Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η αρχή της Σαρία στις ΗΠΑ; Χριστιανοί συλλαμβάνονται γιατί βρέθηκαν σε μουσουλμανική εορτή


Τρεις χριστιανοί συνελήφθησαν στο Αραβικό Διεθνές Φεστιβάλ στο Dearborn του Michigan των ΗΠΑ, καθώς μιλούσαν για την πίστη τους με τους μουσουλμάνους.


"Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα το δούμε αυτό στην Αμερική», λέει ο Steven Atkins, κάτοικος του Τορόντο, στον Καναδά, ο οποίος επισκεπτόταν το φεστιβάλ και παρατήρησε το περιστατικό.


Οι τρεις συλληφθέντες είναι ο Δρ Nabeel Qureshi, ο David Woods και ο Paul Rezkalla.


"Όταν ο Δρ Quereshi συνελήφθη άκουσα τον κόσμο να χειροκροτεί και μερικοί φώναζαν «Allahu Akbar», είπε ο Atkins.



Κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ελευθερία θα πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα για την τρομερή τάση που υπάρχει να "φιμωθούν" οι χριστιανοί από τους δρόμους του Λονδίνου μέχρι τους δρόμους του Dearborn του Michigan. Και στις δύο πόλεις, οι χριστιανοί συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν επειδή κήρυτταν το Ευαγγέλιο σε δημόσιους δρόμους ... σε μέρη που οι μουσουλμάνοι θεωρούν πλέον, ‘ισλαμικά εδάφη’.


Όταν τέσσερις νεαροί χριστιανοί πρόσφατα συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν στο Dearborn του Michigan επειδή έδιναν μαρτυρία για την πίστη τους σε μια ισλαμική εορτή, αυτό χαιρετίστηκε ως μια ‘νίκη’ σε ορισμένους μουσουλμανικούς κύκλους, ότι ο ισλαμικός νόμος της Σαρία έχει έρθει πλέον, στην Αμερική.


Δεν μας νοιάζει τι λέει το Σύνταγμα ... αυτή είναι η αρχή του θανάτου του, με την ισλαμική ιδεολογία που έρχεται δυναμικά και θέλει να φιμώσει τους Χριστιανούς από το να μιλάνε για την πίστη τους.


Στις αραβικές χώρες, όπου οι χριστιανοί αποτελούν μια αξιοσημείωτη μειονότητα, δεν τους επιτρέπεται να μιλούν για την πίστη τους έξω από τα τείχη της εκκλησίας τους. Τώρα μήπως αυτό δεν συμβαίνει μέσα στην Αμερική;


Η φίμωση, η ταπείνωση και ο υποβιβασμός των Χριστιανών, αλλά και των Εβραίων, σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας είναι τόσο παλιά όσο το ίδιο το Ισλάμ. Αυτό το ισλαμικό δόγμα είναι γνωστό ως "dhimmis". Το δόγμα αυτό εισήλθε και υλοποιήθηκε από τον "Ομάρ", το δεύτερο διάδοχο του προφήτη τους Μωάμεθ. Θέσπισε αυτό το δόγμα, όταν εισέβαλε σε χριστιανικά εδάφη σε μια προσπάθεια να υποτάξει τους χριστιανούς κατοίκους οι οποίοι είχαν αιχμαλωτισθεί με το ξίφος.


Αυτό είναι το τρίτο κύμα της Τζιχάντ. Το πρώτο κύμα ήταν στα μέσα του 600 μ.Χ. Το δεύτερο κύμα ήταν από τους Τούρκους το 1700. Σε αυτό το τρίτο κύμα, οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι μπορούν να προχωρήσουν πιο πέρα, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των δυτικών για την ιδεολογίας τους σε συνδυασμό με τα αισθήματα ‘συμπάθειας’ των δυτικών, καθώς και μια τάση για ‘δικαιοσύνη’.


Για να κερδίσουν ακόμα πιο πολύ έδαφος, ο ‘Συνήγορος των Ισλαμικών Εθνών’ (Counsel of Islamic Nations) πιέζει σκληρά τα Ηνωμένα Έθνη για την εφαρμογή ενός διεθνούς νόμου που θα θέσει εκτός νόμου το κήρυγμα του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο. Αν και αυτό δεν φαίνεται τόσο ανατριχιαστικό, το περιστατικό στο Dearborn θεωρείται σήμερα να είναι ένας καλός οιωνός για την ισλαμική νίκη.


Αν οι άνθρωποι που αγαπάνε την ελευθερία δεν ξυπνήσουν τώρα, τα παιδιά τους θα ξυπνήσουν και θα ανακαλύψουν ότι θα ζουν κάτω από το νόμο της σαρία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή



5 σχόλια:

Manos είπε...

Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο χριστιανικό να κάτσει κάποιος να μοιράζει χριστιανικά φυλλάδια απέξω απο ένα μουσουλμανικό φέστιβαλ(αυτό δε έκαναν;),είναι προκλητικό και δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Αυτό δεν είναι ομολογία της πίστης αλλά περισσότερο μια μικρή αντίδραση κατά της μουσουλμανικής εκδήλωσης.

Ο τρόπος και η ταχύτητα που μαζεύτηκαν οι μπάτσοι για να μαζέψουν τους χριστιανούς είναι πράγματι εκπληκτικοί!

SkyWatcher είπε...

Άλλο να είναι κάτι προκλητικό (για τους μουσουλμάνους), άλλο αν "δεν φέρνει αποτελέσματα" (για τους χριστιανούς) και άλλο να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ (για το κράτος). Η αστυνομία επενέβη λες και έκαναν κάτι παράνομο. Θα μπορούσαν να επέμβουν μόνο εάν γίνονταν επεισόδια ή ανάβανε τα αίματα. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτάκουστα για την Αμερική, αλλά και γενικότερα για τον 'δυτικό' πολιτισμό. Οι φορείς της εξουσίας κινούνται από ξεκάθαρο ΦΟΒΟ προς τους μουσουλμάνους και αυξανόμενη αντιπάθεια προς τους χριστιανούς. Πρέπει να το δεις πιο ανοιχτά το θέμα. Στην Βρετανία, τους απαγόρευσαν να μιλήσουν για τον Χριστό γιατι βρίσκονταν σε μουσουλμανική γειτονιά. Σκέψου λίγο τι θα γίνει με τον ρυθμό της αύξησης των μουσουλμάνων σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Σκέψου πόλεις με δήμαρχους μουσουλμάνους. Αύριο θα τους ενοχλεί η εκκλησία στην γειτονιά τους (αν έχει μείνει καμία), ή τα κάλαντα (αν υπάρχουν ακόμα) ή αν κάποιος φοράει σταυρό, ή αν κάποιος τρώει χοιρινό κλπ.

ΥΓ Εκείνο το "μπάτσοι" είναι χριστιανικό;;

Manos είπε...

Γιατί να μην είναι χριστιανικό το ''μπάτσοι''; ..Δεν το είπα για να μειώσω κανένα, απο συνήθεια χρησιμοποίησα τον όρο αυτό.

Όπως διάβαζα το άρθρο που λέει: ''Τρεις χριστιανοί συνελήφθησαν στο Αραβικό Διεθνές Φεστιβάλ στο Dearborn...καθώς μιλούσαν για την πίστη τους με τους μουσουλμάνους.''
μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αυτοί οι τρεις ήταν καλεσμένοι στο φεστιβαλ και συνελήφθησαν επειδή τόλμησαν να ομολογήσουν διακριτικά σε κάποιους εκεί ότι αυτοί είναι χριστιανοί, όταν ομως είδα το βιντεάκι να τους δείχνει να μοιράζουν φυλλάδιο σε μουσουλμάνους έξω απο το φέστιβαλ κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά.. Δεν αμφισβητώ όμως τη σοβαρότητα της κατάστασης και τη στάση των κρατών και της αστυνομίας..
Τώρα μια που το ανάφερεις εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα για πιο λόγο οι φορείς της εξουσίας συμπεριφέροντε έτσι. Είναι μόνο απο φόβο; ή είναι και απο αδιαφορεία, και επειδή βρίσκοντε σε πνευματικό λήθαργο σαν υπνωτισμένες μάζες;
Καλή συνέχεια!

SkyWatcher είπε...

Οπότε να υποθέσω ότι λες "γύφτους" τους τσιγγάνους ή ρομά, "αράπηδες" τους μαύρους και "αδελφές" (ή και κάτι άλλο) τους ομοφυλόφιλους, αλλά όχι για να μειώσεις κανέναν, απλά από συνήθεια.

Manos είπε...

Ναι, μπορεί να συμβεί να χρησιμοποιήσω κάποιες απο τις παραπάνω λέξεις σε ειδικές περιπτώσεις βέβαια που δεν θίγουν κανένα,(αν και το αποφεύγω,)απο συνήθεια και πάντα χωρίς κακή προαίρεση. Τώρα για το μ*****ς δεν το ήξερα ότι είναι τόσο απρεπές..
Αν και ένα αστυνομικό δεν θα τον φώναζα ποτέ έτσι ,στο σχόλιο δεν το θεώρησα τόσο απρεπές για να μην το γράψω.