Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Μίλησε για τον "Εκλεκτό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης" ο Αχµαντινετζάντ στον ΟΗΕ;Είναι γνωστός ο σάλος που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος μιλώντας στις 23 Σεπτεμβρίου 2010, στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στο κόσμο, αλλά και Αμερικανοί πολιτικοί και αξιωματούχοι, πιστεύουν ότι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 βρίσκεται η αμερικανική κυβέρνηση.

Η φράση του Ιρανού ηγέτη προκάλεσε την άμεση αποχώρηση της αμερικανικής, αλλά και των ευρωπαϊκών αντιπροσωπειών από την αίθουσα. Ευρωπαίος διπλωμάτης είπε πως οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες αποχώρησαν ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Αμερικανούς.

Ο Αχμαντινετζάντ παρέθετε τρεις θεωρίες για την 11η Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη κατηγορούσε την αμερικανική κυβέρνηση ότι «οργάνωσε τις επιθέσεις», «για να ανορθώσει την παραπαίουσα αμερικανική οικονομία και να σώσει το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ».

Η Αμερικανοί αποχώρησαν αφού χαρακτήρισαν τις δηλώσεις Αχμαντινετζάντ ως «απεχθείς»: «αντί να αντιπροσωπεύσει την καλή θέληση του ιρανικού λαού, ο κ. Αχμαντινετζάντ επέλεξε για ακόμη μια φορά το ντελίριο γύρω από θεωρίες συνωμοσίας και τις αντισημιτικές δηλώσεις», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ Mark Kornblau.

Ο Ιρανός πρόεδρος μίλησε επίσης για την αποτυχία του καπιταλισμού, για τα πυρηνικά, για την αναβάθμιση του ρόλου του ΟΗΕ, έκανε πολλές αναφορές στο Ισλάμ και στον Μωάμεθ, (αλλά και στον Χριστό), ενώ χαρακτήρισε τις απειλές Αμερικανού πάστορα ότι θα κάψε το Κοράνι '"πράξεις κακίας" ενώ κρατώντας ένα αντίτυπο του Κορανίου, τόνισε: "η αλήθεια δεν μπορεί να καεί". (Στην φωτογραφία πάνω κρατάει το Κοράνι και την Αγία Γραφή την οποία, είπε, σέβεται).

Κάποιοι φίλοι του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ μου έστειλαν ένα λινκ από το liako news (του Λιακόπουλου) όπου έγραφε ότι ο Αχμαντινετζάντ, μίλησε στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ για «τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ, που θα κατορθώσει να ολοκληρώσει το σχέδιο που έχει όριο εκπλήρωσης το 2015». Επίσης, ότι για αυτόν τον λόγο τον διέκοψαν επίτηδες.

Συγκεκριμένα το άρθρο έλεγε:

------

Τρελαθείτε μαζί μας θα έλεγε κανείς, όταν ο Αχμαντινετζάντ, μιλώντας μετά τον Παπανδρέου στον ΟΗΕ για την ολοκλήρωση του σχεδίου ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, εκτός από την παγκόσμια κυβέρνηση, για την οποία μίλησε και ο Παπανδρέου, μίλησε και για τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ, που θα κατορθώσει να ολοκληρώσει το σχέδιο που έχει όριο εκπλήρωσης το 2015.

Την ώρα που ο Αχμαντινετζάντ άρχισε να μιλά για τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ, σταμάτησε να μεταφράζει η μεταφράστρια και έγινε εκεί μέσα του...Πούτιν. Γιατί λοιπόν διέκοψαν τον Αχμαντινετζάντ;

Θυμίζουμε ότι ο Αχμαντινετζάντ, πρόεδρος του Ιράν στηρίζεται από την Μαύρη Αδελφότητα, όπως και ο Πούτιν και γι αυτό είναι εναντίον του σιωνιστικού Ισραήλ, που ιδρύθηκε και στηρίζεται από την Λευκή Αδελφότητα.

