Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το ευρώ, η ‘σταθερότητα’, η δήλωση Δαμανάκη και η απάντηση από τον Nigel Farage


Βόμβα Δαμανάκη: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή !!

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»

http://www.youtube.com/user/vasoula2908

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Κ.Ο.
Είσαι μαχητής!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πολύ εποικοδομητικό να κάνει και κάποιος γηγενής μια συρραφή βίντεο με δηλώσεις Κωστάκη περί εύρωστης οικονομίας εν μέσω κρίσης και Γιωργάκη περί χρημάτων που υπάρχουν και πόσα άλλα που έχουν ειπωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι νιότη μου που έδειχνες πως θα γινόμουν άλλη;!

Ανώνυμος είπε...

Για να δω ποτε θα αρχισουμε να σκαλιζουμε το προσφατο παρελθον μας για τους "δηθεν" αντιδικτατορικους οπως η Δαμανακη...και μαλιστα τι κρυβετι πισω απο την βιτρινα τους!