Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Έκρηξη Alex Jones



Ο Dr. Christopher Busby, διαπρεπής εμπειρογνώμων στην πυρηνική ενέργεια και την ακτινοβολία επιτίθεται στον Βρετανό θιασώτη της κινδυνολογίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη, George Monbiot, (φωτο), χαρακτηρίζοντάς τον «εγκληματικά ανεύθυνο» για την συγγραφή μιας σειράς άρθρων για τον Βρετανικό ‘Guardian στα οποία ο Monbiot υποβαθμίζει την απειλή της ακτινοβολίας από τον πληγέν πυρηνικό εργοστάσιο στην Φουκουσίμα σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις αξιώσεις του σχετικά με την ανθρωπογενή αλλαγή του κλίματος που για αυτόν, προκαλεί μια πολύ πιο θανατηφόρα ανησυχία.
Ο Monbiot, γράφει ένα άρθρο στον Guardian με ον τίτλο Why Fukushima made me stop worrying and love nuclear power, (Γιατί η Φουκουσίμα με έκανε να πάψ ν ανησυχώ και να αγαπώ την πυρηνική ενέργεια). Πλήρες άρθρο στο: http://www.infowars.com/nuclear-expert-monbiot-criminally-irresponsible-for-downplaying-fukushima/.
Παίρνοντας αφορμή από αυτό, ο Alex Jones εξοργίζεται και τα βάζει με τον Μόμπιατ και τους ομοίους του, που προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η ραδιενέργεια δεν είναι επικίνδυνη, μπροστά στον κίνδυνο της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας στο ραδιόφωνο, πάντως, ρίχνει πιο χοντρά βρισίδια.
4711