Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΗΠΑ: «Αν είσαι λευκός, είσαι ρατσιστής», λέει νέα «αντιρατσιστική» καμπάνια


Από Council of Conservative Citizens \ μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο "αντιρατσισμός" είναι μια λέξη - κώδικας για την αντι-λευκή ιδεολογία.

Ο
Don Ness είναι ο δήμαρχος του Duluth της Μινεσότα. Ανήκει στους Δημοκρατικούς. Αποτελεί και αυτός μέρος μιας αριστερίστικης καμπάνιας που είναι υπεύθυνη για την ανέγερση «αντιρατσιστικών» αντι-λευκών διαφημιστικών πινακίδων και αφισών σε όλο το Duluth.

Την ώρα που οι μαύροι άνθρωποι στη Μινεσότα επωφελούνται από προγράμματα θετικής δράσης (affirmative action) της πολιτείας («ίσες ευκαιρίες για όλους») και την ώρα που η Μινεσότα έχει βιώσει μια δραματική αύξηση ρατσιστικών επεισοδίων βίας μαύρων εναντίον λευκών κατά το παρελθόν έτος, οι λευκοί της Μινεσότα γίνονται στόχος μιας νέας «αντιρατσιστικής καμπάνιας». Θα ακούσετε έναν άνθρωπο να αναρωτιέται "επειδή είμαι λευκός είμαι ρατσιστής;"




Αν και τα νούμερα λένε ότι οι λευκοί είναι θύματα διακρίσεων και βίας λόγω του χρώματος του δέρματός τους, σε ποσοστά τρομακτικά μεγαλύτερα από τους μαύρους, η «καμπάνια» με τις πινακίδες / αφίσες ισχυρίζεται ότι οι λευκοί έχουν ένα "αθέμιτο πλεονέκτημα λόγω του χρώματος του δέρματός τους." Οι διαφημίσεις ισχυρίζονται ότι οι λευκοί αντιμετωπίζουν τους μαύρους «άδικα».

Ο δικτυακός τόπος για την εκστρατεία είναι η άγρια αντι-λευκός. Δείχνει εικόνες από ανθρώπους με λευκό δέρμα, και στη συνέχεια τους απεικονίζει ως εχθρούς των μη λευκών. Ισχυρίζεται ότι οι μαύροι και οι μετανάστες αντιμετωπίζονται «άδικα» από τους λευκούς. Οι «αντιρατσιστικές» προσπάθειές τους θα ρίξουν περισσότερο λάδι στην τρέχουσα φυλετική φωτιά και στο μίσος εναντίον των λευκών.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ομάδες βίαιων μαύρων έκαναν αρκετές επιθέσεις χωρίς λόγο σε λευκούς ανθρώπους στη Μινεσότα. Το παρακάτω βίντεο μιλάει για την μεγάλης κλίμακας επίθεση όχλου νεαρών μαύρων ("flash mob") σε λευκούς, που έλαβε χώρα στη Μινεάπολη τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα με την γεμάτη μίσος κατά των λευκών «αντιρατσιστική» εκστρατεία που υποστηρίζεται από το Δήμαρχο Don Ness τι θα ακολουθήσει;



Πολλοί σήμερα μιλάνε ότι με την μαζική μετανάστευση, κυρίως από τριτοκοσμικές χώρες, συντελείται μία "γενοκτονία" κατά της λευκής φυλής. (Τεράστια όμως είναι και τα προβλήματα της υπογεννητικότητας, της διάλυσης των οικογενειών, της προώθησης της ομοφυλοφιλίας κ.α. που δεν τονίζονται). "Η Αφρική στους Αφρικανούς, η Ασία στους Ασιάτες. Αλλά οι λευκές χώρες σε όλους", λέει το παρακάτω σχετικό βίντεο διαμαρτυρίας. Είναι από το White Rabbit podcast radio.

Το μήνυμά του είναι:

Όλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει φυλετικό πρόβλημα (δηλ. ρατσισμός). Όλοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα αυτό θα λυθεί εάν και μόνο οι λευκές χώρες δεχθούν και αφομοιώσουν περισσότερους τριτοκοσμικούς μετανάστες.

Η Ολλανδία είναι πιο πυκνοκατοικημένη από την Ιαπωνία, το Βέλγιο είναι πιο πυκνοκατοικημένο από τη Ταϊβάν, αλλά κανείς δεν λέει ότι η Ιαπωνία ή η Ταϊβάν θα λύσουν το πρόβλημα της φυλής με το να φέρουν εκατομμύρια τριτοκοσμικούς υπηκόους προκειμένου να αφομοιωθούν με φυλετικές επιμιξίες.

