Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η Hillary Clinton μιλάει στο C.F.R. για παγκόσμια ηγεσία


H Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον, δήλωσε την Τετάρτη ότι «μια νέα αμερικανική στιγμή» έχει φθάσει στις διεθνείς σχέσεις, "μια στιγμή όπου η παγκόσμια ηγετική θέση μας είναι απαραίτητη, ακόμη και αν, συχνά, πρέπει να οδηγήσουμε σε νέους δρόμους."



Σε μια μακρά ομιλία του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations ή C.F.R.) στο οποίο υπερασπίστηκε την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα, η Κλίντον είπε ότι «αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε - μέσω σκληρής δουλειάς και τολμηρών αποφάσεων για να θέσουμε τα θεμέλια για μια διαρκή αμερικανική ηγεσία για τις επόμενες δεκαετίες. "


Μίλησε επίσης για παγκόσμια κυβέρνηση και για τα Ηνωμένα Έθνη. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι ο ΟΗΕ έχει αναλάβει μία νέα σημασία στο μυαλό των ελίτ. Βρίσκεται στη διαδικασία για κάποιο «νέο κουστούμι». Περιμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για αυτό τις επόμενες εβδομάδες.


Εδώ (15 Ιουλίου 2009) εγκωμιάζει το C.F.R. λέγοντας ότι παίρνει οδηγίες από αυτό.


"We get a lot of advice from the Council, so this will mean I won't have as far to go to be told what we should be doing and how we should think about the future."



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: