Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Σημαντικός Βρετανός ιστορικός, λέει ότι οι λευκοί έχουν διδαχθεί να ενεργούν ως μαύροι


Ο Βρετανός ιστορικός David Starkey λέει στο BBC ότι η Αγγλία έχει δημιουργήσει μεγάλο αριθμό λευκών που επιδίδονται σε συμπεριφορά κακοποιών που συνήθως σχετίζεται με τους μαύρους.

Ο Starkey δηλώνει στο BBC, ότι τους επιτυχημένους μαύρους άνδρες, τους βλέπουμε συνήθως να «ενεργούν σαν λευκοί", ενώ οι λευκοί κακοποιοί "ενεργούν ως μαύροι", δημιουργώντας σεισμικές δονήσεις στα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

David Starkey - "Μόλις ξαναδιάβασα το ‘The Rivers of Blood Speech’ του Enoch Powell, (Βρετανός πολιτικός, 1912 – 1998 που, στο βιβλίο του, επικρίνει τη μαζική μετανάστευση), η προφητεία του ήταν απόλυτα σωστή κατά μία έννοια. Ο Τίβερης δεν άφρισε με αίμα, αλλά φλόγες που τρεμοσβύνουν, τυλίχτηκαν γύρω από το Τότεναμ και τυλίχτηκαν γύρω από το Clapham. Αλλά δεν ήταν μία διακοινοτική βία. Αυτό είναι όπου είχε εντελώς λάθος. Αυτό που συνέβη είναι ότι ένα σημαντικό τμήμα των chavs* ... έχουν γίνει μαύροι. Οι λευκοί έχουν γίνει μαύροι. Ένα ιδιαίτερο είδος μιας βίαιης, μηδενιστικής γκάνγκστερ κουλτούρας έχει γίνει της μόδας. Και οι μαύροι και οι άσπροι, αγόρια και κορίτσια, λειτουργούν σε αυτή τη γλώσσα μαζί. Αυτή η γλώσσα, η οποία είναι εντελώς ψευδής, η οποία είναι αυτή η τζαμαϊκανή επαρχιακή διάλεκτος που έχει παρεισφρήσει στην Αγγλία. Και αυτό είναι γιατί τόσοι πολλοί από εμάς έχουν αυτή την αίσθηση στην κυριολεξία, ότι είμαστε σε μια ξένη χώρα".

"... Ακούστε τον David Lammy (μαύρος Βρετανός πολιτικός). Ένα αρχέτυπο επιτυχημένου μαύρου. Εάν έχετε κλείσει την οθόνη, έτσι ώστε να τον ακούτε στο ραδιόφωνο, θα σκεφτόσασταν ότι είναι λευκός"…

*Chavs στην Αγγλία, λέγονται οι έφηβοι, συνήθως από δώδεκα έως εικοσιτριών ετών, που ντύνονται με ορισμένα ρούχα, συνήθως αθλητικές φόρμες και λευκά παπούτσια, ενώ φορούν καδένες στο λαιμό και εμπλέκονται σε παραβατική συμπεριφορά, όπως μικροληστείες, ναρκωτικά κλπ.

*Ο David Starkey είναι ομοφυλόφιλος και άθεος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (και ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: