Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν αλύπητα τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα, που πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει σε συναυλία συμπαράστασης για τους αλλοδαπούς!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Μια ομάδα αλλοδαπών τον συνάντησε στον Άγιο Παντελεήμονα (κοντά στην πλ.Βικτωρίας) την ώρα που ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του. Δύο άτομα από την παρέα, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.

Μόλις ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι κινδύνευε προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Αμέσως οι υπόλοιποι νεαροί αλλοδαποί, της παρέας έτρεξαν καταπάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.

Ο Στέλιος Μάινας πριν από λίγες μέρες είχε τραγουδήσει σε συναυλία για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.

Ο ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του.

«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα 'θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».

Πηγή

- Ο Μάινας μένει στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.

- Ενόψει της «συναυλίας αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας» (9/2/1011), ο Στέλιος Μάινας είχε κάνει δήλωση, μεταξύ των οποίων, είχε πει: «Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοήθησαν να ετοιμαστεί η Αθήνα των Ολυμπιακών, ποιους καταπλάκωσαν τα χώματα κι οι πέτρες απ το Μετρό μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοηθούσαν και βοηθούν στα χτήματά μας, ποιοι μαζεύουν τις ελιές μας, ποιοι ποτίζουν τις φράουλές μας, ποιοι μαζεύουν τα δίχτυα απ΄ τις τράτες και τα καΐκια μας, ποιοι φρόντιζαν και φροντίζουν τους ανήμπορους ηλικιωμένους μας, ποιοι καθαρίζουν τα σπίτια μας». («Και ποιοι σε αφήνουν αιμόφυρτο και ανήμπορο στον δρόμο, σε μία Αθήνα που έχει γίνει τρομερά επικίνδυνη», θα μπορούσε να προστεθεί).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθεις.Τωρα ειναι ωρα για μια ακομα συναυλια για τους λαθρομεταναστες Μαινα.

Ανώνυμος είπε...

Καί τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αύτούς πού τά κυβερνούν, τότε θα βάλουν καί αυτοί μυαλό.

(Λόγοι Γ. Παϊσίου, τ. Α, Σουρωτή, 1999, 299-301)

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά τραγική φιγούρα ο Μάινας.
Δεν είναι τόσο ο σωματικός πόνος αλλά ο πνευματικός του μπάχαλου που επικρατεί μέσα στην κεφάλα του.

Ανώνυμος είπε...

Οι συγκεκριμενοι μαλλον δεν ηξεραν για το ηθος αλληλεγγυης σου Μαινα, μη κολοσκας, εξαλλου ποιοι θα ασχοληθουν με τοσες δουλειες με συγχωρεις, θα χασει η χωρα τη παραγωγικοτητα της Στελαρα (συνονοματος ειμαι).

Οχι τιποτα, μη χαλασει και το image στους ταλαιπορους περιμενουν στη σειρα και δυσφημηστει η χωρα.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοσημείωτη περίπτωση μαζοχισμού αποτελεί ο κύριος Μαινας!!

Ανώνυμος είπε...

αυτοι ολοι, κυριως οι πολιτικοι, δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν στον κορφο τους φιδι. εννοια σας, θα χτυπησει κ την δικη σας πορτα ο στυγνος εγκληματιας κ ευχομαι τα θυματα να μην ειναι τα παιδια σας. μα το βλεπω χλωμο με οσα συμβαινουν καθημερινα- η εγκληματικοτητα εκτρεπεται μερα τη μερα. οτι σπερνεις θεριζεις.

Τάσος είπε...

Αυτός ΚΑΤΑΛΑΒΕ.Με τους υπόλοιπους τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

αντε και με τις υγειες μας
http://et.diavgeia.gov.gr/f/OrganismosAthinas/ada/4ΙΦΜ46Ψ840-Χ

ιδού το ισλαμικο τεμενος για τους ανοητους που νομίζουν ακόμη πως αυτοί παίζουν.
Υλοποιούν πια τα χειρότερα

Μετα από 180 χρόνια ξανάρχονται

Ενα μεγάλο BRAVO στην γεννιά του πολυτεχνείου και στο ΠΑΣΟΚ που δεν μάτωσε μα μονο εφαγε και τους ξανάεφερε πίσω