Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Οι χριστιανοί σιωνιστές δείχνουν την ‘αλληλεγγύη' τους στο Ισραήλ και πιέζουν το Κογκρέσο

-->
Από το περιοδικό 'Charisma':

Περισσότερες από 1.500 εκκλησίες από διάφορες ομολογίες έδειξαν την ‘αλληλεγγύη τους στο Ισραήλ’ κατά τη διάρκεια μιας ‘ειδικής’ Κυριακάτικης λειτουργίας. (πρόκειται για τους ‘φίλους του Ισραήλ’ ή όπως είναι πιο γνωστοί τους ‘χριστιανούς σιωνιστές’ που βρίσκονται περισσότερο μεταξύ των ευαγγελικών και πεντηκοστιανών στις ΗΠΑ).

Σχετικά με τη δεύτερη ετήσια Κυριακάτικη σύναξη της οργάνωσης «Ενωμένοι Χριστιανοί για το Ισραήλ» (‘Christians United for Israel’ - CUFI), πολλές χριστιανικές κοινότητες προσευχήθηκαν για ‘την ειρήνη της Ιερουσαλήμ’ και οι πάστορες αφιέρωσαν τα κηρύγματα στο να εξηγήσουν γιατί οι Χριστιανοί πρέπει να υποστηρίξουν το εβραϊκό έθνος. Στην εκδήλωσε η οποία διοργανώθηκε από τον Τεξανό πάστορα John Hagee, ιδρυτή του CUFI, (φώτο πάνω), συμμετείχαν αντιπρόσωποι και από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ καθώς και από 50 έθνη.
Δείτε το βίντεο
(Ο Hagge - που δεν λέει λέξη για Χριστό! - μας "διαφωτίζει" ότι είναι εντολή του Θεού να υπερασπιζόμαστε το Ισραήλ, αλλιώς θα πέσει η κατάρα του Θεού πάνω μας)
"Το Ισραήλ είναι ένα φυλάκιο της ελευθερίας και της δημοκρατίας σε μια από τις πιο αντιδημοκρατικές περιοχές του κόσμου," δήλωσε ο Hagee μετά την εκδήλωση. "Τώρα είναι η ώρα για τους υποστηρικτές του Ισραήλ, ανεξάρτητα από την πίστη τους ή την πολιτική τους ιδεολογία, να ενωθούν και να συμπαρασταθούν στο Ισραήλ, την ώρα που εκείνο αντιμετωπίζει τόσο σοβαρές απειλές από τη Χεζμπολάχ, τη Χαμάς και το Ιράν."
Ο Hagee είπε ότι το Ισραήλ είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ποτέ, καθώς το έθνος αντιμετωπίζει την απειλή ενός «πυρηνικού ολοκαυτώματος» από το Ιράν, του οποίου ο πρόεδρος έχει πει ότι το Ισραήλ πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη.
(Η δήλωση αυτή του Ahmadinejad που διέρρευσε και κυκλοφόρησε σε όλα τα media, έχει αμφισβητηθεί. Σύμφωνα με την διάψευση, τα λόγια του ιρανού προέδρου συγκεκριμένα ήταν: "Ο ιμάμης είπε αυτό το καθεστώς κατοχής της Ιερουσαλήμ πρέπει να εξαφανιστεί από τη σελίδα του χρόνου». Βλέπε άρθρο ΕΔΩ και σχετικά βίντεο ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Αλλά είπε ότι αυτό που «χειροτερεύει τα πράγματα» είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση Obama φαίνεται να εγκαταλείπει την υποστήριξή του στο εβραϊκό έθνος από τότε που το Ισραήλ ανακοίνωσε τα σχέδιά του για ανέγερση κατοικιών στην αμφισβητούμενη περιοχή της ανατολικής Ιερουσαλήμ τον περασμένο Μάρτιο.
«Η Ουάσιγκτον έχει κατασκευάσει μια κρίση με το Ισραήλ πάνω από την οικοδόμηση σπιτιών για τον εβραϊκό λαό σε εβραϊκές συνοικίες στην Ιερουσαλήμ, κάτι που καμία άλλη αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει κάνει", είπε ο Hagee σε μήνυμά του σε βίντεο πριν από την εκδήλωση. "Τώρα γίνεται λόγος ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει μια συμφωνία ειρήνης μεταξύ των μερών είτε οι Ισραηλινοί πιστεύουν είτε δεν πιστεύουν ότι η ασφάλειά τους είναι εγγυημένη. Στα 30 μου χρόνια, ως σιωνιστής ποτέ δεν υπήρξε πιο κρίσιμη ώρα για το Ισραήλ από ό, τι τώρα».
Τα μέλη των εκκλησιών που συμμετείχαν κλήθηκαν να υπογράψουν μια υπόσχεση που θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του CUFI. Η δήλωση επιβεβαιώνει ότι ο εβραϊκός λαός έχει δικαίωμα να ζήσει στην αρχαία γη του Ισραήλ, ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμυνθεί κατά των τρομοκρατικών ενεργειών, και ότι οι Χριστιανοί θα μιλήσουν εξ ονόματος του Ισραήλ "όπου και όποτε χρειαστεί, έως ότου σταματήσουν οι επιθέσεις και ζήσουν τελικά σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας με τους γείτονές τους".
Η κυριακάτικη εκδήλωση αποτελεί μέρος της σειράς εκδηλώσεων με την ονομασία ‘A Night to Honor Israel’, (‘Μια νύχτα για να τιμήσουμε το Ισραήλ’) που διοργανώνουν οι εκκλησίες όλο το χρόνο. Μέχρι στιγμής, 146 τέτοιες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε εθνικό επίπεδο.
"Το CUFI είναι μόλις 4 ετών, αλλά από την ίδρυσή μας, έχουμε δει ότι οι Χριστιανοί σε όλη την χώρα και σε όλο τον κόσμο είναι πρόθυμοι να μάθουν και να ενεργήσουν σχετικά με τις βιβλικές και ιστορικές εντολές για τον χριστιανικό σιωνισμό», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του CUFI. David Brog.
"Το Ισραήλ χρειάζεται υποστήριξη τώρα περισσότερο από ποτέ," πρόσθεσε ο Brog. «Είμαι πολύ περήφανος που το CUFI παίζει έναν ολοένα αυξανόμενο ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή."
Το CUFI θα φιλοξενήσει μια σύνοδο κορυφής στην Ουάσινγκτον, DC, από 20 έως 22 Ιουλίου, με στόχο την άσκηση πίεσης στα μέλη του Κογκρέσου προκειμένου να σταθούν υπέρ του Ισραήλ και να παροτρύνουν την κυβέρνηση Obama για τη διατήρηση της ιστορικής υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών προς το εβραϊκό έθνος.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