Ποιοί ήταν σε θέση να εκπονήσουν ΧΙΛΙΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σχέδιο αυτό έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2000 μ.Χ.αλλά λόγω Πούτιν, που εμπόδιζε την ολοκλήρωσή του, δόθηκε παράταση έως το 2015, ώστε να τα βρουν η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα, πράγμα που φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Θυμίζω όμως και το τι είπε ο γέροντας Παίσιος.

"Ολοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού."

Ποιοί δεν ήθελαν να ακουστούν αυτά που πήγε να πει ο Αχμαντινετζάντ για τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ;


Επειδή ομολογώ ότι δεν είμαι fan του liako και η είδηση ήταν πολύ αόριστη, χωρίς καμία πηγή, προσπάθησα να βγάλω άκρη, να δω αν πράγματι είπε κάτι τέτοιο ο Ιρανός πρόεδρος και αν πράγματι την ώρα που μίλαγε για τον ‘Εκλεκτό’ του έκοψαν τα μικρόφωνα.

Ιδού λοιπόν παρακάτω – σε βίντεο - ολόκληρη η ομιλία του Αχμαντινετζάντ.

Ολόκληρο το κείμενο με την ομιλία του (στα αγγλικά) είναι ΕΔΩ: Mahmoud Ahmadinejads full speech at UN General Assembly

Όπως θα δείτε δεν υπάρχει καμία διακοπή στην συγκεκριμένη ομιλία διάρκειας 33 λεπτών. Για τον "Εκλεκτό" μιλάει στο τέλος. Από το 32:22 έως το 33:12.

Δείτε το βίντεο:


Στο παρακάτω βίντεο - με την διακοπή - ο Ιρανός πρόεδρος φοράει γκρι κουστούμι, ενώ στο παραπάνω με ολόκληρη την ομιλία του, μαύρο.Στο 11:42 του πρώτου βίντεο αποχωρεί η αντιπροσωπεία των Αμερικανών.

Δείτε το κι εδώ:


Όπως έγινε γνωστό ο Αχµαντινετζάντ τελικά, εκφώνησε τρεις-τέσσερις διαφορετικές οµιλίες και σε μία από αυτές κόντεψε να… τσακωθεί µε τους διερµηνείς γιατί η µετάφραση δεν ήταν ταυτόχρονη, οι διερµηνείς βασίζονταν σε ένα κείµενο που τους είχε δοθεί εκ των προτέρων και ο οµιλητής διέκοψε αρκετές φορές για να επικρίνει τις επιδόσεις τους.


Τώρα ας δούμε κάποια σημεία της ομιλίας του με σημασία περί Νέας Παγκόσμιας Τάξης και κυρίως η νύξη περί «Εκλεκτού»:

Μετά από περίπου εκατό χρόνια κυριαρχίας, το καπιταλιστικό σύστημα και την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη πραγμάτων έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι σε θέση να παράσχει κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα των κοινωνιών και, επομένως, πλησιάζει στο τέλος της. Θα προσπαθήσω να εξετάσω τα δύο κύρια αίτια αυτής της αποτυχίας και θα σας δώσω την εικόνα μερικών χαρακτηριστικών της ιδανικής μέλλουσας (παγκόσμιας) τάξης.

