Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο άντρας που πυροβόλησε κατά του Λευκού Οίκου έλεγε τον εαυτό του «Χριστό» και τον Ομπάμα «Αντίχριστο»


Ένα βίντεο που ήρθε στην επιφάνεια αποκαλύπτει τον Oscar Ortega-Hernandez που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Ομπάμα με σκούρο κοστούμι, μούσι και μαλλιά βρεγμένα να διαβάζει ένα κείμενο που είχε γράψει και να ικετεύει την Oprah Winfrey, την γνωστή Αμερικάνα τηλεπαρουσιάστρια, να τον καλέσει στην εκπομπή της.

"Βλέπεις Oprah, υπάρχουν ακόμα τόσο πολύ περισσότερα που ο Θεός με θέλει να πω στον κόσμο. Δεν είναι απλά μια σύμπτωση ότι μοιάζω με τον Ιησού. Είμαι ο σύγχρονος Ιησούς Χριστός που όλοι περίμεναν», λέει.

Δεν αναφέρει τον Ομπάμα στο βίντεο, αλλά κατηγορεί την Αμερική που διεξάγει πόλεμο για το πετρέλαιο:

Το 45-λεπτο βίντεο γυρίστηκε πριν από δύο μήνες στην πανεπιστημιούπολη του Idaho State University και ήρθε στην επιφάνεια αφού μία φίλη του Ορτέγκα, ειδοποίησε την Μυστική Υπηρεσία.

VIDEO: Alleged White House Shooter Oscar Ortega-Hernandez: MyFoxDC.com

Ο 21χρονος Oscar Ortega-Hernandez, από το Αϊντάχο είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς πυροβόλησε προς το κτήριο του Λευκού Οίκου.

Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην ίδια Πολιτεία και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να έδρασε μόνος του.

Όταν εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου παραδέχτηκε την πράξη του, απαντώντας παράλληλα καταφατικά στην ερώτηση του δικαστή για τα αν έχει καταλάβει ότι θα οδηγηθεί στην Ουάσινγκτον προκειμένου να δικαστεί. Οι κατήγοροι εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή.

Η μητέρα του Ορτέγκα είπε ότι ο γιος της δεν έχει ιστορικό ψυχικών ασθενειών.

"Έχει διαφορετικές ιδέες από τους άλλους ανθρώπους, ακριβώς όπως ο καθένας, αλλά ήταν απολύτως εντάξει την τελευταία φορά που τον είδα," δήλωσε η Maria Hernandez. "Μπορούσε να έλεγε περίεργα πράγματα που ακούγονταν τρελά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τρελός. Μπορεί να είναι σε σύγχυση και φοβισμένος."

Ένα πρόσωπο που τον ξέρει είπε στους ανακριτές ότι είχε γίνει όλο και πιο αναστατωμένος με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και ήταν πεπεισμένος ότι συνωμοτούν εναντίον του, ανέφερε το έγγραφο. Άλλοι είπαν ότι στους ανακριτές ότι ο Ortega φέρεται να είχε πει ότι ο Ομπάμα ήταν ο Αντίχριστος και ο «διάβολος».

Συντηρητικοί και θρησκευτικοί ηγέτες προειδοποιούν τους χριστιανούς να είναι πιο προσεκτικοί για το πώς να επικρίνουν τους πολιτικούς αντιπάλους, μετά τις φερόμενες δηλώσεις περί ‘Αντιχρίστου Ομπάμα’ του Ορτέγκα.

"Είναι άλλο πράγμα να είσαι πολιτικός αντίπαλος του προέδρου και άλλο να κάνεις και να λες πράγματα που δίνουν άσχημη εικόνα για τον Χριστό και επηρεάζουν αρνητικά την ικανότητά μας να μιλάμε για Αυτόν», δήλωσε ο Mark DeMoss, ιδρυτής του The DeMoss Group, μιας χριστιανικής εταιρείας δημόσιο σχέσεων.

Μια αναζήτηση στο Google για το όνομα Ομπάμα και τη λέξη ‘αντίχριστος’ αποκαλύπτει συνδέσεις με διάφορες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν την Αγία Γραφή για να δυσφημίσουν τον Αμερικάνο πρόεδρο, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της γνωστής «εκκλησίας μίσους» Westboro Baptist Church. Η ομάδα, η οποία κάνει την εμφάνισή της με πλακάτ σε κηδείες Αμερικάνων στρατιωτών λέγοντας ότι «ο Θεός μισεί την Αμερική» και «μισεί τους ομοφυλόφιλους», έχει επίσης banners που λένε : «Ο Θεός μισεί τον Ομπάμα» και «Αντίχριστος Ομπάμα."

Σχ. ΚΟ: Βλέπε σχετικό πρόσφατο άρθρο ΕΔΩ

Μια αναζήτηση στο YouTube φέρνει αρκετές σελίδες με βίντεο που ρωτάνε σχετικά με το αν είναι ή όχι ο Ομπάμα ο Αντίχριστος.

Πολλά βίντεο, όπως αυτό από το "WorldMustWakeUp," συγκρίνουν τον Ομπάμα με περικοπές της Αποκάλυψης και του Ευαγγελίου του Λουκά για τον αντίχριστο. Ένα βίντεο από το "James1vs27" υποστήριξε ότι "ο Ομπάμα" μπορεί να βρεθεί μέσα στο κείμενο της Αποκάλυψης.

Ο Carl Gallups, Νότιος Βαπτιστής πάστορας, είπε ότι έχει ακούσει φήμες για ‘βιβλική απόδειξη’ ότι ο Ομπάμα θα μπορούσε να είναι ο Αντίχριστος.

"Έχουν κάνει πολύ θόρυβο για μία καταπληκτική συσχέτιση του Λόγου του Θεού, κι έτσι έκανα και εγώ μια μελέτη για αυτό και διαπίστωσα ότι ήταν αλήθεια», είπε.

Η έρευνά του είναι τεκμηριωμένη σε ένα βίντεο με τον τίτλο το 2009, «Μήπως ο Ιησούς μας έδωσε το όνομα του Αντίχριστου;" (“Did Jesus Give Us the Name of the Antichrist?”)

Στο βίντεο, ο Gallups δείχνει πώς μερικοί έχουν χρησιμοποιήσει το στίχο από το Ευαγγέλιο του Λουκά 10:18 και το Εβραϊκό Λεξικό Strong για τη μετάφραση των λόγων του Ιησού, «είδα τον Σατανά ως αστραπή που πέφτει από τους ουρανούς» δείχνουν ότι στην πραγματικότητα ο Ιησούς είπε: «είδα τον Σατανά ως «BaraqOBam-Maw» (or BaraqUBam-Maw.)”

Ωστόσο ο Daniel B. Wallace που διδάσκει στη Θεολογική Σχολή στο Ντάλας, διαφωνεί, λέγοντας ότι η μετάφραση από τα αγγλικά στα Εβραϊκά των λέξεων «αστραπή» και «στα ύψη» (ή τον ουρανό) είναι baraq waw bamaw. Το waw είπε, είναι απλά ένας σύνδεσμος όπως η αγγλική λέξη “and” («και»).

Ο Wallace τόνισε ότι η γραφή, γράφει "αστραπή που πέφτει από τον ουρανό," όχι "αστραπή και ουρανός." Ο Wallace επίσης θέτει το ερώτημα κατά πόσον ο Ιησούς μιλούσε Αραμαϊκά ή Εβραϊκά.

«Είναι αμφίβολο αν ο Ιησούς μίλησε τον περισσότερο καιρό στα Αραμαϊκά. Μπορεί να έχει κάνει ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του στα ελληνικά," έγραψε. "Δεν είναι επίσης αλήθεια ότι η Αραμαϊκή είναι η παλαιότερη μορφή της εβραϊκής.".

Ο DeMoss, από την πλευρά του κατηγόρησε μια λανθασμένη νοοτροπία που βάζει την πολιτική πάνω από την πίστη σε τέτοιες θρησκευτικές επιθέσεις κατά του χαρακτήρα των πολιτικών.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι δεν συμφωνώ με τις απόψεις του Μπαράκ Ομπάμα για την κυβέρνηση και την πολιτική του, αλλά είναι ένας καλός άνθρωπος και ένας καλός σύζυγος και καλός πατέρας», είπε ο DeMoss. "Πολλοί Χριστιανοί δεν μπορούμε να το πουν αυτό."

Είπε ότι οι Χριστιανοί και οι Αμερικανοί σε γενικές γραμμές θα πρέπει να μάθουν να αντιτάσσονται και να επικρίνουν τις πολιτικές που δεν συμφωνούν, όχι τους πολιτικούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

1 σχόλιο:

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Θα κυκλοφορίσουν πολλοί ψυχασθενείς ψευδόχριστοι.
Το πρόβλημα είναι οτι αυτοί θα παρασύρουν πολλούς ψυχασθενείς οπαδούς.