Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΗΠΑ: 400 Ραβίνοι εναντίον Glenn Beck και FOX για επίθεση σε Σόρος και συχνές αναφορές στο Ολοκαύτωμα.



Μία επιστολή με την οποία θα καλούν το δίκτυο ειδήσεων FOX να επιβάλλει κυρώσεις στον γνωστό παρουσιαστή Glenn Beck για επανειλημμένη χρήση φωτογραφιών από τους Ναζί και το Ολοκαύτωμα, αλλά και για επιθέσεις μέσα από την εκπομπή του, εναντίον του επιζήσαντα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου Τζόρτζ Σόρος, θα δημοσιεύσουν την Πέμπτη 400 Ραβίνοι.

Με μία δημόσια αναφορά προς τον Ρούπερτ Μέρντοχ (Rubert Murdoch), πρόεδρο της εταιρίας που κατέχει την κυριότητα του FOX, οι Ραβίνοι θα απαιτούν να δώσει εξηγήσεις ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, Roger Ailes, γιατί χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες τους για τον Beck, ώς τίποτε περισσότερο από «αριστερίστικα σκουπίδια» (είναι λάθος η μετάφραση. Δεν είπε ‘rubbish’ δηλ. σκουπίδια, αλλά επί λέξει είπε: "left-wing rabbis", δηλ. ‘αριστεροί ραβίνοι’).

Η επιστολή θα δημοσιευθεί με την μορφή της πληρωμένης καταχώρησης, στην ανήκουσα στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο, εφημερίδα Wall Street Journal στο φύλλο της Πέμπτης. Για τη δημοσίευση οι ραβίνοι πλήρωσαν 100.000 δολάρια, όπως ανακοινώθηκε.

Στην επιστολή οι ραβίνοι εστιάζουν στις «απαράδεκτες επιθέσεις» εναντίον του Σόρος, από τον παρουσιαστή, ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, ο οποίος μεγάλωσε στην κατειλημμένη από τους Ναζί Ουγγαρία και αποτελεί συχνό στόχο συντηρητικών σχολιαστών.

Ο Beck επιτέθηκε στην στάση του Σόρος κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου κατηγορώντας τον ότι ο τότε 14χρονος Σόρος εν γνώσει έστελνε Εβραίων στους θανάτους τους.

"Και ο Τζορτζ Σόρος συνήθιζε να γυρνάει με αυτόν τον αντισημίτη και να παραδίδει έγγραφα στους Εβραίους και να δημεύει τη περιουσίας τους και μετά να τους στέλνει στα ανοικτά", δήλωσε ο Beck το Νοέμβριο.

«Εδώ είναι ένα εβραϊκό αγόρι που βοηθά να στείλετε Εβραίους στα στρατόπεδα θανάτου. Και σίγουρα δεν λέω ότι ο Τζορτζ Σόρος το απόλαυσε, ακόμη και αν είχε τη δυνατότητα επιλογής. Θέλω να πω, αυτός είναι 14 ετών. Ήταν επιζών. Οπότε δεν κάνω καμία κρίση. Αυτό είναι ανάμεσα σε αυτόν και τον Θεό. "

Ο Beck, σύμφωνα με τους ραβίνους, έκανε "κυριολεκτικά εκατοντάδες αναφορές στον αέρα στο Ολοκαύτωμα και τους Ναζί, όταν χαρακτήριζε ανθρώπους με τους οποίους διαφωνεί," και συγκρίνει Αμερικανοί ηγέτες που δεν του αρέσουν με τους Ναζί και έχει δηλώσει ότι το να βάζουμε το "κοινό καλό" πρώτα, οδηγεί σε "στρατόπεδα θανάτου".

«Μειώνει τη μνήμη και το νόημα του Ολοκαυτώματος, όταν το χρησιμοποιεί για να δυσφημίσει κάθε άτομο ή οργανισμό με τον οποίο που διαφωνεί".

Βίντεο με τον ‘φιλελεύθερο’ Keith Olbermann και το κανάλι MSNBC με τι απόψεις του Simon Greer προέδρου της εβραϊκής οργάνωσης ‘Jewish Funds for Justice

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: Καθημερινή και Haaretz

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Neocons θέλουν τη NWO,αλλά επιτίθενται στον συντελεστή της Soros,Ραββίνοι εναντίον neocons...μύλος γίνεται.