Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

"Land of the Brave and Betrayed"


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ που όχι μόνο πήγε στο Hollywood, αλλά συμμετείχε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Hollywood Music in Media Awards στις 18 Νοεμβρίου. Πέρασε το μήνυμα που ήθελε ο Παναγιώτης μέσα από το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO και τη ΜΟΥΣΙΚΗ του!

Μέσα σε λιγότερο από 4 λεπτά σε κάνει, να ριγήσεις που είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ από εμάς στον Παναγιώτη! Τον ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και το video που μας απέστειλλε, χρέος μας είναι να το δημοσιεύσουμε.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το ypotheto:

Αν πέρναγε έξω από το HOLLYWOOD ο "Σάκης" ή ο "Λάκης", θα σας έπρηζαν ΜΗΝΕΣ τα βοθροκάναλα...

Εμείς ως ypotheto, είπαμε και μπορείτε να διαβάσετε πάνω δεξιά το άρθρο μας "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΗΘΙΚΟΥ" ότι από αυτή την όχι και τόσο γνωστή γωνιά, θα βγάζουμε παραδείγματα προς μίμηση και ΕΛΛΗΝΕΣ που ακόμα και σήμερα ζουν, σκέφτονται και δημιουργούν.

Πάνο σε ξαναευχαριστούμε!

ypotheto

Αγαπητοί μου,

Να ενημερώσω πως το βίντεο και η μουσική μου με τίτλο "Adagio for heroes" και "Land of the Brave and Betrayed" αντιστοίχως, κέρδισε την υποψηφιότητα ως καλύτερης μουσικής σύνθεσης στην κατηγορία Classical/Orchestral στα πλαίσια των Hollywood Music in Media Awards, δεν έλαβε το πρώτο βραβείο ομως το μήνυμα πέρασε εκεί που πρέπει μιάς και η εν λόγω εκδήλωση αναμεταδίδετο σε 17 χώρες και 300 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Με εκτίμηση

Πάνος Χατζηγεωργιάδης

Πηγή


4 σχόλια:

SRVR είπε...

"Κανεις δεν ξεχνα,τιποτα δεν ξεχνιεται".
Περασμενα μεγαλεια,διηγωντας τα να κλαις...

Ανώνυμος είπε...

Ουτε κλαιμε φιλαρακο μου ουτε περασμενα ειναι, ειναι Αθανατα τα μεγαλεια, τη Πολη θα την παρουμε πολυ γλυκα, ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΛΗΘΕΙΑΣ=

SRVR είπε...

Να την πάρουμε την Πόλη!
Αλλά ας δούμε και την ωμή πργματικότητα.
1ον Με την οικονομία σε αυτά τα χάλια δεν είμαστε για πόλεμο ούτε με τα Σκόπια.
2ον Πρέπει να κάνουμε γενοκτονία ή να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο προσφυγικό ρεύμα στην ανθρώπινη ιστορία.Είναι πολλά τα εκατομμύρια των ψυχών εκεί πέρα.Όσοι είμαστε σε όλη την Ελλάδα,είναι μόνο στα στενά.
3ον Με τι πληθυσμό να την αποικίσουμε;Από Θεσσαλονίκη και πέρα αραιώνουμε επικίνδυνα.
4ον Σε λίγο η Θράκη θα αυτονομηθεί όπως το Κόσοβο.Εδώ δεν μπορούμε να κρατήσουμε αυτά που έχουμε.
5ον Με την υπογεννητικότητα που έχουμε και τα αντικίνητρα τεκνοποίησης που απλόχερα μας χαρίζει η ελληνική πολιτεία οι μόνοι που θα απομείνουν να την εποικίσουν είναι οι λαθρομετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

Parte to xampari oi sionistes kvbernan thn Ellada kai oi masonoi akoma kai h ekljsia exei xalasei kai o kosmos tou psifhsei ti na po prepei na tous petaxete autous tous lekedes apo thn kibernhsh,h Ellada perase tosous polemous kai epezise perhfanoi,EXO EBRAIOI SIONISTES APO THN ELLADA KAI XAFIEDES MASONOI POULHMENA REMALIA NA DOUME ASPRH MERA PARTE KAI THN KARTA SAS MASI;EXO APO EDO EXO