Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τους Δίδυμους Πύργους: Πυροσβέστες μιλάνε για εκρήξεις πριν την κατάρρευση

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com)

Ένα πρόσφατο βίντεο που διστακτικά κυκλοφόρησε από το NIST (The National Institute of Standards and Technology - Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας) μετά από μια δίκη που ξεκίνησε το Διεθνές Κέντρο Μελετών για την 11η Σεπτεμβρίου (International Center for 9/11 Studies) δείχνει δύο πυροσβέστες στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, να συζητούν για το πώς δευτερεύουσες εκρήξεις σημειώθηκαν αμέσως πριν από την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, και παρέχει καταδικαστικά νέα αποδεικτικά στοιχεία για το ότι είχαν χρησιμοποιηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί για την κατάρρευση των κτιρίων.

Οι άνθρωποι εκείνοι, που έχουν ξεσκεπαστεί πολλές φορές για τους μύθους τους, έχουν επανειλημμένα υποστηρίξει ότι σε χαμηλή θερμοκρασία, η καύση των καυσίμων των αεριωθουμένων θα μπορούσε να εξασθενήσει τους χαλύβδινους στύλους στήριξης τόσο ώστε να προκαλέσουν την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, αγνοώντας την πληθώρα των μαρτυριών από αυτόπτες μάρτυρες για εμπρηστικούς μηχανισμούς που έχουν προκαλέσει την κατάρρευση των κτηρίων στο World Trade Center.

Το νέο βίντεο είναι όσο γίνεται πιο σαφές – καθώς οι πυροσβέστες, οι οποίοι ήταν μέσα στον προθάλαμο ενός από τους πύργους, με απερίφραστο τρόπο ισχυρίζονται ότι δευτερεύουσες εκρήξεις που σημειώθηκαν μετά το χτύπημα των αεροπλάνων ήταν υπεύθυνες για την πρόκληση κατάρρευσης των πύργων.

«Υπήρξε μια έκρηξη .... Η τρίτη έκρηξη και όλος ο προθάλαμος κατέρρευσε πάνω μας», δηλώνει ο πυροσβέστης. Ερωτηθείς αν «ήταν αυτή μια δευτερεύουσα έκρηξη», αποκρίνεται, "ναι ήταν .... Σίγουρα, δευτερεύουσα έκρηξη".

Ένας άλλος πυροσβέστης επιβεβαιώνει, στη συνέχεια, ότι υπήρχαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις που προκάλεσαν την κατάρρευση του προθάλαμου.

Ο μόνος τρόπος για να εξηγήσει αυτό που οι πυροσβέστες περιέγραψαν ως «λειωμένο χάλυβα, σαν να είσαι σε χυτήριο, σαν λάβα» όντας μάρτυρες μετά από την κατάρρευση των πύργων, ισχυροποιεί την άποψη ότι ισχυρές επιπλέον εμπρηστικές συσκευές χρησιμοποιήθηκαν για να ρίξουν κάτω τα κτίρια.

Οι μαρτυρίες των πυροσβεστών επιβεβαιώνουν τον William Rodriguez, αυτόπτη μάρτυρα των υπόγειων εκρήξεων που σημειώθηκαν πριν από την πρόσκρουση του πρώτου αεροπλάνου στο βόρειο πύργο και εκπρόσωπο για πολλές οικογένειες θυμάτων της 9 / 11.

Η μαρτυρία του Rodriguez επιβεβαιώνεται επίσης από τον Anthony Saltalamacchia, έναν πρωινό επόπτη που είχε την εποπτεία πάνω από εκατό εργαζομένων στους δίδυμους πύργους. Ο Saltalamacchia ήταν στο ημιυπόγειο Β1 του Βόρειου Πύργου, περίπου 1.100 πόδια κάτω από το σημείο στο οποίο προσέκρουσε το αεροπλάνο μεταξύ των ορόφους 93 και 98.

"Η έκρηξη .... Στην αρχή πιστεύαμε ότι ήρθε από το δωμάτιο με τις μηχανές και, στη συνέχεια, ακούσαμε μια σειρά από άλλες εκρήξεις που ακουγόταν μέχρι τα πάνω επίπεδα του κτιρίου", δήλωσε ο Saltalamacchia.

