Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Οι φαρμακευτικές βιομηχανίες πιέζουν για εμβολιασμούς



Άρθρο του Andrew W. Griffin από το Oklahoma Watchdog


Πριν από μία εβδομάδα εδώ στο ‘Oklahoma Watchdog’, είχαμε αναφέρει ότι η φαρμακευτική αλυσίδα Walgreens πιέζει ασφυκτικά για την προώθηση του εποχικού εμβολίου που θα είναι ‘διπλό’ εμβόλιο, συνδυασμός του εμβολίου κατά της εποχικής (κοινής) γρίπης και εμβόλιο κατά της γρίπης τύπου Η1Ν1 (των χοίρων) [Βλέπε και ΕΔΩ]. Αυτό, μετά από την τρομοκρατία για τον ιό της «γρίπης των χοίρων» του 2009 που είχε ως αποτέλεσμα τόνοι εμβολίου να έχουν αφεθεί να ‘σαπίζουν’ στις αποθήκες, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων για τους κατασκευαστές εμβολίων και άλλους, οι οποίοι βγάζουν λεφτά από την κινδυνολογία για θέματα που αφορούν την υγεία.


Και καθώς διάβαζα την ‘USA Today’ σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να μην δω την ολοσέλιδη διαφήμιση της αλυσίδας φαρμακείων ‘Walgreens’ όπου μία "μαμά" λέει ότι η ίδια ‘οπλίστηκε’ για αυτούς που αγαπά, λέγοντας, "έκανα το εμβόλιο γρίπης για την κόρη μου". Αυτή η φράση ήταν υπογραμμισμένη στη διαφήμιση.


Και τώρα βλέπουμε να υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια να γίνει το εμβόλιο υποχρεωτικό για τους εργαζομένους στο τομέα της υγείας. Όπως ένα άρθρο στους ‘Los Angeles Times’ (‘LAT’) ανέφερε σήμερα, ότι οι αλυσίδες νοσοκομείων εντείνουν τις πιέσεις στους εργαζόμενους να πάρουν το εμβόλιο ή αλλιώς θα χάσουν τη δουλειά τους. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να κάνει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας να δεχτούν να ‘τρυπηθούν’.


Γράφουν οι ‘LAT’: "Οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να εμβολιαστούν για να βοηθήσουν να σταματήσει η εξάπλωση της γρίπης. Αλλά οι έρευνες δείχνουν μια αρκετά μεγάλη μερίδα των ανθρώπων που εργάζονται σε νοσοκομεία, κλινικές και γραφεία ιατρών να μην θέλουν να πάρουν το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Σύμφωνα με έρευνα της Rand Corp που έγινε το περασμένο έτος, το 39% των επαγγελματιών του τομέα της υγείας δήλωσε ότι δεν θα πάρει το εμβόλιο της γρίπης, ακόμη και με την απειλή της πανδημίας γρίπης.


Αυτό που το άρθρο αδυνατεί να εξηγήσει είναι ποιος είναι ο λόγος που οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας αρνούνται να πάρουν τα εμβόλια.


Δεν θα μπορούσε ο λόγος να είναι ότι αυτοί οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και ένα συνεχώς αυξανόμενος αριθμός καθημερινών ανθρώπων, μαθαίνουν οι ίδιοι σχετικά με τα συστατικά των εν λόγω εμβολίων και αποφασίζουν ότι δεν θέλουν μία τέτοια απειλή στο σώμα τους;


Σημειώστε το άρθρο του Prison Planet που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα με τον τίτλο “Vaccine deaths and injuries skyrocket as cover-up implodes”, σχετικά με τον έντονο προβληματισμό των πολιτών από την αύξηση των θανάτων και των παρενεργειών από τα εμβόλια. Το άρθρο από τον Paul Joseph Watson, παραπέμπει σε μια νέα δημοσκόπηση Rasmussen που λέει ότι πάνω από το ήμισυ - 52 τοις εκατό - των Αμερικανών ανησυχούν για την ασφάλεια των εμβολίων.


Υπάρχουν ήδη αναφορές σε χώρες όπως η Ινδία, όπου έχουν αναφερθεί θάνατοι μετά από τον εμβολιασμό κατά του ιού της «γρίπης των χοίρων». Άραγε το ίδιο θα συμβεί εδώ στις ΗΠΑ, όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να παίρνουν το ετήσιο εμβόλιό τους, το οποία περιλαμβάνει εμβόλιο και κατά της εποχιακής γρίπης και κατά του H1N1 (γρίπης των χοίρων);


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


1 σχόλιο:

Μάνος είπε...

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι αντιλαμβάνοντε ολοένα και περισσότερο, τόσο την τοξικότητα των εμβολίων όσο και την μη επικυνδυνότητα του ιού της γρίπης για την οποία εμβολιάζοντε.