Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Bρετανία: Διάσημος ομοφυλόφιλος άθεος προειδοποιεί για μια νέα φιλελεύθερη 'ηθική' τυρανία κατά των χριστιανών


ΛΟΝΔΙΝΟ, (LifeSiteNews.com) – Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λονδίνο, την περασμένη εβδομάδα, να απαγορεύσει σε ένα ζευγάρι χριστιανών που πιστεύουν στην ‘παραδοσιακή οικογένεια’ να γίνουν ανάδοχοι γονείς απασχόλησε ακόμη και έναν αυτό-προσδιοριζόμενο "gay" άθεο. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι πρέπει να απαγορευθεί σε ένα ζευγάρι χριστιανών να γίνουν ανάδοχοι, από την στιγμή που αρνούνται να παρουσιάσουν το ομοφυλοφιλικό σεξ ως κάτι ‘θετικό’.

Ο David Starkey, ένας διακεκριμένος ιστορικός και προσωπικότητα των βρετανικών media, σχολίασε την απόφαση αυτή στην τηλεόραση του BBC χθες. Ο Starkey, δήλωσε: "Είμαι ομοφυλόφιλος και είμαι άθεος, αλλά αμφιβάλω βαθιά για αυτή την υπόθεση. Μου φαίνεται ότι αυτό που κάνουμε είναι ότι παράγουμε μία τυραννική νέα ηθική που είναι εξίσου καταπιεστική, όπως η παλιά".

Ο Starkey περίγραψε εκείνα που, όπως λέει ο ίδιος, βίωσε ως παρενόχληση από την αστυνομία, καθώς μεγάλωνε ως ομοφυλόφιλος. Είπε, ωστόσο, ότι, «Είμαι πολύ, πολύ ανήσυχος ότι ένα νέο είδος φιλελεύθερης ηθικής έρχεται, που όπως είπα, είναι τόσο αδιάλλακτη, τόσο καταπιεστική, τόσο ενοχλητική στην οικογενειακή ζωή."

Ο Starkey ανέφερε επίσης στην περίπτωση ενός ζευγαριού Βρετανών που έχουν ένα μικρό ξενοδοχείο και στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο, επειδή δεν επιθυμούσαν να φιλοξενήσουν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων (βλ. ΕΔΩ). Ο Starkey είπε ότι είναι αντίθετος με το πρόστιμο, προτείνοντας: "Ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό δεν είναι η απαγόρευση, ή η επιβολή προστίμου. Για αυτούς είναι απλά να βάλουν κάπου μια κατά την γνώμη μου αρκετά καλή ειδοποίηση σε ένα μικρό ιδιωτικό ξενοδοχείο η οποία θα λέει ότι είμαστε Χριστιανοί και αυτό είναι αυτό που πιστεύουμε. "

"Διαφορετικά, όπως είπα, παράγουμε μια νέα τυραννία", πρόσθεσε.

Ο Starkey παρατήρησε ότι η ίδια η μητέρα του ήταν χριστιανή και ήταν σταθερά και με πάθος αντίθετη με την ομοφυλοφιλία, κάτι το οποίο λέει ο Starkey, (ίσως) τον έκανε αυτό που είναι.

Ο Starkey ολοκλήρωσε τις παρατηρήσεις του αναφέροντας με έμφαση, "Το να επιβάλεις μια ηθική είναι μια πολύ κακή ιδέα."

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός!