Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η Ευρώπη θα αλλοιωθεί και θα γίνει μαύρη, αν δεν πληρώσει τον… Καντάφι


Η Ευρώπη κινδυνεύει. Και πέφτει μάλιστα, θύμα εκβιασμού. Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Telegraph, τα χριστιανικά, λευκά κράτη της Ευρώπης θα πλημμυρίσουν από Αφρικανούς λαθρομετανάστες, εκτός και αν η ΕΕ πληρώσει στη Λιβύη 6 δισεκατομμύρια δολάρια, ώστε αυτή να μπορέσει να καταπολεμήσει την αθρόα λαθρομετανάστευση.

Όπως λέει ο Moammar Gadhafi: «Εμείς πρέπει να σταματήσουμε την παράνομη μετανάστευση. Αν δεν το κάνουμε, η Ευρώπη θα γίνει μαύρη, και θα γεμίσει από ανθρώπους διαφορετικών θρησκευμάτων, θα αλλάξει ριζικά».

Μέχρι σήμερα, η Λιβύη έχει εισπράξει μόλις περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια από την ΕΕ, ενώ η Σουηδία αρνείται να της πουλήσει αεροσκάφη επιτήρησης.

Ο ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν σχολίασε την αξίωση του Καντάφι, αλλά ούτε και την δήλωσή του πως η Ιταλία πρόκειται να την προωθήσει στα ευρωπαϊκά όργανα.

Το συμφέρον της Ευρώπης είναι να εκπληρώσει την αξίωση της Λιβύης, ειδεμή «αύριο, με την επέλαση εκατομμυρίων μεταναστών, μπορεί να μετατραπεί σε Αφρική», τόνισε ο Καντάφι, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμφωνία που σύνηψαν προ διετίας η Ιταλία και η χώρα του.

Η Λιβύη αποτελεί «την πύλη εισόδου της ανεπιθύμητης μετανάστευσης», η οποία «θα πρέπει να αναχαιτισθεί στα λιβυκά σύνορα», πρόσθεσε.

«Αύριο, ίσως η Ευρώπη να μην είναι πλέον ευρωπαϊκή και μπορεί ακόμη να είναι μαύρη διότι είναι εκατομμύρια οι Αφρικανοί που θέλουν να έλθουν», τόνισε ο Καντάφι, χαρακτηρίζοντας «πολύ επικίνδυνα» τα μεταναστευτικά αυτά κύματα.

«Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί, ποια θα είναι η αντίδραση των λευκών και χριστιανών Ευρωπαίων απέναντι σε τούτη τη ροή πεινασμένων και ακαλλιέργητων Αφρικανών. Δεν γνωρίζουμε εάν η Ευρώπη παραμείνει μία προηγμένη και ενωμένη ήπειρος, ή εάν θα καταστραφεί όπως είχε γίνει και με τις επιδρομές των βαρβάρων».

Ο Gadhafi έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στη διάρκεια της Συνόδου Αφρικής-ΕΕ στη Τρίπολη. Το θέμα της φετινής συνόδου ήταν η συνεργασία, όμως ο Λίβυος ηγέτης επικεντρώθηκε κυρίως σε επιθετική ρητορική. Κατήγγειλε τους διεθνείς οργανισμούς όπως τον ΟΗΕ, τη Παγκόσμια Τράπεζα, και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τους οποίους χαρακτήρισε ως «εργαλεία της αποικιοκρατίας που θα πρέπει επιτέλους να καταργηθούν».

Ο κ. Παπανδρέου τι έκανε άραγε για το θέμα αυτό; Τον απασχόλησε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Λιβύη;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το Θέμα αυτό έχει Καταντήσει Γελείο.

SRVR είπε...

Τι έκανε ο ΓΑΠ;
Οργάνωσε μια κλειστή εκδήλωση με 500 ντόπιες και τους μοίρασε την Αγία Γραφή.
Τους μίλησε για τη διδασκαλία του Χριστού και τους εξήγησε πως αντιμετωπίζει ο Χριστιανισμός τη γυναίκα.
Τους έφερε ως παράδειγμα την εφαρμογή της "σωτήριας" πολιτικής που εφαρμόζει στη χώρα μας.
Και αυτές έφυγαν ήσυχες ότι ζουν καλύτερα μέσα στην μπούργκα τους.
Τα ΜΜΕ όμως το "έπνιξαν" για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες μας.

Isaac είπε...

----------------[Ιταλικα]
Anche noi in Italia, abbiamo lo stesso problema.
E Berlusconi è socialista, e fa come Papandeou

Io sono come te.
Ciao
-----------------[Ελληνικα]
Και εμείς, στην Ιταλία, έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Και ο Μπερλουσκόνι είναι ένας σοσιαλιστής, και κάνουν ο Παπανδρέου.

Είμαι σαν εσένα.
Γεια σας

SkyWatcher είπε...

Ciao, amico mio! Auguri per l'Italia!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ νομίζω ότι κολλάει το :
«una fatsa, una ratsa»

Για να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας με όλα αυτά που γίνονται !!!