Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Πρώτα είμαι μουσουλμάνος, μετά είμαι Βρετανός»


«O προπάππους μου πολέμησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και έχω βρετανικό αίμα, όμως είμαι Μουσουλμάνος πρώτα και ύστερα Βρετανός. Όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να έχουν αυτή τη νοοτροπία και να απορρίψουν τα κακά του εθνικισμού γιατί είναι τα απομεινάρια της ‘jahiliayyah(άγνοια στη θεϊκή οδηγία) σε αυτή την ‘ummah(σύνολο του ισλαμικού κόσμου)». 

Αυτά γράφει ο εικονιζόμενος νεαρός Βρετανός σε βρετανική ισλαμική ιστοσελίδα, όπου με καμάρι περιγράφει πως ήταν παρών στην εκδήλωση φανατικών μουσουλμάνων στο South Kensington του Λονδίνου, το Νοέμβριο του 2010, κατά την οποία, οι μουσουλμάνοι την ημέρα που η Βρετανία γιόρταζε την Armistice Day ή την Ημέρα της Ανακωχής, την επέτειο δηλαδή της λήξης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, συγκεντρώθηκαν και φώναζαν συνθήματα όπως «Βρετανοί στρατιώτες θα καείτε στην κόλαση», «Το Ισλάμ θα κυριαρχήσει», ενώ έκαψαν ‘poppies’ (παπαρούνες) που είναι το σύμβολο των Βρετανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο.

Τα άτομα αυτά ανήκουν στην ακραία ισλαμική οργάνωση ‘Muslims Against Crusades’, δηλαδή “Μουσουλμάνοι κατά των Σταυροφόρων” του ακραίου ισλαμιστή Anjem Choudary.

 

Νεαροί Βρετανοί στο στρατό του Ισλάμ

Λίγο καιρό αργότερα, η ίδια οργάνωση τύπωσε και κόλλησε σε διάφορες περιοχές του Λονδίνου φυλλάδια που έγραφαν «Εισέρχεσθε σε ζώνη που ελέγχεται από την Σαρία». Ο Choudary και οι φίλοι του θέλουν να απαγορευτεί η κατανάλωση αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια, και να παίζουν μουσική. Και λένε ότι έχουν ομάδες νέων ανδρών έτοιμους να περιπολούν και να επιβάλουν τον νόμο της Σαρία, με οποιοδήποτε μέσο.
Ο Abu Izzadeen, υποστηρικτής της Σαρία, εξηγεί: «Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς το να γίνει η Μεγάλη Βρετανία ένα ισλαμικό κράτος. Υπάρχουν σχεδόν τρία εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη χώρα αυτή. Το Ισλάμ είναι ένας κοιμισμένος γίγαντας που ξυπνάει. Είκοσι πέντε περιοχές στη Βρετανία έχουν μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό, και θέλουμε να τις μετατρέψουμε σε ισλαμικά Εμιράτα, όπου δεν θα γίνονται ανεκτές οι υπερβολές του δυτικού πολιτισμού ».

Κι ενώ θα έλεγε κάποιος ότι αυτά αποτελούν φαντασιώσεις ενός παρανοϊκού, ο Izzadeen καυχιέται ότι υπάρχουν σήμερα δεκάδες νέοι Βρετανοί που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και συμφωνούν με τα κηρύγματά του. Πράγματι, εάν βρεθείς στο εμπορικό κέντρο του Λονδίνου θα δεις σημαντικό αριθμό κοριτσιών με μαντίλες μέσα από τις οποίες φαίνεται να είναι λευκές, αγγλικής καταγωγής.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας νεαρός, ο οποίος είπε ότι ονομάζεται «Abi» και ήταν ηλικίας 18 ετών. Με βρετανική, προφορά ‘cockney’, είπε: «Δεν με έχει εξαναγκάσει κανένας. Ήμουν ένας (τυπικός) χριστιανός, αλλά τώρα έχω ασπαστεί το Ισλάμ, όπως και πολλοί φίλοι μου. Με κάνει να νιώθω καλύτερα για τη ζωή μου.
Νομίζω ότι ο νόμος της Σαρία θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ».

 ‘Jamaal Uddin’

Ένας άλλος Βρετανός ισλαμιστής, ένας 17χρονος που αυτοαποκαλείται ‘Jamaal Uddin’ ήταν απασχολημένος στο να κολλάει τις αφίσες της Σαρία. Με κόκκινα γένια και μουσουλμανική ενδυμασία, είπε ότι έχει «ασπάστηκε το Ισλάμ» πριν 11 μήνες. (Στην δεύτερη φωτογραφία έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μια ακόμη "αντι-βρετανική" συγκέντρωση ακραίων μουσουλμάνων).

«Ο Αλλάχ έχει πει ότι το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η πορνογραφία, οι μουσικές συναυλίες όλα απαγορεύονται βάσει της Σαρία. Για αυτό είναι καθήκον μας να βγούμε έξω και να διαδώσουμε το λόγο του. "

Ο νεαρός που τα λέει αυτά, είναι πρώην ηλεκτρολόγος και το πραγματικό του όνομα είναι Trevor Brooks. Τώρα ανήκει στον στρατό του Ισλάμ. Και των φανατικών ιμάμηδων.


Nicky Reilly

Το Μάιο του 2008, η Βρετανία έμαθε για τον "τρομοκράτη με τα καρφιά".
Έναν 22χρονο φανατικό μουσουλμάνο, με το όνομα Mohamed Abdulaziz Rashid Saeed-Alim, ο οποίος έκανε μια αποτυχημένη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε εστιατόριο στο Ντέβον. Καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης
Αυτό που σόκαρε την Βρετανία ήταν ότι ο επίδοξος τρομοκράτης ονομαζόταν στην πραγματικότητα Nicky Reilly και ήταν γνήσιος Βρετανός.

Ο Reilly που προσηλυτίστηκε από Πακιστανούς μουσουλμάνους εξτρεμιστές γεννήθηκε στο Plymouth, όπου έμενε με την μητέρα του, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.


“Jihad Jane

Στις ΗΠΑ η πρώτη γυναίκα τρομοκράτισσα ήταν μια μουσουλμάνα που υπέγραφε ως "JihadJane". Η «Τζιχάντ Τζέιν» κατηγορήθηκε ότι το 2008, συνωμοτούσε για την δολοφονία του Σουηδού σκιτσογράφου Lars Vilks, τα σκίτσα του οποίου είχαν εξοργίσει πολλούς μουσουλμάνους, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο για να στρατολογήσει συνεργάτες.
Το πραγματικό όνομα της «Τζιχάντ Τζέιν» είναι Colleen Renee LaRose (Κολίν Λα Ροζ), είναι λευκή και είναι Αμερικάνα από τη Φιλαδέλφεια. Γεννήθηκε το 1963 στο Michigan και μεγάλωσε στο Texas.
Στις 20 Ιουνίου 2008, δημοσιεύτηκε ένα σχόλιο στο YouTube χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "JihadJane", λέγοντας πως «ήθελε απελπισμένα να κάνει άτι για να βοηθήσει με κάποιο τρόπο» τους πάσχοντες μουσουλμάνους. Σε άλλα μηνύματά της εξέφραζε την επιθυμία της να γίνει «μάρτυρας στο όνομα του Αλλάχ».

Δείτε παρακάτω ένα συγκλονιστικό βρετανικό ντοκιμαντέρ “Muslim First, Second British”, «Πρώτα Μουσουλμάνος, μετά Βρετανός».




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

konion είπε...

Ὑπάρχει θρησκεία στὴν Μεγάλη Βρετανία;
Ἡ Ἀγγλικανικὴ Ἐκκλησία εἶναι γεμάτη ὅμοφυλόφυλους καὶ ὁμοφυλόφιλες, νηστεία δὲν ὑπάρχει, μεταφυσικὴ μηδέν.
Ἦλθε ἡ ὥρα τοῦ λογαριασμοῦ. Ξέρετε πόσος κόσμος ἔχει ἀνάγκη νὰ πιστεύση καὶ ἡ Ἀγγλικανικὴ Ἐκκλησία τοῦ δίνει νὰ φάη σκατὰ ὡς πνευματικὴ τροφή;

Ποιὸς φυσιολογικὸς ἄνθρωπος θὰ ἀνεχθῆ τὸ αἶσχος τῆς ὁμοφυλοφιλίας;
Κατὰ βᾶθος κανείς.

konion είπε...

Εἴδα τὸ “Muslim First, Second British”.
Οἱ μουσουλμᾶνοι μιὰ ζωὴ ἄλλα λένε καὶ ἄλλα κάνουν. Ἔτσι ἐπιτάσσει ὁ θεός τους, ὅλοι πρέπει νὰ γίνουν μουσουλμᾶνοι. Ὁ σκοπὸς ἁγιάζει τὰ μέσα.
Ἔτσι κυρίευσαν καὶ τὸ «Βυζάντιο», ἔκλειναν συνθῆκες καὶ ὅταν τοὺς βόλευε τὶς καταπατοῦσαν.

SkyWatcher είπε...

Φίλε konion, σε παρακαλώ, βάζε τουλάχιστον ... σε "κακές" λέξεις, γιατί αλλιώς με φέρνεις σε δύκολη θέση.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 1 Ιουνίου 2012
Κυριοι,
Όταν αναφέρεσθε στους νεο - ιουδαίους, δηλαδή σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι ιουδαϊκού θρησκεύματος, όπως συτό αυτό - διαμορφώθηκε μετά τον μεσαίωνα και μετά την ενσωμάτωση σε αυτήν την κοσμοθεωρία και των Χαζάρων της Κασπίας και άλλων πρισύλητων μη ιστορικής ιουδαίτικης (εξ΄ Ιουδαίας) καταγωγής, με την προωθούμενη από συγκεκριμένους κύκλους (χασιντίμ κλπ) αυτοαπομόνωση (επικοινωνία, αμφίεση, δίαιτα κλπ), μην τους συγχέετε με τους "εβραίους" = διαπεραιωθέντες στην άλλη όχθη του ποταμού ((χ)ιμπερεί = στα αραμαϊκά = ο διαπεραιωθείς.-).
Αν οι διάφοροι, σαρακατσάνοι της εποχής (2000 π.χ.) και της συγκεκριμένης περιοχής (Μεσοποταμία), Αμπού = πατήρ + ραάμ = κερασφόρο σερνικό (κριάρι), δηλαδή Αμπραάμ ή Αβραάμ ήξεραν τι σούρνουνε στον όρο "εβραίος" που παρήχθη από μια πράξη τους, λόγω ανάγκης επιβίωσης (εισβολή Ελαμιτών στις περιοχές διαβίωσής τους και δυσμενή καιρικά φαινόμενα) σιγουρα θα μάζευαν σόγια και κοπάδια τους και θα γύρναγαν πίσω.
Οι σημερινοί διαλεκόμενοι "ιουδαίοι", ή με ΄τι άλλο αυτοί ταυτίζονται, δεν έχουν σχέση με αυτούς ηθικά, διανοητικά, ιδεολογικά και από απόψεως συμπεριφοράς. Ανήκουν στην "καπιταλιστική" "δύση", την οποία υπηρετούν επ΄ αμειβή (αφεντικά είναι οι γερμανο-αγγλοσαξωνικής καταγωγής κεφαλαιοκράτες, βασιλικές αυλές και άρχουσες τάξεις), και είναι απόλυτα συνδεδεμένοι με τα οικονομικά της συμφέροντα.
Για την ιδεολογία και τη φιλοσοφική διαμόρφωση του "ιουδαϊσμου" παρακαλώ ενημερωθείτε επί του:Neoplatonism and Jewish Thought, Lenn E. Goldman, State University of N.Y. 1992.
Πλείστα όσα πανεπιστημιακά συγγάμματα βοηθούν στην κατανόηση της φιλοσοφίας του ιουδαϊσμού, της ιστορικής, ιδεολογικής, πολιτικής και φιλολογικής καταγωγής των οικείων κειμένων, κι εφ΄ όσον αφαιρεθεί το τοτεμικό και ανιμιστικό στοιχείο και με τη βοήθεια της αρχαιολογίας και της συγκρίσεως προγενεστέρων κειμένων
γίνει διάγνωση του πότε πως και με τη συμβολή ποιού και γιατί, προς εξυπηρέτησιν ποίου σκοπού, συντάχθηκαν οι διάφορες εκδόσεις της "τορά" = νόμος, ή "παλαιάς διαθήκης", ή "βίβλου" η οποία μας περιήλθε,μετά από επεξεργασία, σε συμπεπυκνωμένη μορφή κατά τους ελληνιστικούς χρόνους, δεόντως πεφωτισμένη από το ελληνικλο πνεύμα.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός