Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Ρώσος Βουλευτής: Οι Σοβιετικοί βοήθησαν τους Νεότουρκους να νικήσουν την Ελλάδα (video)


Ομιλία του Ρώσου Βουλευτή Semyon Bagdasarov για την κατασκευή πυρηνικών σταθμών στην Τουρκία απο τους Ρώσους.

Από : http://www.youtube.com/user/yorikas44

Ο βουλευτής Semyon Bagdasarov, (γεν. 1954) που είναι Ιστορικός και Διευθυντής του Ινστιτούτου Ισλαμικών Ερευνών της Ρωσίας, ανήκει στο κόμμα «Δίκαιη Ρωσία» (ρωσ. Справидливая Россия). Το κόμμα ιδρύθηκε το 2006 και αρχηγός του είναι ο Σεργκέι Μιρόνοφ, που είναι Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσίας.

Το κόμμα ιδρύθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 2006 από την ένωση των κομμάτων "RODINA" και του Κόμματος Συνταξιούχων Ρωσίας. Στις 14 Απριλίου του 2007, στο κόμμα εντάχθηκαν και οι βουλευτές του Λαϊκού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Υπήρχε μάλιστα και η ιδέα το κόμμα να ενωθεί με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά ο ηγέτης του, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ απόρριψε την ιδέα, ισχυριζόμενος ότι η αίτηση της "Δίκαιης Ρωσίας" να γίνει ένα αριστερό κόμμα ήταν μια αστεία ιδέα.

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2007, το κόμμα "Δίκαιη Ρωσία" ψήφισε υπέρ της υποψηφιότητας του Ντμίτρι Μεντβέντεφ για τις προεδρικές εκλογές του 2008. Στις 25 Απριλίου του 2008, στο τρίτο ετήσιο συνέδριο της "Δίκαιης Ρωσίας", τροποποιήθηκε ο "χάρτης" του κόμματος για να διευκολύνει τις συγχωνεύσεις. Το 2008, το Ηνωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ρωσίας και το Ρωσικό Οικολογικό Κόμμα "Οι Πράσινοι" επίσης εντάχθηκαν στο κόμμα.

Στις 11 Μαρτίου του 2007, στις βουλευτικές εκλογές το κόμμα τα πήγε καλά, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση στις εκλογές, την οποία κατέχει έως σήμερα, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Σε αυτές τις εκλογές που έγιναν στις 14 περιφέρειες της χώρας, το κόμμα πήρε 15% των ψήφων και ήρθε τρίτο μετά το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας που πήρε 16% και την Ενωμένη Ρωσία που πήρε 45% των ψήφων. Οι δημοσκοπήσεις του Αυγούστου έδειχναν ότι η δημοτικότητα του κόμματος να έχει αυξηθεί από το 7% στο 11%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚΕ...