Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο «χορός των νεοναζί» και η αποτυχία προσέγγισης των Εβραίων από την Marine Le Pen


The Occidental Observer / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η Marine Le Pen, η κόρη του ιδρυτή του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Ζαν-Μαρί Λεπέν πάει καλά στις δημοσκοπήσεις. Το Νοέμβριο του περασμένου έτους είχε ποσοστά μεγαλύτερα από τον Νικολά Σαρκοζί. Επιπλέον, το Εθνικό Μέτωπο τα πάει πολύ καλά μεταξύ των νέων ψηφοφόρων και των εργαζομένων. Κερδίζει έδαφος * και θέλει να αλλάξει την εικόνα του παλιού «ενοχλητικού» Εθνικού Μετώπου και να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κοινό αποκηρύσσοντας τον αντισημιτισμό και πλησιάζοντας το Ισραήλ. Το Νοέμβριο του 2011 η Λεπέν ήταν στη Νέα Υόρκη για να επισκεφτεί τα Ηνωμένα Έθνη, όπου είχε συνάντηση με τον ισραηλινό πρέσβη Ron Prosor, ο οποίος αργότερα δήλωσε ότι η συνάντηση βασίστηκε σε μια «παρεξήγηση».

Όσο σκληρά και να προσπαθεί η Marine Le Pen να καταφέρει να πάρει κάποια έγκριση από τους Εβραίους δεν πρόκειται να την πάρει ποτέ. Ο Richard Pasquier, ο πρόεδρος του εκπροσώπου του Συμβουλίου των Εβραϊκών Ιδρυμάτων στη Γαλλία, εξέφρασε πρόσφατα την απέχθειά του για την Marine Le Pen: "Όσον αφορά τις προσπάθειές της να προσελκύσει Εβραίους ψηφοφόρους, προσποιούμενη ότι είναι μακριά από τον αντισημιτισμό, δεν ήμουν ποτέ λάθος. Η πρόσφατη εμφάνισή της σε ένα πάρτι στη Βιέννη μαζί με νεο-ναζί αποκαλύπτει αυτό που ήταν πάντα. Ελπίζω ότι αυτό να ανοίξει τα μάτια και του πιο αφελούς".

Τι είχε συμβεί; Μήπως εθεάθη η Marine Le Pen με τίποτα τύπους με αρβύλες;

Στις 27 Ιανουαρίου η Marine Le Pen παρακολούθησε τον ετήσιο χορό στο περίφημο Χόφμπουργκ στη Βιέννη, το οποίο διοργανώνεται από φοιτητικές λέσχες, οι ρίζες του οποίου εντοπίζονται πίσω στον 19ο αιώνα. Ήταν η 59η φορά που πραγματοποιήθηκε ο χορός, αλλά τα τελευταία χρόνια ριζοσπαστικές-αριστερές οργανώσεις διαμαρτύρονταν συνεχώς για τον χορό του Χόφμπουργκ, και τελικά τα κατάφεραν: φέτος ήταν η τελευταία φορά που ο χορός πραγματοποιήθηκε στο Χόφμπουργκ.

Η Marine Le Pen παρακολούθησε τον χορό μετά από πρόσκληση του Heinz-Christian Strache ηγέτη του Κόμματος Ελευθερίας της Αυστρίας (FPO).

Ωστόσο, φέτος η ριζοσπαστική αριστερά υποστηρίχθηκε από τον πολυεκατομμυριούχο και μεγιστάνα ακινήτων Ariel Muzicant, πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας στη Βιέννη, επειδή ο χορός έγινε την "Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος", η οποία έτυχε να συμπέσει με την παραδοσιακή ώρα του χορού, την τελευταία Παρασκευή του Ιανουαρίου.

Έτσι το να υποστηρίζεις ένα χορό όπου παρευρίσκονται νέοι που αγαπούν την παράδοση και άλλοι Ευρωπαίοι εθνικιστές ηγέτες θεωρείται ότι συμμετέχεις σε εκδήλωση "νεοναζί". Ενώ ο βίαιος αριστερός όχλος που ούρλιαζε έξω από το ανάκτορο Χόφμπουργκ υποτίθεται ότι είναι οι «κανονικοί άνθρωποι», λόγω του σεβασμού τους στην Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

* Η Μπριζίτ Μπαρντό στηρίζει τη Μαρίν Λεπέν

«Με σοκάρει το γεγονός ότι οι γάλλοι δήμαρχοι είναι τόσο ψυχροί, και δεν έχουν την εντιμότητα να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά της Μαρίν Λεπέν. Είναι υποψήφια πρώτης γραμμής, υποστηρίζει τα ζώα και έχει το θάρρος να ηγηθεί της χώρας μας, της Γαλλίας, στη θέση που της αξίζει στον κόσμο» αναγράφεται στην επιστολή της παλαίμαχης ηθοποιού.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Τάσος είπε...

Μια χαρά τα έχει καταφέρει ο Διάβολος .
Όποια πλευρά και να υποστηρίξεις εκεί θα τον βρεις .
Οι μεν είναι λύκοι με προβιές . Τα λένε ωραία για την αλλoίωση της δημογραφίας των χωρών τους αλλά όσο κι αν απαρνούνται τη ναζιστική τους λατρεία δεν γίνονται πιστευτοί .
Οι δε υπέστησαν του κόσμου τα πάνδεινα κι αντί να συνετισθούν όπως οι Ιάπωνες ,οι οποίοι υπέστησαν δυο πυρηνικές δοκιμές σε άμαχο πληθυσμό με πρόσχημα την λήξη του πολέμου, έγιναν ολόιδιοι με τους δήμιούς τους ΝΑΖΙ .
Πόσο μάταιη είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά !

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εσύ τι ρόλο βαράς; Μήπως ο διάβολος συμμάχησε με τους υποστηρικτές της πατρίδος και της Θρησκείας των, εναντίων του εαυτού του και των υπολοίπων δαιμόνων του διεθνούς σιωνισμού; Πώς βάζεις στην ίδια ζυγαριά δυό ανόμοια πράγματα;
Από πότε είναι υποχρεωμένοι όλοι οι λαοί του κόσμου,να στηρίζουν την μεγαλύτερη απάτη της παγκόσμιας ιστορίας,του δήθεν ολοκαυτώματος των εβραίων; Αυτά ίδια βρωμόσκυλα δεν σέβονται τά έθνη και τα κράτη στα οποία ζούνε,στοχεύοντας πάντα στην διάλυσή τους,πώς έχουν απαίτηση να τους σεβαστούν οι λαοί;
Το ψέμα όσο μεγάλο κι αν είναι δεν διερκεί πολύ.