνητές έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του κοσμήτορα του Gilly. Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ιδιαίτερα τους μουσουλμάνους, που συνδέονται με την ένωση ‘Ak-Touba’.


Οι μουσουλμάνοι δήλωσαν ότι ελπίζουν η πόλη του Charleroi θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν σύντομα στο τζαμί τους στο Ransart, αλλά εν τω μεταξύ, είναι πολύ χαρούμενοι που μπορούν και λειτουργούν: μια εκκλησία ή ένα τζαμί, και τα δύο είναι τόποι αφιερωμένοι στην «λατρεία του Θεού».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Την είδηση την είδα πρώτα στο blog ΑΚΤΙΝΕΣ . Εκεί αναφέρεται ότι ο ιερέας του ναού Henry Remy, δήλωσε ότι αυτό είναι «ένα όμορφο παράδειγμα ανοιχτού πνεύματος και ανοχής»…


Δείτε το βίντεο (στην αρχή μπορεί να υπάρχει κάποια διαφήμιση..)





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4281

Kaι πολλα ακόμα βίντεο με οικουμενιστες ....του Αντιχρίστου