Ο Saltalamacchia συζητά έπειτα πώς ένας άνθρωπος έτρεξε στο γραφείο κρατώντας το δέρμα του. Ο William Rodriguez είχε περιγράψει στο παρελθόν το ίδιο σενάριο μιλώντας για εκρήξεις στο υπόγειο επίπεδο και είχε επίσης αποσπάσει μία μαρτυρία από έναν άλλο αυτόπτη μάρτυρα, τον Kenneth Johannemann, έναν υπάλληλο της ABM.

«Καθώς στεκόμασταν εκεί, συνέβαιναν περισσότερες (εκρήξεις)», δήλωσε ο Saltalamacchia, πριν προτρέψει τον Rodriguez και τους άλλους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κτίριο. Η ομάδα έφυγε και αρχικά κατευθύνθηκε προς τον προθάλαμο, προτού συνειδητοποιήσουν ότι θα καταστρεφόταν εν μέρει, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων πυροσβεστών.

Παρά την ένσταση του Saltalamacchia να βγουν έξω, ο Ροντρίγκεζ έτρεξε πίσω στο φλεγόμενο κτίριο, σε μια προσπάθεια να σώσει τους συναδέλφους του.

"Το σύνολο των εκρήξεων που άκουσα από τις 8:46 μέχρι την ώρα που βγήκαμε ήταν τόσο μεγάλο - τουλάχιστον δέκα εκρήξεις - ήταν ακριβώς σαν πολλαπλές εκρήξεις όπου ένιωθα ότι πρόκειται για αλλεπάλληλες χειροβομβίδες, έτσι ακουγόταν, όπως αλλεπάλληλες χειροβομβίδες που ρίχνονταν στο κτίριο ", δήλωσε ο Saltalamacchia.

«Υπήρχε μία μεγάλη έκρηξη και στη συνέχεια υπήρξαν διαφορετικές εκρήξεις σε όλη αυτήν την χρονική περίοδο μέχρι να βγούμε", πρόσθεσε.

Πολλοί άλλοι εργαζόμενοι στο υπόγειο του WTC, μεταξύ των οποίων ο Felipe David και ο Salvatore Giambanco, βγήκαν επίσης δημόσια καταθέτοντας ως αυτόπτες μάρτυρες, σχετικά με τις μαζικές υπόγειες εκρήξεις που ακούστηκαν πριν η πτήση 11 χτυπήσει τον βόρειο πύργο.

Ο εργάτης στο συγκρότημα του WTC, Phillip Morelli ήταν επικεφαλής για το Β επίπεδο-4 στο Πύργο Ένα [βόρειος πύργος], και δούλευε πολύ κάτω από το έδαφος, όταν τον έπεσε στο πάτωμα από μια βίαιη έκρηξη που συνέπεσε με το χτύπημα του αεροπλάνου 100 ορόφους πιο πάνω.

Η 15χρονη εργαζόμενη του WTC, Marlene Cruz, είπε στον Peter Jennings σε μια συνέντευξη στο ABC News, ότι είχε επίσης κλυδωνιστεί από μια έκρηξη στο υπόγειο επίπεδο του βόρειου πύργου.

Η Επιτροπή για την 9 / 11 αγνόησε παντελώς τους εκατοντάδες τους επιζώντες, τους επαγγελματίες, τους πρώτους που διασώθηκαν, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς οι οποίοι ανέφεραν πολλές δευτερεύουσες εκρήξεις σε όλα τα επίπεδα των δίδυμων πύργων.

Μετά την κατάθεση της Αγωγής που οδήγησε το NIST να κυκλοφορήσει πάνω από 3 terabytes φωτογραφιών και βίντεο από την έρευνά τους για την κατάρρευση των δίδυμων πύργων και του WTC 7 στις 9 / 11, το Διεθνές Κέντρο Μελετών για την 9 / 11 απέσπασε αποδεικτικά στοιχεία, εκτός από το βίντεο με τους πυροσβέστες, που δείχνουν ότι το NIST έφτιαξε διάφορα βίντεο από την κατάρρευση του κτιρίου 7, προκειμένου να κρύψει στοιχεία μιας ελεγχόμενης κατάρρευση. Το Κτίριο 7 δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και όμως κατέρρευσε με στυλ κατεδάφισης, αργά το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το Κέντρο υπέβαλε νόμιμη αίτηση στις 26 Ιανουαρίου 2009, επιδιώκοντας την παραγωγή "όλων των φωτογραφιών και των βίντεο που συλλέχτηκαν, επανεξετάστηκαν, αναπαράχθηκαν ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιήθηκαν από το NIST κατά την διάρκεια της έρευνάς του για τις καταρρεύσεις των κτηρίων του World Trade Center." Μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες το NIST να δεχτεί ακόμα και να παραλάβει την αίτηση, το Κέντρο αναγκάστηκε να καταθέσει αγωγή στις 28 Μαΐου 2009. Λίγο μετά την κατάθεση της αγωγής, η αίτηση καταχωρήθηκε και το NIST άρχισε περιοδικά να αποδεσμεύει κάποια στοιχεία.

Το Κέντρο έχει αρχίσει να δημοσιεύει ορισμένες από αυτές τις εικόνες και βίντεο στο διαδίκτυο, την πρώτη παρτίδα αυτών που προέρχεται από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με το όνομα “NIST WTC Investigation Cumulus Video Clips.”

Σε ένα από τα κλιπ, το βίντεο που είναι γνωστό στο κοινό εδώ και χρόνια, μια δυνατή, χαμηλής συχνότητας έκρηξη μπορεί να ακουστεί λίγο πριν την πτώση του ανατολικού ρετιρέ του WTC 7. Μόλις οι στύλοι στήριξης που κρατάνε το ρετιρέ πέφτουν, το υπόλοιπο κτίριο καταρρέει αμέσως.

Ωστόσο, σε επόμενα κλιπ που απελευθερώθηκαν από το NIST, όπου η κάμερα βρίσκεται πιο κοντά στο κτίριο, η κατάρρευση του ρετιρέ σαφώς έχει αφαιρεθεί από το βίντεο.

"Αρκετά κλιπς από την Βάση Δεδομένων Cumulus δείχνουν σημάδια μοντάζ. Στα δύο βίντεο κλιπ που ακολουθούν, η κατάρρευση του ρετιρέ του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7 κόβεται από το βίντεο.

Σε ένα άλλο απόσπασμα, ολόκληρη η κατάρρευση του κτιρίου έχει αφαιρεθεί, ο ήχος επίσης και αποκαθίσταται μόνο μετά που το κτίριο έχει πλήρως καταρρεύσει.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο κλιπ στη βάση δεδομένων που δεν παρουσιάζουν την κατάρρευση – το μόνο γεγονός, που εξηγείται στην τελική έκθεση από το NIST», δηλώνει το Κέντρο.

Ένα άλλο νέο βίντεο δείχνει τον Michael Hess να φωνάζει για βοήθεια από το παράθυρο του 8ου ορόφου του WTC 7. Το κλιπ ενισχύει το γεγονός ότι το κτίριο δεν είχε υποστεί καμία σημαντική ζημιά πριν από την ελεύθερη πτώση του μέσα σε 7 δευτερόλεπτα.

Όπως έχουμε τεκμηριώσει για αρκετά χρόνια, η κατάρρευση του WTC 7 είναι το «βαρύ πυροβολικό» της προσπάθειας που επιβεβαιώνει ότι η επίσημη ιστορία πίσω από την 9 / 11 είναι ψεύτικη. Η κατάρρευση του κτιρίου 7 αναφέρθηκε προτού αυτή συμβεί από αρκετούς ειδησεογραφικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου και του BBC και του CNN.

Οι εκρήξεις στο WTC 7 έχουν επίσης αναφερθεί από αυτόπτες μάρτυρες στο εσωτερικό του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων του Barry Jennings, ο οποίος περιέγραψε μια «μεγάλη έκρηξη» που τον πέταξε πίσω στον 8ο όροφο.

Άλλα βίντεο δείχνουν πυροσβέστες να μιλούν για το πώς το «κτίριο είναι έτοιμο να εκραγεί".

Το Διεθνές Κέντρο για 9 / 11 Μελέτες βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εξέτασης πάνω από 300 DVDs, μαζί με πολλούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που περιέχουν μια πληθώρα από αθέατες φωτογραφίες και βίντεο από το ‘ground zero’ (Σημείο Μηδέν). Κρίνοντας από το μικρή ποσότητα καταδικαστικών σκηνών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, είναι πολύ πιθανό ότι τα εν λόγω στοιχεία θα παρέχουν μια μυριάδα νέες αντιφάσεις τόσο με την επίσημη ιστορία της 9 / 11 καθώς και με έρευνα της NIST για την κατάρρευση των τριών κτιρίων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: