Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

«Είχαμε εντολή να τον σκοτώσουμε, όχι να τον συλλάβουμε»


(Reuters) - Οι άνδρες της ειδικής ομάδας των ΗΠΑ που κυνήγησαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν είχαν λάβει διαταγές να σκοτώσουν τον εγκέφαλο της Αλ Κάιντα και όχι να τον πιάσουν, όπως είπε στο Reuters αξιωματικός της αμερικάνικης υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας.

«Αυτή ήταν μια επιχείρηση δολοφονίας", είπε ο αξιωματούχος, καθιστώντας σαφές δεν υπήρχε επιθυμία να προσπαθήσουν να αιχμαλωτίσουν τον Μπιν Λάντεν ζωντανό στο Πακιστάν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περίεργα πράματα!
Το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να τον πάρουν σηκωτό,να τον πάνε "σπίτι",να τον "λιώσουν" στις High tech ανακρίσεις κι αφού μάθουν ότι θέλουν να "φτιάξουν" μια "μάχη",το "θάνατό" του κατά τη διάρκειά της και μετά να τον...ποντίσουν για να γλιτώσουν από τους...δικηγόρους ή απλά να τον "ποντίσουν" χωρίς καμμία ανακοίνωση.