---------------------

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι θείοι προφήτες είχαν την αποστολή να καλέσουν όλους στο μονοθεϊσμό, την αγάπη και τη δικαιοσύνη και να δείξουν στην ανθρωπότητα το μονοπάτι για την ευημερία. Καλούν τους άνδρες για περισυλλογή και γνώση για να εκτιμήσουν καλύτερα την αλήθεια και να αποφευχθεί η αθεΐα και ο εγωισμός. Η ίδια η φύση του μηνύματος όλων των προφητών είναι μία και είναι η ίδια. Κάθε αγγελιοφόρος ενέκρινε τον αγγελιοφόρο πριν από αυτόν και έδινε καλά νέα για τον προφήτη που θα ακολουθήσει και παρουσίασε μια πληρέστερη εκδοχή της θρησκείας, σύμφωνα με την ικανότητα του ανθρώπου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι τον τελευταίο αγγελιοφόρο του Θεού (Μωάμεθ), ο οποίος παρουσίασε την τέλεια και χωρίς περιορισμούς θρησκεία. Σε αντίθεση με αυτό, οι εγωιστές και οι άπληστοι σηκώθηκαν εναντίον αυτής της καθαρής έκκλησης, επαναστατώντας ενάντια στο μήνυμα. Ο Nimrod αντιστάθηκε στον ‘Hazrat(αραβικός τίτλος τιμής: δίκαιος, τιμημένος ή άγιος) Αβραάμ, ο Φαραώ αντιστάθηκε στον ‘Hazrat’ Μωυσή και οι άπληστοι αντιστάθηκαν στον ‘Hazrat’ Ιησού Χριστού και στον ‘Hazrat’ Μωάμεθ (Ειρήνη σε όλους). Στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων, τα ανθρώπινα ήθη και οι αξίες έχουν απορριφθεί ως μία αιτία για την μη πρόοδο. Ακόμη απεικονίστηκαν ότι ήταν αντίθετα στην σοφία και την επιστήμη, εξαιτίας της προηγούμενης πρόκλησης στον άνθρωπο από τους κήρυκες της θρησκείας στον σκοτεινό μεσαίωνα της Δύσης. Η αποσύνδεση του ανθρώπου από τον Ουρανό τον απέκοψε από τον αληθινό εαυτό του.

-----------------------

Αγαπητοί φίλοι, τα Ηνωμένα Έθνη είναι το κλειδί για τον συντονισμό της κοινής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η δομή του (ΟΗΕ) πρέπει να αναθεωρηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα ανεξάρτητα κράτη και τα έθνη να μπορούν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση ενεργά και εποικοδομητικά.

Το προνόμιο του βέτο θα πρέπει να ανακληθεί και η Γενική Συνέλευση θα πρέπει να είναι το ανώτατο όργανο και ο Γενικός Γραμματέας θα πρέπει να είναι ο πιο ανεξάρτητος αξιωματούχος και όλες οι θέσεις και οι δραστηριότητές του θα πρέπει να λαμβάνονται με την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης και θα πρέπει να αποβλέπουν στην προαγωγή της δικαιοσύνης και την εξάλειψη των διακρίσεων.

Ο Γενικός Γραμματέας δεν θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από πίεση από δυνάμεις και / ή της χώρας που φιλοξενεί τον οργανισμό για να διαλαλεί την αλήθεια και να απονέμει δικαιοσύνη. Προτείνεται η Γενική Συνέλευση να πρέπει, εντός ενός έτους και στο πλαίσιο της έκτακτης συνόδου, να οριστικοποιήσει την αναμόρφωση της δομής του Οργανισμού.

------------------------------------

Ο κόσμος χρειάζεται τη λογική της συμπόνιας και της δικαιοσύνης και τη συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς, αντί της λογικής της δύναμης, της κυριαρχίας, της μονομέρειας, του πολέμου και του εκφοβισμού. Ο κόσμος πρέπει να κυβερνείται από ενάρετους ανθρώπους σαν τους θείους Προφήτες.

---------------------------------

Όλοι όσοι αναζητούν την δικαιοσύνη και όλα τα ελεύθερα πνεύματα περιμένουν για αυτή τη στιγμή και έχουν την υπόσχεση μιας τέτοιας λαμπρής εποχής. Ο ολοκληρωμένος άνθρωπος, ο αληθινός δούλος του Θεού και ο αληθινός φίλος του ανθρώπινου γένους, του οποίου ο πατέρας ήταν από τη γενιά του αγαπημένου προφήτη του Ισλάμ και του οποίου η μητέρα ήταν από τους αληθινούς πιστούς του Ιησού Χριστού, πρέπει να περιμένει μαζί με τον Ιησού τον γιο της Μαρίας και τους άλλους δίκαιους, για να εμφανιστεί σε αυτές τις λαμπρές στιγμές και βοηθήσει την ανθρωπότητα. Καλωσορίζοντάς τους θα πρέπει να ενωθούμε και να εκζητήσουμε τη δικαιοσύνη.


Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αχµαντινετζάντ αναφέρεται στον ‘Μαχντί’ για τον οποίον έχει κάνει και άλλες φορές αναφορά. Κατά την ισλαμική εσχατολογία, ο Μαχντί (Mahdi) είναι ο «Μεσσίας» των μουσουλμάνων. Αν και δεν αναφέρεται στο Κοράνι, αλλά σε προφορικές παραδόσεις (hadith), οι μουσουλμάνοι προσδοκούν αυτό το θρυλικό πρόσωπο με τις μεσσιανικές ιδιότητες, τον Ιμάμη Mahdi, (ή 12ος Ιμάμη), που θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη και την δικαιοσύνη και θα διαδώσει το Ισλάμ σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα θα κυβερνήσει 7 χρόνια (ή κατά άλλους 9 ή και 19) πριν από την Ημέρα της Κρίσης. Θα πολεμήσει και θα νικήσει τον «Αντίχριστο» (!), που για τους μουσουλμάνους είναι ο ‘Masih ad-Dajjal’, δηλαδή ο «ψεύτικος Μεσσίας», ένας πλάνος που θα ονομάσει τον εαυτό του «Θεό»... Ο Ιησούς Χριστός (που είναι ο 'Isa', ένας αγγελιοφόρος του Ισλάμ) θα είναι βοηθός του Μαχντί για την διάδοση του Ισλάμ! Όπως και στο χριστιανισμό, έτσι και στο Ισλάμ, πολλοί βγήκαν κατά καιρούς και ισχυρίστηκαν ότι είναι ο Μαχντί. Οι πιο γνωστοί είναι ο Mirza Ghulām Ahmad of Qadian και ο Muhammad Ahmad. Μία αναλυτική λίστα ΕΔΩ. Περί μουσουλμανικής εσχατολογίας διαβάστε και ΕΔΩ.


Αν σκεφτείς ότι οι Ιουδαίοι περιμένουν τον δικό τους «Μεσσία» (που επίσης θα φέρει παγκόσμια ειρήνη, ευημερία και παγκόσμια ενότητα), οι Βουδιστές περιμένουν την εμφάνιση του 5ου Βούδα (ή Maitreya) και οι Ινδουιστές τον Κρίσνα, μόνο οι χριστιανοί έμειναν που δεν περιμένουν κάποιον «Μεσσία». Γιατί για αυτούς ήδη ήρθε. Όλοι οι άλλοι όλο και κάποιον περιμένουν. Ακόμα και οι newagers περιμένουν την «φώτιση», την ‘ανύψωση’ ή την ‘αφύπνιση’ της «συνειδητότητας», την κοσμική αλλαγή, ενώ άλλοι λίγο πιο κάτω περιμένουν τους εξωγήινους, τους Ελ, τους Νεφελίμ, τον πλανήτη Χ και πάει λέγοντας. Ο Γιωργάκης πάντως περιμένει την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Και δεν είναι ο μόνος. Όταν - επιτέλους - θα έρθει (επαγγελλόμενη και αυτή τα ίδια: παγκόσμια ειρήνη, ενότητα κλπ) λογικά θα πρέπει να έχει τον δικό της «Μεσσία»...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δες και:

