Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Απίστευτη καταιγίδα από χαλάζι στην Οκλαχόμα


Πέντε νεκρούς τουλάχιστον 58 τραυματίες και μεγάλες ζημιές άφησαν πίσω τους ισχυροί ανεμοστρόβιλοι που έπληξαν το βράδυ της Δευτέρας (16/5/2010) την Οκλαχόμα.


Η ένταση των ανέμων ήταν τόσο ισχυρή που αυτοκίνητα βγήκαν εκτός πορείας, αποκολλήθηκαν στέγες από τα σπίτια, ξεριζώθηκαν δέντρα, ενώ τροχόσπιτα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες.


Πέντε ημέρες μετά από τους ανεμοστρόβιλους οι οποίοι προκάλεσαν το θάνατο πέντε ατόμων η Oklahoma ξαναζεί ώρες πανικού από μία νέα φοβερή καταιγίδα. από χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του μπέιζμπολ, η οποία προκαλεί 20 τραυματίες.


Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αν και είχαν προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους, προκάλεσαν πανικό στους κατοίκους που έψαχναν ασφαλή καταφύγια να ξεφύγουν από τη μανία της φύσης.


Δείτε κάποια βίντεο. Στο πρώτο, που είναι από κάμερα ενός ερασιτέχνη, δείτε ιδιαίτερα προς τη μέση της διάρκειάς του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: