Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται κάμερες στους δρόμους και τα δημόσια κτίρια



Το πράσινο φως αναμένεται να πάρει σήμερα ο υπουργός δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης απο το υπουργικό συμβούλιο καθώς θα συζητηθεί το θέμα χρήσης καμερών στα δημόσια κτίρια.
Μέχρι τώρα η υπόθεση εκρεμμούσε, καθώς πριν απο δύο χρόνια όταν είχε υπάρξει η μεγάλη σύγκρουση για το αν επιτρέπεται η όχι η καταγραφή γεγονότων μέσω τηλεοπτικού υλικού, η απόφαση δεν είχε ληφθεί με αποτέλεσμα να παραιτηθεί τότε ο κ. Γουργουράκης. Τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "NP" η χρήση τηλεοπτικών καμερών στα δημόσια κτίρια, σύμφωνα με τον υπουργό δικαιοσύνης, με τον οποίο μίλησε το "NP" θα επιτρέπεται για πολύ συγκεκριμένους λόγους υπό την έγκριση πάντα της επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Οι λόγοι που θα επιτρέπουν τη χρήση καμερών είναι λόγοι που αφορούν την εθνική ασφάλεια και για κακουργηματικές πράξεις που έχουν συντελεστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: