Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Κυκλοφόρησε στα ελληνικά το best seller “Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Bilderberg” του Daniel Estulin!


Επιτέλους στα ελληνικά το βιβλίο που αποκαλύπτει τα μυστικά της περιβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Προμηθευτείτε το!  

Στοιχεία βιβλίου:
Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (€ 8.91)
Συγγραφέας: Estulin Daniel
Εκδότης: BROKEN HILL PUBLISHERS LTD
Χρονολογία Έκδοσης: Απρίλιος 2012
Αριθμός σελίδων: 512
Μετάφραση: ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗ ΕΥΗ
Επιμέλεια: ΜΠΟΥΛΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ, ΜΠΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μπορείτε να το δείτε και να το παραγγείλετε εδώ

Περιγραφή: Πίσω από κλειστές πόρτες… και ανάμεσα από ένοπλους φρουρούς έρχεται η αληθινή ιστορία της παγκόσμιας ελίτ και των μυστικών σχεδίων της για το μέλλον ΜΑΣ… Κινούμενος μέσα σε έναν κρυμμένο κόσμο ίντριγκας και μυστικοπάθειας, ο Ντάνιελ Εστούλιν αποκαλύπτει σήμερα αυτό που δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ στο παρελθόν. Από την ίδρυσή της το 1954 στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ στη μικρή ολλανδική πόλη του Όστερμπεκ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνέρχεται σε ετήσιες συγκεντρώσεις όπου οι κορυφαίοι ευρωπαίοι και αμερικανοί πολιτικοί και οι πλουσιότεροι διευθύνοντες σύμβουλοι του κόσμου συναντώνται για να συζητήσουν το οικονομικό και πολιτικό μέλλον της ανθρωπότητας. Δεν έχει επιτραπεί ποτέ η παρουσία του τύπου, ούτε έχουν δημοσιευθεί ποτέ δηλώσεις σχετικά με τα συμπεράσματα των συναντήσεων ή τις συζητήσεις της λέσχης, οι οποίες, όπως αποδεικνύει ο συγγραφέας, έχουν σημαντικές επιπτώσεις για όλους τους πολίτες του κόσμου. Χρησιμοποιώντας  μεθόδους που θυμίζουν κατασκοπευτικές τακτικές του Ψυχρού Πολέμου- και σε αρκετές περιπτώσεις βάζοντας την ίδια την ζωή του σε κίνδυνο- ο Ντάνιελ πέτυχε αυτό που δεν κατάφερε κανείς άλλος πριν από αυτόν: έμαθε τι συζητιόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολυτελών ξενοδοχείων και το αποκάλυψε για πρώτη φορά στο ευρύ αγγλόφωνο κοινό με την Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ. 


Σχ. ΚΟ: Ο Daniel Estulin, συγγραφέας του best seller βιβλίου με τις τρομερές πωλήσεις, «Η αληθινή ιστορία της Λέσχης Bilderberg Group»,("The True Story of the Bilderberg Group"), γεννήθηκε στην Λιθουανία και ζει στην Ισπανία.
Σε μια συνέντευξή του με τον Alex Jones, ο Estulin είπε την ιστορία του:
"Εκδιώχθηκα από τη Σοβιετική Ένωση το 1980. Ο πατέρας μου ήταν ένας αντικαθεστωτικός που πολεμούσε για την ελευθερία του λόγου και για αυτό φυλακίστηκε και βασανίστηκε από την KGB. Υπέστη δύο πολιτικούς θανάτους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μας βαρέθηκαν μας πέταξαν έξω. Μετακομίσαμε στον Καναδά και πριν από 12 χρόνια ήρθα στην Ισπανία. Ο παππούς μου ήταν συνταγματάρχης της KGB και της Αντικατασκοπίας στη δεκαετία του 1950, οπότε είχα κάπως το προνόμιο να παίρνω αρκετές πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες οι οποίες είναι οι καλύτερες πηγές των πληροφοριών μας. Όχι μόνο οι άνθρωποι της KGB, αλλά και οι άνθρωποι της MI6 και της CIA, επειδή οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται για τις μυστικές υπηρεσίες, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι πατριώτες και αγαπούν την χώρα τους και το κάνουν για το καλό του έθνους τους και είναι οι πρώτοι απολύτως τρομοκρατημένοι από τα σχέδια του της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ" (βλ. άρθρο για τα σχέδια της Λέσχης για ενιαίο ευρωπαικό νόμισμα ήδη από το  1955!). 

 Ο Estulin πιστεύει ότι η τρέχουσα καταστροφή της οικονομίας, και ιδιαίτερα η επίθεση κατά του σημερινού καπιταλιστικού οικονομικού συστήματος, είναι κάτι που έχει γίνει με σκοπό, μια ενορχηστρωμένη κατάρρευση πίσω από τη σκηνή για να κρατήσει τις μάζες εξαρτώμενες από την ελίτ.
«Σε αυτούς τους ισχυρούς ανθρώπους, οι εθνικοί πόροι είναι δικοί τους, δεν είναι του καθενός", είπε ο Estulin στο WND. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μια αυτοκρατορία. Δεν θέλουν οι άνθρωποι του κόσμου να αναπτυχθούν, να ευημερήσουν, να αυξηθεί ο πληθυσμός. Θέλουν όλοι να εργάζονται γι’ αυτούς, όπου και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα εργάζονται για μια ελίτ, την ολιγαρχία.
"Οι οικονομολόγοι δεν μπορούν να το εξηγήσουν χωρίς να αναγνωρίσουν τους σκιώδεις κυρίαρχους που εργάζονται για να χειραγωγήσουν τις οικονομίες", δήλωσε ο Estulin. "Υπάρχει μια γενική αφύπνιση που γίνεται στο λαό και στον εθνικό τύπο. Αυτός δεν είναι πλέον ειδικότητα των συνωμοσιολόγων. Ειδικά στην Ευρώπη, βλέπουμε αρκετά ρήγματα ώστε να ελπίζουμε ότι αυτό το ‘φράγμα’ θα σπάσει και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτήσουν να ξέρουν τι ακριβώς κάνει η Λέσχη Bilderberg".
Απώτερος σκοπός, κατά τον Estulin, αυτού του δικτύου ατόμων και οργανώσεων που έχουν μετατραπεί σε «σκιώδη κυβέρνηση» είναι να διαγράψουν την κυριαρχία όλων των εθνών-κρατών και να τα υποκαταστήσουν με μία παγκόσμια συνεργασία για τον έλεγχο της οικονομίας τους υπό την επίβλεψη του ‘ηλεκτρονικού παγκόσμιου αστυνομικού κράτους’".

1 σχόλιο:

George είπε...

Και σε ΤΡΟΜΕΡΗ τιμή, κάτω από 9 ευρώ για τόσες πολλές σελίδες! Θα τιμήσω την έκδοση, για να έχω συγκεντρωμένες απαραίτητες πληροφορίες! Ευχαριστώ για την ενημέρωση ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ, μπορεί να μην το έπαιρνε το μάτι μου αλλού. Κυκλοφορεί και στα μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία (π.χ. Πολιτεία).