Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Καθηγητής Παν/μίου: Με το νέο μεταναστευτικό νόμο ήρθε η ώρα οι παράνομοι μετανάστες να αντικαταστήσουν τους λευκούς



Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA), Kent Wong, στάθηκε μπροστά σε ένα ακροατήριο στο Levitt Pavilion του Λος Άντζελες στο MacCarthur Park τη Δευτέρα και μίλησε σε εκείνους που υποστηρίζουν την ομοσπονδιακή νομοθεσία για την αμνηστία, γνωστή ως η ‘Νόμος Ανάπτυξης, Αρωγής και Εκπαίδευσης για Ανηλίκους Αλλοδαπούς’ ή ‘Development, Relief and Education for Alien Minors Act που έχει γίνει γνωστός ως ‘the DREAM Act’ (από τα αρχικά) δηλ. ‘Νόμος Όνειρο’. Στην ομιλία του είπε:

Το DREAM Act αποτελεί τμήμα της προτεινόμενης ομοσπονδιακής νομοθεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών που εισήχθη για πρώτη φορά στην Αμερικάνικη Γερουσία στις 1 Αυγούστου 2001 και πιο πρόσφατα εισήχθη εκ νέου στην αμερικάνικη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 26 Μαρτίου 2009. Αυτό το νομοσχέδιο θα παρέχει σε ορισμένους παράνομους και υπό απέλαση αλλοδαπούς μαθητές που αποφοιτούν από τα αμερικάνικα σχολεία, που είναι ηθικοί χαρακτήρες, έχουν έρθει στις ΗΠΑ παράνομα, ως ανήλικοι, και μένουν στη χώρα συνεχώς και παράνομα για τουλάχιστον πέντε έτη πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου, την ευκαιρία να κερδίσουν όρους μόνιμης εγκατάστασης, εφόσον συμπληρώσουν δύο χρόνια στον στρατό ή δύο χρόνια σε ένα ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα τετραετούς φοίτησης.

"Θα κερδίσουμε το ‘Νόμο Όνειρο’ σύντομα - πολύ σύντομα," ξεκαθάρισε. "Όταν έρθει αυτή η μέρα, θα γιορτάσουμε με εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα, που στέκονται και αγωνίζονται μαζί σας απόψε. Που αγωνίζονται για την δικαιοσύνη, που υπερασπίζονται τη δημοκρατία και τις ίσες ευκαιρίες για όλους."

"Όταν έρθει εκείνη η ημέρα, οι νέοι άνθρωποι του κινήματος του DREAM Act, θα πάνε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να κάνουν σπουδαία πράγματα στις ζωές σας", είπε. "Θα πάνε να γίνουν δικηγόροι, δάσκαλοι, γιατροί και μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσουν εκείνους τους παλαιούς λευκούς ανθρώπους... (to replace those old white men.. - ακολουθούν χειροκροτήματα. Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτής της χώρας. Εσείς είστε η ελπίδα και το μέλλον της γενιάς σας." (Σχόλιο Κ.Ο.: άκουσα την λέξη "ρατσισμός"; Όχι βέβαια. Ως γνωστόν, "ρατσισμός" είναι όταν μιλάνε οι λευκοί, όχι όταν μιλάνε εναντίον των λευκών).

Ο νόμος DREAM Act παραμένει σε νομοθετικό κενό τώρα αφού έχει περάσει από τη Βουλή των αντιπροσώπων. Η Γερουσία έχει αποτύχει να θέσει το νόμο στο παρελθόν, εντός του τρέχοντος έτους, σε τελική ψηφοφορία και αναμένεται να εξετάσει το νομοσχέδιο και πάλι αυτή την εβδομάδα, καθώς τα μέλη της Γερουσίας πιο πρόσφατα έφεραν στο τραπέζι το νόμο DREAM Act.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο νομος του ΓΑΠ ειναι καλυτερος;
Ο ελληνας πολυτεκνος τιμωρειται.
Ο όποιος λαθρομεταναστης δικαιωνεται.
Με τη δικη μας ψηφο (δις) τα παγιωσαμε αυτα.