Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τα μικροτσίπ στα ζώα συνδέονται με την πρόκληση καρκίνου(NaturalNews) Πολλοί κτηνίατροι τα συστήνουν, και τα περισσότερα καταφύγια ζώων τα απαιτούν. Τα μικροτσίπ ταυτοποίησης που εμφυτεύονται με ένεση στον λαιμό των γατών και των σκυλιών και δίνουν το στίγμα τους, χρησιμεύοντας έτσι στην ανάκτηση των χαμένων κατοικίδιων ζώων, και στην παροχή ιατρικών πληροφοριών. Είναι όμως ασφαλή; Μια νέα αγωγή κατά της εταιρίας Merck & Co Inc, της κατασκευάστριας του HomeAgain μικροτσίπ για τα κατοικίδια, λέει ότι δεν είναι, επισημαίνοντας ότι μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη καρκίνου σε κατοικίδια ζώα.

Η αγωγή που παρουσιάζεται στο www.ChipMeNot.org, μια ιστοσελίδα που ξεκίνησε για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βλάβη που προκαλείται στα ζώα εξαιτίας των μικροτσίπ, η αγωγή ισχυρίζεται ότι το μικροτσίπ για κατοικίδια της HomeAgain της Merck προκαλεί καρκινικούς όγκους στα κατοικίδια ζώα. Σύμφωνα με την Αγωγή, η γάτα της αιτούσας ανέπτυξε καρκίνο μετά αφότου έβαλε ένα εμφυτεύσιμο τσιπ, και σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλα ζώα έχουν παρουσιάσει καρκίνο μετά από αφότου ‘τσιπαρίστηκαν’.

«Με βάση τον ανησυχητικό αριθμό των καρκίνων που ανακαλύπτουμε ότι οφείλονται στα μικροτσίπ, προβλέπω ότι αυτή η αγωγή θα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», είπε η Δρ Katherine Albrecht, συνήγορος του καταναλωτή και εμπειρογνώμων σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ. "Η Merck και οι οργανώσεις που υποστηρίζουν το τσιπάρισμα των κατοικίδιων θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη αυτή την αγωγή και να αρχίσουν να προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων για τους κινδύνους της πρόκλησης καρκίνου από το μικροτσίπ."

Σύμφωνα με την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ περιλαμβάνουν "παρενέργεια ιστού". Με βάση τα στοιχεία από τον Βρετανικό Κτηνιατρικό Σύλλογο Μικρών Ζώων (British Small Animal Veterinary Association), αυτό μπορεί να περιλαμβάνει «πρήξιμο», «μόλυνση», «αποστήματα", και "όγκους".

Η Albrecht υπέβαλε μία εισήγηση σχετικά με το θέμα που ονομάζεται "Οι Προκληθέντες Όγκοι από τα Microchip- στα Τρωκτικά των Εργαστηρίων και στους Σκύλους: Μια επισκόπηση της βιβλιογραφίας 1990-2006" (http://www.chipmenot.org/pdfs/P074.pdf) στη διάσκεψη του Ιουνίου του Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, στην οποία παρέχει στοιχεία για τον αυξανόμενο αριθμό ζώων στα οποία παρουσιάζεται πρόβλημα στην υγεία τους από τα μικροτσίπ. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης των δεδομένων σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τα μικροτσίπ στις ΗΠΑ, αλλά η οργάνωση της Albrecht, η CASPIAN, πιστεύει ότι θα καλύψει αυτό το κενό, συλλέγοντας αυτές τις πληροφορίες και καθιστώντας τες διαθέσιμες στο κοινό.

(Για την CASPIAN βλέπε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον...

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Λογικό αφού τα μικροτσιπ προκειμένου να κάνουν αυτό για το οποίο πρέπει να κάνουν, εκπέμπουν και ανταλλάσσουν κάποια σημαντικά ποσά ακτινοβολίας τα οποία φυσικά τοποθετούνται μέσα στο σώμα και εκπέμπουν 27/7. Καθόλου παράξενο. Ίσως η κίνηση του να το βάλουν μαζικά στα ζώα, θα τους έδειχνε παράλληλα τις επιπτώσεις στους ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

Το "σφράγισμα" αποδεικνύεται σαφώς καλύτερο αφού είναι παθητική σήμανση!

Ανώνυμος είπε...

Ιδού Η λύση!!!

http://www.protothema.gr/health-and-life/article/?aid=92502