-->
-->
- Δείτε τα παρακάτω βίντεο του Σιωνιστή Hagge -

Εδώ απειλεί ότι ο Θεός θα εκδικηθεί την Αμερική εάν δεν υπερασπιστεί το Ισραήλ, αφήνοντας (ο Θεός) ελεύθερους όλους τους τρομοκράτες να ξεσπάσουν στην Αμερική και να κάνουν ένα λουτρό αίματος!

Εδώ ο Hagge προκειμένου να υπερασπιστεί τους Εβραίους ξεφεύγει τελείως! Λέει ότι κακώς κατηγορούν τους Εβραίους ότι απέρριψαν τον Μεσσία (Χριστό) και τον σταύρωσαν, αφού ο Χριστός δεν είπε ποτέ ότι είναι ο Μεσσίας (!!!) άρα δεν φταίνε σε τίποτα!


Ο φιλελεύθερος εβραίος δημοσιογράφος Max Blumenthal, επισκέπτεται την σύναξη του Hagge το 2007, όπου αρχίζει τις ερωτήσεις και κάποια στιγμή γίνεται ‘ενοχλητικός’ και στο τέλος τον διώχνουν!


Ο Alex Jones επιτίθεται στον Hagge που αρνείται τον Χριστό ως Μεσσία και θέλει να μας κάνει εμάς τους ‘κακούς’ να λέμε «Ζήτω το Ισραήλ!». Στην συνέχεια τον μιμείται φοβερά «κάθε φορά που ένα παλαιστίνιο παιδί σκοτώνεται νικιέται ο διάβολος!»…


-- Μία σοβαρή χριστιανική φωνή αντίδρασης κατά του ‘Χριστιανικού Σιωνισμού’ είναι το φιλμ ‘With God on Our Side’ (2010) (‘Με το Θεό με το μέρος μας’). Η ταινία αυτή ρίχνει μια ματιά στην ‘θεολογία’ του χριστιανικού σιωνισμού, η οποία διδάσκει ότι, επειδή οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, τους έχει παραδοθεί , ‘ελέω Θεού’ η γη του Ισραήλ. Πτυχές αυτού του συστήματος πεποιθήσεων έχει οδηγήσει ορισμένους χριστιανούς της Δύσης να δίνουν μία άκριτη υποστήριξη στην πολιτική της κυβέρνησης του Ισραήλ, ακόμη και όταν αυτή προσφέρει ξεκάθαρα προνόμια στους Εβραίους σε βάρος των Παλαιστινίων, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα μία μεγάλη ταλαιπωρία σε μουσουλμάνους και χριστιανούς Παλαιστίνιους και μία απειλή για την ασφάλεια του Ισραήλ στο σύνολό του.
Αυτή η ταινία δείχνει ότι υπάρχει μια βιβλική εναλλακτική λύση για τους Χριστιανούς που θέλουν να αγαπούν και να υποστηρίξουν το λαό του Ισραήλ, μια ‘άλλη’ θεολογία που δεν ευνοεί μια ομάδα ανθρώπων έναντι μίας άλλης, αλλά αντίθετα προωθεί την ειρήνη και τη συμφιλίωση μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων. "



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑR CODE ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4379

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ
ETOIMAZONTAI NA MΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
http://agiooros.org/viewtopic.php?f=76&t=4382