Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Marine Le Pen : «Θέλουμε να αποφασίζει ο λαός μας για το μέλλον του και όχι η ΕΕ»


Τρίτη στις δημοσκοπήσεις η Le Pen και απειλεί τον Σαρκοζύ. Θα πρέπει να ελευθερωθούμε από τον κλοιό της ΕΕ. Έχουμε 5 εκατομμύρια άνεργους. Η Γαλλία δεν αντέχει άλλους μετανάστες. Είμαστε κόμμα πατριωτών και απειλή για την ελίτ. Πρέπει να κάνουμε στροφή προς την Ρωσία.

Από την συνέντευξή της στο Russia Today (βλ. βίντεο πιο κάτω)

Ενώ η ΕΕ πιέζει τη Γαλλία να δεχθεί όλο και περισσότερους μετανάστες, η χώρα έχει ήδη φτάσει στα όριά της με τα συναισθήματα κατά των εθνικών μειονοτήτων να αυξάνονται κάθε χρόνο, πιστεύει η Marine Le Pen, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο. Η Marine ακολουθεί την πολιτική γραμμή του πατέρα της, Jean-Marie Le Pen, ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου, ο οποίος είναι διάσημος στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο για τις συντηρητικές και αντι-μεταναστευτικές του απόψεις. Σε συνέντευξή της στο RΤ, η Le Pen υποστηρίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διευρύνεται σε βάρος της Γαλλίας.

"Δεν έχουμε εμείς πλέον τον έλεγχο της επικράτειάς μας, του νομίσματός μας ή των νόμων μας. Δεν αποφασίζουμε εμείς ποιος έρχεται, ή διαμένει στη χώρα μας. Επιβάλλουν οδηγίες για μας, χωρίς καν να υπάρχει διαβούλευση με το λαό. Όλα αυτά βλάπτουν την οικονομία μας και αποθαρρύνουν τις ξένες επενδύσεις .

"Σύμφωνα με την Le Pen, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιθυμεί να αναγκάσει 150 εκατομμύρια μετανάστες να βρεθούν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια των επόμενων 30 ετών, με την δικαιολογία ότι υπάρχει χαμηλή γεννητικότητα (σχ. ΚΟ: μιλάμε συνεπώς, για αντικατάσταση του πληθυσμού). "Λοιπόν ας ενθαρρύνουμε το λαό να κάνει παιδιά, όπως συμβαίνει σε άλλα μέρη του κόσμου, παρά το κύμα των μεταναστών», υποστηρίζει η Le Pen.
Πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι επίσης ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να απελευθερωθούν από μέσα, να απελευθερωθούν από την «ενοχή που έβαλαν μέσα τους οι ηγέτες τους για τόσα πολλά χρόνια». "Η μετανάστευση είναι μια οργανωμένη ανανέωση του πληθυσμού μας. Το γεγονός αυτό απειλεί την επιβίωσή μας. Δεν έχουμε τα μέσα για την ενσωμάτωση αυτών που είναι ήδη εδώ. Το αποτέλεσμα είναι ατελείωτες πολιτιστικές συγκρούσεις."

Έχοντας εργαστεί ως δικηγόρος υπερασπιζόμενη μετανάστες, η Marine Le Pen υποστηρίζει ότι δεν μισεί τους μετανάστες, αλλά είναι μόνο ενάντια στην αδιάκοπη μετανάστευση. «Μπορείς να είσαι κατά της μετανάστευσης, να καταπολεμάς τη μετανάστευση, να αναστείλεις όλες τις μετανάστευσης, αλλά όχι να μισείς τους μετανάστες ως άτομα. Καταλαβαίνω ότι οι μετανάστες θέλουν ένα καλύτερο μέλλον εδώ, αλλά εγώ ειλικρινά έχω να τους πω -«... Δεν μπορείτε να βρείτε ένα καλύτερο μέλλον εδώ. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, δυσκολευόμαστε να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον λαό μας».

Η Le Pen επιμένει ότι καμία (εθνοτική ή θρησκευτική) κοινότητα δεν θα πρέπει να αποκλείσει τον εαυτόν της από το κράτος, έχοντας τους δικούς της νόμους και τα δικά της δικαιώματά. Ο καθένας πρέπει να υποταχθεί στο γαλλικό τρόπο ζωής, τις πρακτικές, τις παραδόσεις και τα δικαιώματα, χωρίς εξαιρέσεις."