Όλοι λένε πως η τελική λύση στο πρόβλημα της φυλής είναι για ΚΑΘΕ λευκή χώρα, και ΜΟΝΟ για λευκές χώρες, να δέχονται μετανάστες του τρίτου κόσμου και να τους «αφομοιώνουν».

Αν υπήρχε το αντίθετο και η μόνη λύση για το φυλετικό πρόβλημα ήταν η μετανάστευση / εποικισμός των αφρικανικών χωρών με εκατοντάδες χιλιάδες μη-μαύρους μετανάστες, πόσο διάστημα θα χρειάζονταν για κάποιον να καταλάβει πως δε μιλάμε για φυλετικό πρόβλημα, αλλά για σχέδιο εξόντωσης της μαύρης φυλής;

Πόσο καιρό θα έπαιρνε να αντιληφθεί κάτι τέτοιο ένας λογικός μαύρος και ποιά θα ήταν η αντίδρασή του σε αυτή τη κατάσταση;

Αν κάποιος λευκός όμως φωνάξει για «γενοκτονία» ενάντια στη φυλή του, τότε ο κάθε «δημοκράτης», αλλά και «συντηρητικός» θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τα “Νεο-ναζιστικά” στερεότυπα εναντίον του.

Λένε πώς είναι «αντι-ρατσιστές». Στη πραγματικότητα είναι μόνο κατά της λευκής φυλής.

Το «αντι-ρατσιστής» έχει γίνει συνώνυμο του αντι-λευκός.



Το τραγούδι ("mantra") λέει:

Open up your eyes. Then you'll realise they want Genocide.
Tell em' once again. No-ones trying to blend out the Africans.

Africa for the Africans, Asia for the Asians,
White countries for Everyone.

There's no place in modern Europe.. no chance for ethnic purity.
No-one ever says this, bout' African or Asian countries.
There is no justification.

Open up your eyes, then you'll realize they want genocide.
Anti-racist is a code-word for Anti-white.
Tell em' once again, no-ones trying to blend out the Africans.

Anti-racist is a code-word for Anti-white.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Για όλα φταίνε οι λευκοί δουλέμποροι που έφεραν τους Αφρικανούς στις λευκές χώρες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως στις Ευρώπες που βρίσκομαι δηλώνω ευθαρσώς ρατσιστής και εθνικιστής και τους κόβω το ποίημα. Η όλη ιστορία με τον ρατσισμό έχει στόχο να κάνει τους ανθρώπους να απολογηθούν και να προσπαθούν να αποδείξουν στους διανοητικά ανάπηρους "κατηγόρους" τους ότι δεν είναι ρατσιστές. Και εκεί χάνεται το παιχνίδι γιατί οι ψευτοκατηγορίες του τύπου ρατσιστής, φασίστας, ακροδεξιός, ναζιστής δεν βασίζονται στην λογική γιατί ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς που χρησιμοποιούν τις λέξεις αυτές γνωρίζει τι σημαίνουν ή έστω έχει κάποιον δικό του προσωπικό ορισμό.
Για την δουλεία μια διαφορετική άποψη στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.saveyourheritage.com/slavery.htm
Ουρανέ, εάν δεν ξέρεις αυτήν την σελίδα είμαι σίγουρος ότι θα την λατρέψεις!

konion είπε...

Δυστυχῶς, οἱ ἴδιοι οἱ λευκοὶ αὐτοκτονοῦν μέσω τῆς ὑπογεννητικότητος. Μᾶλλον μόνοι μας διαλυόμεθα.

Τέλος πάντων, ἡ ἀποικιοκρατία ἔκανε μεγάλη ζημιά, διότι τώρα ἔχουμε τύψεις καὶ μία μερίδα δὲν μπορεῖ νὰ ἀπαλλαγῆ ἀπὸ αὐτές, ἔτσι ὁδηγοῦνται στὸ ἄλλο ἄκρο ἁγιοποιώντας τοὺς μὴ λευκούς. Τὸ χειρότερο εἶναι ὅτι κάποια διεθνικὰ λαμόγια, ἐπωφελοῦνται αὐτῆς τῆς καταστάσεως καὶ κάνουν τὸ πρόβλημα χειρότερο.

SkyWatcher είπε...

Συμφωνώ.