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ- ΤΡΙΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ,ΜΕΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιρανος προεδρος εχει καποιο δικιο στο θεμα των πυργων, οτι ηταν απο μεσα σχεδιο των σιωνιστων. Αυτο ειναι γνωστο στην Αμερικη, μου το εχει πει και Αμερικανος στρατιωτικος ξαδελφος μου. Τωρα στο θεμα του μεσια τα πραγματα ειναι περιεργα. Πρεπει να ειναι αρεστος απο ολες τις θρησκειες για να επιβαλει την παγκοσμια ταξη και το χαραγμα(εχει μπει το τσιπ ηδη σε πολλους Αμερικανους, καθως και στο Ισραηλ). Ο Λιακοπουλος δινει οντως καποιες πληροφοριες, αλλα τον θεωρω επικυνδινο για πολλα θεματα οπως για παραδειγμα το οτι χρησιμοποιει κειμενα Σολωμονικης, βαμπιρικης λατρειας και αλλων δαιμονολατρικων θρησκειων, για να δειξει την υπαρξη των δαιμονων, με αποτελεσμα πολλοι νεοι να προσπαθουν να καλεσουν βαμπιρικες οντοτητες η ''νεφελιμ'' για να ερθουν σε επαφη μαζι τους για διαφορους λογους(εγω μονο ξερω 3). Δεν εχω διαβασει ολα τα βιβλια του αλλα απο μερικα που επεσαν στα χερια μου εχω κρατησει αυτες τις αναφορες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακο λεει παραμυθια για μεγαλους με τη χειριστη δυνατη επιρροη.
Ομολογω οτι τον ακουω στο MAK.TV τα μεσανυχτα αν τυχει να ειμαι ξυπνιος και να μην εχει κατι καλο.
Χαιδευει τα αυτακια,παραγει κλισε και νανουριζει.

Τα παραμυθια που λεει η Αγνη Στρουμπουλη-δε χανω εκπομπη της- στο Δευτερο καθε Κυριακη πρωι,ειναι,αλλα απλη φαντασια και αλλα αλληγορικες εμπειριες της ζωης.
Εχει το δικο της μαγευτικο τροπο να λεει τα παραμυθια και με παρασυρει σε μια ωρα ξεγνοιασιας.

Ο Λιακο ομως τρεφει ομως την κακως εννοουμενη ανθρωπινη αναγκη για συνομωσιες,υπερβολες κι εντυπωσιασμους.

Στην ουσια γελοιοποιει και υποβαθμιζει αληθινες υποβοσκουσες παγκοσμιες συνομωσιες ανακατευοντας τες με πανηλιθιες θεωριες και πανβλακωδεις "αποδειξεις".
Ετσι παιζει τελεια το παιχνιδι αυτων που υποτιθεται οτι ξεσκεπαζει κι αυτο ειναι παντελως αθλιο.
Ειτε πραγματικα πιστευει οτι δεν υπαρχει η παραμικρη συνομωσια και πουλαει παραμυθια σε ανοητους και τα κονομαει.
Ειτε πιστευει οτι κατι υπαρχει και το εκμεταλλευεται προσθετοντας "σαλτσες" απο οποιον ξενο "συνοδοιπορο" του βρει για να κονομησει.
Αυτο που επιβαρυνει ακομη περισσοτερο τη θεση του ειναι οτι εχει σπουδασει φυσικος,εχει διδαξει παιδια και διατηρει επιχειρησεις.
Οποτε ειναι σιγουρα αρκετα εξυπνος ωστε να ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ τι σημαινει ΑΠΟΔΕΙΞΗ και τι "ΑΠΟΔΕΙΞΗ" αλλα και ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
Αρα εν πληρει γνωσει του κανει αυτα που κανει κι αυτο τον κανει δυο φορες καταδικαστεο.

Κι απορω με τους οπαδους του.
Ειναι δυνατον εν ετει 2010 να υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν τον Λιακο και κρεμονται απο τα λογια του;
Αρκει να δεις σχολια στο καναλι του στο youtube.

