Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Alexandra Brunell: "Σου τα έλεγα, έτσι;"


Γράφει ο Robert Spencer (Αμερικάνος συγγραφέας, blogger και κριτικός του Ισλάμ - φώτο):

Η Alexandra Brunell (φώτο) των Σουηδών Δημοκρατών δέχτηκε κριτική γιατί έγραψε "τώρα είναι η στιγμή να πούμε: Στο έλεγα, έτσι;" μετά την επίθεση του ακραίου μουσουλμάνου βομβιστή στη Στοκχόλμη. Αλλά το θέμα είναι, ότι πράγματι οι Σουηδοί Δημοκράτες είχαν προειδοποιήσει τη Σουηδία για την ισλαμική τζιχάντ εναντίον της Σουηδίας και της Δύσης, καθώς και για τις σφοδρές επιθέσεις εναντίον τους που τους έχουν πονέσει, καθώς τους έχουν κολλήσει, λανθασμένα, την ταμπέλα του ‘νεοφασίστα’ και του ‘ρατσιστή’. Η Alexandra Brunell δεν έχει να ζητήσει συγγνώμη για τίποτα. Αν κάποιος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη τώρα, θα πρέπει να είναι τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα στη Σουηδία, για την δυσφήμηση που έκαναν στους Σουηδούς Δημοκράτες και τα στραβά μάτια που έκαναν στην απειλή της τζιχάντ.

"Εθνικίστρια χρήστης του twitter δέχεται κριτική σχετικά με την έκρηξη βόμβας" αναφέρει το Stockholm News στις 13 Δεκεμβρίου:

Η Alexandra Brunell, γραμματέας των Σουηδών Δημοκρατών (SD), πρόεδρος των οποίων είναι ο Jimmie Akesson, σχολίασε τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Twitter με τα λόγια: «Είναι τώρα η στιγμή [sic] να πούμε: Σου τα έλεγα ,έτσι;» με την φράση «επιτέλους». Υπήρξαν κάποιες ενοχλήσεις αντιδράσεις σχετικά με αυτό. Η Brunell ισχυρίζεται ότι ήταν σαρκαστική και ότι έχει μάθει πλέον τις δυσκολίες με τον σαρκασμό στο γραπτό λόγο.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: