Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ιταλός ευρωβουλευτής ζητά άνοιγμα των φακέλων για τα UFO


"Ένας ευρωβουλευτής ζήτησε από τις κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ΕΕ το άνοιγμα των μυστικών φακέλων που αφορούν στα ΑΤΙΑ, δηλώνοντας πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μάθουν για τις στενές επαφές τρίτου τύπου."


Ο Ιταλός Mario Borghezio, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δήλωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται το δικό της αρχείο «X-Files», ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που σχετίζονται με τα ΑΤΙΑ -συμπεριλαμβανομένων και των δεδομένων που έχει συγκεντρώσει ο στρατός.


Ο Borghezio πρόσθεσε πως όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πρέπει να δημοσιεύσουν τα αρχεία τους και να σταματήσει η λεγόμενη «συστηματική συγκάλυψη».


Το άνοιγμα των φακέλων δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Πέρυσι, η Βρετανία δημοσίευσε στο διαδίκτυο 4.000 σελίδες από 800 επαφές με εξωγήινους τις δεκαετίες του '80 και του '90. Επίσης, τα τελευταία τρία χρόνια, το Υπουργείο Αμύνης της Βρετανίας δημοσιεύει σταδιακά μυστικά έγγραφα που σχετίζονται με ΑΤΙΑ, ικανοποιώντας έτσι το αίτημα για Ελευθερία των Πληροφοριών.


Ο Borghezio υποστήριξε πως είναι σημαντικό να υπάρξει ένα επιστημονικό κέντρο για την έρευνα των ΑΤΙΑ. Οι έρευνές του θα μπορούσαν να επιφέρουν «τεράστια επιστημονικά και τεχνολογικά οφέλη.»


«Πιστεύω πως, με βάση την αρχή της διαφάνειας, τα κράτη-μέλη της ΕΕ έχουν το χρέος να δημοσιοποιήσουν και να διαθέσουν όλα τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία μέχρι σήμερα είναι μυστικά.»


Ο ίδιος αναζητά την υποστήριξη και άλλων ευρωβουλευτών, αλλά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόνο 18 υπογραφές.


Πηγή: http://news.pathfinder.gr/scitech/ από Associated Press


Δεν υπάρχουν σχόλια: