Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Τα 20 λεπτά του ηθοποιού Charlie Sheen με τον Ομπάμα για την πτώση των Δίδυμων Πύργων



Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο Αμερικάνος ηθοποιός και τηλεοπτικός σταρ Charlie Sheen, ζήτησε δημόσια συνάντηση με τον Πρόεδρο Μπαρακ Ομπάμα για να τον παροτρύνει να ξανανοίξει την επίσημη έρευνα για την πτώση των διδύμων στις 11/9/2001, με δεδομένο το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής έρευνας 9/11, έχουν πλέον δημόσια καταγραφεί να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι η κυβέρνηση συμφώνησε να πει ψέματα για την επίσημη εκδοχή.


Το αίτημα του Σιν εκφράζεται σε μια επιστολή προς τον Πρόεδρο, μέσα από το φανταστικό σενάριο μιας συνάντησής τους με τον τίτλο "20 λεπτά με τον Πρόεδρο", την οποία μπορείτε να δείτε στο Infowars.com του Alex Jones.


H επιστολή παραθέτει στοιχεία/πειστήρια που στηρίζονται από αδιάψευστη διαδικτυακή βιβλιογραφία, που αποδεικνύει ότι η επίσημη εκδοχή πίσω από την πτώση των διδύμων είναι ψεύτικη και ότι αυτό το συμπέρασμα εξήχθη από την πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής Έρευνας 9/11, γεγονός το οποίο επιτάσσει στον Πρόεδρο Ομπάμα να ξανανοίξει την έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις.


Ο Σιν εκφράζει την ελπίδα του ότι ο πρόεδρος θα τηρήσει τις υποσχέσεις του για αλλαγή (‘change’ το προεκλογικό σύνθημα του Ομπάμα), για το ότι θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι και ότι θα υπάρξει διαφάνεια, αφού θα κάνει χρήση της προεδρικής του ισχύος για να ερευνήσει ξανά την πτώση των διδύμων, προσθέτοντας ότι ψήφισε τον Ομπάμα διότι υποσχέθηκε ότι θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία από αυτή της κυβέρνησης Μπους.


Ωστόσο, όπως τονίζει ο Σιν στην επιστολή του, ο πρώτος (τότε) χρόνος της θητείας του Ομπάμα καταδεικνύει ότι δεν θα κάνει τίποτα για να αναστρέψει τις πολιτικές που σχεδιάσε το καθεστώς Μπους, και συγκεκριμένα επιδίωξε να ξεπεράσει τα εξωφρενικά της προηγούμενης κυβέρνησης σε τομείς όπως παρακολούθηση τηλεφώνων χωρίς ένταλμα, ψευδείς δηλώσεις, κρατήσεις χωρίς δίκη και πολέμους στη Μέση ανατολή, οι οποίοι έγιναν συνεπεία της πτώσης των Διδύμων Πύργων.


Η επιστολή του Σιν είναι μια δημόσια δήλωση που απαιτεί την αλήθεια πίσω από την πτώση των διδύμων, καθώς η Αμερική πλησιάζει την 8η επέτειο (αύριο 9η ) της αποφράδας μέρας... Θέτει ερωτήματα τα οποία θέτει και η πλειοψηφία των οικογενειών των θυμάτων, σύμφωνα με τον Μπιλ Ντόυλ, που εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη ομάδα των οικογενειών αυτών.


Η επιστολη εστιάζει στο γεγονός ότι το 60% των επιτρόπων έρευνας, έχουν πλέον δηλώσει δημόσια ότι η κυβέρνηση συμφώνησε να μην πει την αλήθεια για την πτώση και ότι το Πεντάγωνο προέβη σε εσκεμμένη εξαπάτηση για την αντίδρασή τους στην επίθεση.


Ο Σιν παρουσιάζει επίσης πληθώρα άλλων στοιχείων που καταδεικνύουν ότι η επίσημη εκδοχή είναι ψεύτικη, συμπεριλαμβανομένων των αποκαλύψεων για πληροφοριοδότες όπως τον διερμηνέα του FBI , Sibel Edmonds, που πρόσφατα παραβίασε την ομοσπονδιακή εντολή αποσιώπησης, ώστε να μην αποκαλύψει ότι ο Μπιν Λάντεν και η Αλ Κάιντα δούλευαν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μέχρι την αποφράδα μέρα της 11ης του Σεπτέμβρη.


Τα ζητήματα που τονίζει ο Σιν δεν είναι αβάσιμη σπέκουλα ή συνωμοσιολογικά σενάρια. Είναι γεγονότα και ντοκουμέντα, που αγνοήθηκαν εσκεμμένα από άρθρα υποβιβασμού των στοιχείων αυτών, που έγραψαν αχυράνθρωποι και επανέρχονται στην δημοσιότητα τώρα που πλησιάζει η επέτειος, ιδιαίτερα το 9/11: Science and Conspiracy που έβγαλε στον αέρα τον περασμένο μήνα, το κανάλι National Geographic Channel και παρουσίαζε τους ανθρώπους που εξέφραζαν αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή, ως ακραίους παράφρονες, ενώ παράλληλα δεν παραδέχτηκε/αναγνώρισε ότι η πλειοψηφία των μελών της Ερευνητικής Επιτροπής του 9/11, έχουν εκφράσει δημόσια παρόμοιους προβληματισμούς.


Ο Τσάρλι Σιν χρησιμοποιεί ξανά την δημοφιλή δημόσια πλατφόρμα του, σε μια προσπάθεια να διευρύνει έναν εθνικό διάλογο για τα σοβαρά και αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν αυτή την ιστορία. Πρωτομίλησε για το θέμα τον Μάρτη του 2006. Μετά την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, του ζητήθηκε να κάνει περισσότερα και τώρα κάνει περισσότερα, διότι αισθάνεται ότι υπάρχει προοπτική και καλύτερη πιθανότητα να ανοίξει νέα έρευνα με τον νέο πρόεδρο στο Λευκό Οίκο.


Ο Σιν ζητάει άμεσα από τον Μπαρακ Ομπάμα να διαβάσει την επιστολή και να ερευνήσει ο ίδιος τα ψεύδη που αφορούν την πτώση των διδύμων.


Είτε δεχθεί ο πρόεδρος να τον συναντήσει είτε όχι, ο Σιν έχει την πεποίθηση ότι η επιστολή του θα είναι ο καταλύτης μέσα από τον οποίο, τα ερωτήματα που αφορούν την πτώση και άλλες φαυλότητες, θα τύχουν πανεθνικής προσοχής.


Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση και μια κήρυξη πολέμου στα ψέματα που αφορούν την πτώση, τα οποία απετέλεσαν τα θεμέλια για τους ατέλειωτους πολέμους έξω από την χώρα και το κράτος αστυνόμευσης μέσα σ'αυτήν, καθώς η Δημοκρατία καταρρέει. Ο Σιν ζητά από τους ακτιβιστές για την αλήθεια, και από αυτούς που νοιάζονται για το μέλλον της χώρας, να σταθούν δίπλα του και να ενισχύσουν την απαίτηση για αλήθεια.


Παροτρύνει τοπικές πολιτικές οργανώσεις και ανθρώπους σε όλη τη χώρα, όπως τους διαδηλωτές στα δημαρχεία και τις ομάδες ‘We Are Change’, να πάνε σε συνεντεύξεις τύπου και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις και να απαιτήσουν απαντήσεις για την αλήθεια που κρύβεται πίσω απ'την πτώση των διδύμων. Πρέπει να αποκτήσει επίγνωση ο κόσμος για τις ψευτο-τρομοκρατικές ενέργειες, για να μην ξανασυμβούν τραγωδίες όπως αυτή της 11ης του Σεπτέμβρη. Ο Σιν τονίζει στην επιστολή του ότι δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την υπόθεση σε μια προσπάθεια να προχωρήσουμε μπροστά, γιατί αν ένα έθνος ξεχάσει την ιστορία του τότε είναι καταδικασμένο να την επαναλάβει.


Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στις κυβερνήσεις να συνεχίσουν να προωθούν τις πολιτικές τους ατζέντες, εκμεταλλευόμενοι κάλπικα προσχήματα, λέει ο Σιν και το γεγονός ότι ακόμα γίνονται πανάκριβα και εκτεταμένα ρεπορτάζ για να αποκρύβει τεχνηέντως η αλήθεια, αποδεικνύει ότι το κατεστημένο έχει εκνευριστεί στη γνώση ότι ο πληθυσμός ξυπνάει και αντιλαμβάνεται αυτές τις στημένες τρομοκρατικές ενέργειες.


Όποιες κι αν είναι η απόψεις σας για την πτώση των διδύμων, ο Σιν παρακαλεί το σκεπτόμενο κοινό να δει πόσα μέλη της Επιτροπής Έρευνας 9/11 έχουν αμφισβητήσει την επίσημη εκδοχή, και πόσοι αξιόπιστοι πρώην και νυν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, επαγγελματίες αντικατασκοπείας, στρατιωτικοί, επιστήμονες, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και νομικοί έχουν καταδικάσει δημόσια το ψέμα που συνεχίζει να παρουσιάζεται ως επίσημη εκδοχή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή άρθρου: φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ με πηγή από:

http://www.infowars.com/

1 σχόλιο:

Μάνος είπε...

Διαδήλωση στη Νέα Υόρκη υπέρ της ανέγερσης τζαμιού κοντά στο Σημείο Μηδέν, όπου έγιναν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001http://news.pathfinder.gr/world/news/654420.html