Τα κειμενα σου,Κοκκινε Ουρανε,εχουν ολα πηγη ή και πηγες.
Εισαι ταγμενος προς μια διακριτη κατευθυνση και την στηριζεις χωρις παραμυθια κι ακροτητες.
Μπορει να διαφωνω σε πολλα ομως διατηρεις καποιο καλο επιπεδο.
Ελπιζω να συνεχισεις ετσι.

SkyWatcher είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε. Για τον Λιακό συμφωνώ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 10:45 μ.μ.

Τις 72 πυραμίδες στην Ανατολική Κίνα τις ήξερες; Όλοι γνωρίζαμε για τις πυραμίδες της Αιγύπτου ως τις μεγαλύτερες του κόσμου! Κανένας μας δεν γνώριζε για πυραμίδες Κίνας! Μπες στο google earth, ψάξου και μετά ξαναπέρνα!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου το οτι υπαρχουν πυραμιδες στην Ανατολικη Κινα δεν σημαινει οτι υπαρχουν και οι ''νεφελιμ'' λυκανθρωποι που λεει ο Λιακοπουλος και μενουν εκει. Ακριβως για αυτο τον θεωρω επικυνδινο και οτι αποπροσανατολιζει. Κατι υπαρχτο το γελοιοποιει με ανοησιες για να μην μπορουν οι σοβαροι ερευνητες να ασχοληθουν με αυτο, οποιος μιλαει για αυτα να θεωρειτε γραφικος, κ.α. Αυτο ακριβως κανει και στα βιβλια του που οπως εγραψα πιο πανω επιρεαζει αρνητικα τους νεους. Τετοιες θεωριες διαδιδοντε και στις Η.Π.Α απο διαφορους(π.χ texxe Marrs) πανικοβαλουν την κοινωνια οτι θα δεχτουν εισβολη απο νεφελιμ-εξωγηινους που τους διμιουργουν οι σιωνιστες σε εργαστηρια-βασεις (η γενετικη επιστημη ειναι πολλυ εξελιγμενη και πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι οταν μας παρουσιαζουν περιεργα οντα) και αποπροσανατολιζουν αυτους που ψαχνουν την αληθεια. Την ιδια δουλεια(των Μασσωνων, σιωνιστων, κ.α) κανει και εδω ο Λιακοπουλος. Φιλικα John

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορουσα να πω τον Λιακο "ψευδοπροφητη".
Φοβαμαι ομως οτι προσβαλλω τους ψευδοπροφητες.
Υπαρχουν ΔΑΙΜΟΝΕΣ αλλα και καλικαντζαρακια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ!Δικαιώθηκε ο Λιακο από τις 72 πυραμίδες.Περαστικά μου.

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ, το Λιακό λέει για νεφελιμ, ελ , Σείριους κλπ. αλλά ποτέ δεν έχει αναφέρει για σιωνιστές. Τυχαίο;

konion είπε...

Ὁ Λιακόπουλος λέγει βλακεῖες ἀναμεμιγμένες μὲ ψεῦδη καὶ ἀλήθειες, ὅμως ὑπάρχει καὶ ἕνα ὅμως, τὰ λέγει ὡραῖα, σὲ χαλαρώνει ρὲ παιδί μου, λέει καὶ ἐκεῖνο τὸ ἀμίμητο «Ἡ κάμερα σ' ἐμένα».
Ὁ ἄνθρωπος ἔχει ἕνα χάρισμα ἐπικοινωνίας καὶ δὲν πρέπει νὰ τὸν ὑποτομᾶμε, εἶναι πολὺ καλὸς πωλητής.
Συμπέρασμα, ἄνθρωποι μὲ κάποιο χάρισμα μποροῦν νὰ κάνουν πάρα πολλά, ὅσο καὶ κάποιοι ἂς τοὺς ὑποτιμοῦν.