Η Le Pen ονομάζει το Εθνικό Μέτωπο" ένα κόμμα πατριωτών "και λέει ότι είναι κατανοητό γιατί δεν αρέσει στην σημερινή γαλλική κυβέρνηση.

"Από τη στιγμή που υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας και θα δώσουμε ξανά δύναμη στους ανθρώπους μας, έτσι, ώστε ένα έθνος να μπορεί να είναι κυρίαρχο και ο λαός να μπορεί να παίρνει τις δικές του αποφάσεις, η πολιτική ελίτ μας βλέπει ως απειλή. "

Πιστεύει ότι η Γαλλία θα πρέπει να σταματήσει να "υποκύπτει στις αποφάσεις της Αμερικής "και να ενισχύσει τους δεσμούς της με τη Ρωσία αντ’ αυτού. "Πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε προς τη Ρωσία για οικονομικές και ενεργειακές συνεργασίες. Νομίζω πολύ αντικειμενικά, ότι αυτός ο «ψυχρός πόλεμος» που επιβλήθηκε από την Αμερική για τις σχέσεις με τη Ρωσία είναι ένα τεράστιο πολιτικό λάθος. "

Δείτε το βίντεο



Η Marine Le Pen έχει πει ότι θα ισοσκελίσει τους λογαριασμούς της Γαλλίας, αν εκλεγεί πρόεδρος, αφήνοντας το ευρώ, περικόπτοντας τη μετανάστευση, φορολογώντας τις εισαγωγές και χτυπώντας την κεντρική τράπεζα για φθηνά δάνεια αντί για αγορές χρεογράφων.

Αξιοποιώντας τη δυσαρέσκεια για την παγκοσμιοποίηση και την κρίση χρέους στην Ευρώπη, η Le Pen επιδιώκει να προσελκύσει ψηφοφόρους εξηγώντας το σχέδιο της να χτυπήσει το φουσκωμένο δημόσιο έλλειμμα της χώρας στο μηδέν μέχρι το τέλος του 2017.

Πρόσφατη δημοσκόπηση του IFOP για το Paris Match έδειξε ότι στον πρώτο γύρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου ο σοσιαλιστής υποψήφιος
Francois Hollande θα τερματίσει πρώτος με 27 %, ακολουθούμενος από τον Σαρκοζί με 23.5 % και την Le Pen με 21,5 %. Μια άλλη δημοσκόπηση, ωστόσο διαπίστωσε ότι η Marine Le Pen είναι πιο δημοφιλής από τον Νικολά Σαρκοζί και την κατατάσσεται δεύτερη αντί για τρίτη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Γάλλοι το έχασαν το παιχνίδι, έτσι όπως γίνανε δεν σώζονται. Δεν λυπάμαι για την καταστροφή της γελοίας, πολεμοχαρούς και θρασύδειλης αυτής χώρας αλλά η πτώση της πρέπει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν.

konion είπε...

Βλέπω σὲ λίγο νὰ γίνεται χαμὸς στὴν Εὐρώπη.
Ἐνωμένη Εὐρώπη, σὲ καιροὺς κρίσεως ἀκούγεται ὡς ἀνέκδοτο.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί καταντήσαμε!Οι λάτρεις των ΝΑΖΙ να μας χαϊδεύουν τα αυτιά με αλήθειες.

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα είναι να γλυτώσουν οι Ευρωπαίοι απο τον Αμερικανοσιωνισμό της jew york, οπότε η Γαλλία όπως και κάθε ευρωπαϊκή χώρα πρέπει να απελευθερωθεί απο τις αφρικανοισλαμικές ορδές που προωθεί ο διεθνής σιωνισμός με προτοστατούντες τους αμερικανοποιημένους αριστερόυς τύπου σύριζα-ανταρσύα. Η συμμαχία με την μόνη λευκή χριστιανική χώρα την Ρωσία όπως λέει και η Λεπέν, είναι η μόνη λύση όχι μόνο για τους Γάλλους αλλά για όλους, κυρίως για μας τους έλληνες.

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε κι εμείς στην Ελλάδα.
Η διαφορά είναι οτι η Γαλλία είναι ανεπτυγμένη χώρα κι εμείς νομίζουμε οτι όλοι οι Ευρωπαίοι μας χρωστάνε και περιμένουμε πότε θα μας ταίσουν.

mnk είπε...

«Δε θα ήταν ευκολότερο για την κυβέρνηση, να διαλύσει το λαό και να εκλέξει έναν άλλο;»
Μ.Μπρεχτ