Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ομάδα νεαρών καθολικών εμποδίζει 'εκδήλωση' φιλιών ομοφυλόφιλων μπροστά από Ναό


LYONS, 17 Ιουνίου 2010 (LifeSiteNews.com) -

Περίπου 200 νέοι καθολικοί μαζεύτηκαν για να υπερασπιστούν τον ρωμαιοκαθολικό καθεδρικό ναό της Λυών στη Γαλλία, κατά τη διάρκεια μιας ακόμα εκδήλωσης "kiss-in" από τους ομοφυλόφιλους μπροστά από το κτίριο.


Πριν ένα μήνα, οι ομοφυλόφιλοι πήγαν έξω από το ναό, παραμονές της λεγόμενης «Παγκόσμιας Ημέρας κατά της ‘ομοφοβίας’» για φιληθούν μεταξύ τους μπροστά από τον καθεδρικό ναό, πιθανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά 2.000 ετών καταδίκης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων από την Καθολική Εκκλησία.


Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ACI Prensa, οι αντι-διαδηλωτές φαίνονται να έχουν σχηματίσει μια γραμμή αρκετά μπροστά από τον καθεδρικό ναό, κρατώντας Σταυρούς, την σημαία της Πόλης του Βατικανού, καθώς και ένα μεγάλο πανό που έγραφε "Όχι άλλη Καθολικοφοβία!" Επίσης φώναζαν συνθήματα όπως "Ο Saint Jean (ο καθεδρικός ναός) είναι δικός μας!" και "Ευρώπη – Νεολαία - Χριστιανισμός!"


Στο βίντεο φαίνονται οι ομοφυλόφιλοι διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν, βλασφημούν και να βρίζουν τους Καθολικούς, ενώ οι Καθολικοί αντι-διαδηλωτές φαίνονται γονατιστοί, να προσεύχονται και να τραγουδούν ύμνους.


Οι ομοφυλόφιλοι διαδηλωτές διαλύθηκαν τελικά που από την αστυνομία, καθώς δεν είχαν άδεια για την ‘εκδήλωση’. Μερικοί καθολικοί συνελήφθησαν επίσης από την αστυνομία.


Ωστόσο, σύμφωνα με το ACI Prensa, ο αντι-διαδηλωτές χάρηκαν ότι η εκδήλωση "kiss-in" δεν προχώρησε, όπως έχει προγραμματιστεί.


Της εκδήλωσης "kiss-in" του Μαΐου είχε προηγηθεί μία παρόμοια που είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων (Notre Dame). Τελικά η ‘εκδήλωση’ μεταφέρθηκε μακριά από τον καθεδρικό ναό, όταν οι ομοφυλόφιλοι διαδηλωτές συναντήθηκαν με μια μεγάλη ομάδα νεαρών Καθολικών, που φώναζαν «habemus papam!" (Έχουμε Πάπα!)


Δείτε το βίντεο:




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


ΣΧΟΛΙΟ: Οι άνθρωποι αυτοί που προσπαθούν να πείσουν την - υποτίθεται - ‘ομοφοβική’ ‘κοινή γνώμη’ ότι πρέπει να αποδεχτούν την ‘διαφορετικότητα’ και οι οποίοι μιλάνε για ‘αγάπη’ που ‘δεν κοιτάει φύλλα’, είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δεν σέβονται την διαφορετικότητα των άλλων, αλλά θεωρούν άθλο τους το να την καταπατάνε βάναυσα. Είναι ο καιρός βλέπετε που ο καθένας εκφράζει την χριστιανοφοβία του, χωρίς πρόβλημα. Θα πρότεινα όμως σε όλους αυτούς τους 'ηρωικούς μαχητές' των ‘δικαιωμάτων’ την επόμενη εκδήλωσή τους να την κάνουν μπροστά από ένα τζαμί. Εάν δεν το γνωρίζουν, ορισμένα κράτη όπου κυριαρχεί το Ισλάμ, δεν καταδικάζουν, απλά, την ομοφυλοφιλία. Καταδικάζουν τους ομοφυλόφιλους. Και τους εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες. Θα πρότεινα λοιπόν έξω από ένα τζαμί να πραγματοποιήσουν την επόμενη ‘εκδήλωσή’ τους. Μία λεπτομέρεια να προσθέσω ακόμα. Την ώρα που θα μαζευτούν για την εκδήλωση, να μην ξεχάσουν το τζαμί να είναι σε ώρα λειτουργίας... Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν. Άλλωστε, τέτοιοι τύποι δεν ‘μασάνε’.


Δεν υπάρχουν σχόλια: