Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά το “UFO πάνω από τη Μόσχα” ήταν τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος



Για τους 25.000 διαδηλωτές στη Μόσχα που διαδήλωσαν υπέρ της δημοκρατίας, το να δουν ένα UFO να αιωρείται από πάνω τους το Σαββατοκύριακο, ήταν μάλλον μια συναρπαστική στιγμή, καθώς ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Bolotnaya. Δυστυχώς, αυτό που το UFO πραγματικά ήταν δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο ένα εξωγήινο σκάφος από το διάστημα.

Το Yahoo News αναφέρει ότι το UFO, γεμάτο με μια σειρά από μπλε και κόκκινα φώτα που αναβόσβηναν, έγινε ορατό από πολλούς μέσα στο πλήθος που δεν το είδαν ως ελικόπτερο, αλλά με «πέντε μακριούς έλικες ή πυλώνες που προέρχονταν από το σώμα του σκάφους."
Εδώ είναι το βίντεο:
Αλλά το RT.com αναφέρει ότι αυτό το αντικείμενο δεν ήταν τόσο αγνώστων στοιχείων, όπως είχαν φανταστεί ορισμένοι. Είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος (drone) - κάμερα από το κανάλι Ridus, που περιγράφεται ως «ανεξάρτητη κοινότητα πολιτών δημοσιογράφους», που ήθελε να βιντεοσκοπήσει το πλήθος:
Τα εναέρια πλάνα που λήφθηκαν από την κάμερα του drone του Ridus πάνω από την πλατεία Bolotnaya στις 10 Δεκεμβρίου, αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το διαδίκτυο. Παραδόξως, ένα από αυτά, δόθηκε στη δημοσιότητα από την MailOnline σε άρθρο τους για UFO με την ακόλουθη λεζάντα: «Μια πανοραμική θέα της διαδήλωσης στη πλατεία Bolotnaya κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η υποτιθέμενη θέαση UFO».
Μοιάζει πολύ με το μη επανδρωμένο αεροσκάφος RoboKopter που αναφέρθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε από πολίτες για την βιντεοσκόπηση της πολωνικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας νωρίτερα αυτό το χρόνο.
Δείτε το βίντεο:
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Οι άνθρωποι ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν το λένε UFO.
Ποιός ξέρει πόσα άλλα μυστήρια, λόγω επιστημονικής άγνοιας δεν εξηγήθηκαν και αποτελούν μέρος της μυθοπλαστικής εξωγήινης παράνοιας.