Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ: Πρώην πόρνη πολυτελείας στο δρόμο του Χριστού


Για 16 χρόνια, η Annie Lobért ήταν γνωστή κατά καιρούς σαν πόρνη, συνοδός πολυτελείας και stripper. Στην ηλικία των 18, η Lobért εισήλθε πρόθυμα στη βιομηχανία του σεξ υποκινούμενη από την επαναστατικότητα και την περιέργεια της εφηβικής της ηλικίας, αλλά σύντομα έγινε σκλάβα του σεξ ζώντας μια ζωή εξαναγκασμού και απειλών, καθώς και απόλυτης δυστυχίας.

"Το ενενήντα τοις εκατό των ιερόδουλων είναι θύματα εμπορίας σεξ (‘σεξ τράφικινγκ’), λέει η Lobért, η οποία ελευθερώθηκε τελικά από τη βιομηχανία του σεξ, έγινε χριστιανή και τώρα ζει θέλοντας να βοηθήσει και άλλους που θέλουν να ελευθερωθούν.

Διάβασε αποκαλυπτικό άρθρο στο ΒΗΜΑ: 270.000 σκλάβες του σεξ στην Ευρώπη του 21ου αιώνα

Λέει ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι αν και πολλές γυναίκες μπαίνουν στην βιομηχανία από δική τους ελεύθερη βούληση, χάνουν τελικά τον έλεγχο της ζωής τους. "Στο τέλος, είσαι ένα εμπόρευμα".

Στο βίντεο η Annie Lobert λέει την ιστορία της, για την ζωή της ως πόρνη πολυτελείας στο Λας Βέγκας για πάνω από 11 χρόνια, πως κινδύνεψε να χάσει την ζωή της από υπερβολική δόση κοκαΐνης και πως έγινε η μεταστροφή της.

Άφησε την βιομηχανία του σεξ ακούγοντας την συμβουλή ενός πελάτη που έγινε φίλος της .

Το 2005, η Lobért άρχισε να πλησιάζει τα θύματα από τη βιομηχανία του σεξ και τελικά ίδρυσε την οργάνωση ‘Hookers for Jesus’ με έδρα το Λας Βέγκας, με την πρόθεση να βοηθήσει παιδιά, έφηβους και γυναίκες που χρησιμοποιούνται ως δούλοι του σεξ.

«Κάνω αγώνα για αυτά τα κορίτσια», λέει. «Δεν μπορώ να βλέπω άλλο αυτά τα κορίτσια να πεθαίνουν. Δεν μπορώ να το αντέξω».

Η Lobért και η ομάδα της βγαίνουν στους δρόμους, πάνε στα καζίνο και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, προσφέροντας σε εκείνους που θέλουν, μια ευκαιρία για σωματική, συναισθηματική και πνευματική θεραπεία.

Το οίκημα της οργάνωσης ‘Destiny House’, είναι ένα ασφαλές μεταβατικό σπίτι, είναι ένας τρόπος για την ομάδα να προσφέρει κάποια βοήθεια σε αυτά τα άτομα. «Από τη στιγμή που αισθανόμαστε ότι οι γυναίκες είναι έτοιμες ... τις παρακινούμε να αρχίσουν να αναζητούν εργασία, και να αρχίσουν την ενσωμάτωση στην κοινωνία», λέει η Lobért.

Τον Δεκέμβριο, η οργάνωση της Lobért παρουσιάστηκε από το κανάλι Investigation Discovery σε μια σειρά από τρία μέρη με τίτλο Hookers: Saved on the Strip.”

Η Lobért ξέρει πως είναι η ζωή στους δρόμους. Είχε πουλήσει το σώμα της στην ‘Sin City’ (Αμαρτωλή Πόλη) για περισσότερο από μια δεκαετία. Τώρα θέλει να υπηρετήσει ως ένα παράδειγμα για το τι μπορούν τέτοιες γυναίκες να περιμένουν, καθώς ο Χριστός ξαναφτιάχνει τη ζωή τους.

Η Lobért είναι παντρεμένη με τον Oz Fox, κιθαρίστα, της γνωστής χριστιανικής heavy metal μπάντας, Stryper(βλ. άρθρο για τους Stryper στα ελληνικά ΕΔΩ).

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο την κοπελα ο Χριστος την εσωσε κανενας αλλος,ο μονος αντρας που ειναι τελειος ειναι ο Χριστος,εμεις να προσπαθουμε να τον εχουμε παντα στην καρδια μας,Αμην.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι άλλοι έχουν διαφορετική άποψη και μάλιστα κυβερνούν.
Κατά αυτούς η πορνεία και τα ναρκωτικά φέρνουν ανάπτυξη.

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=117206