Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

"Διαφορετικότητα" σημαίνει παραδοχή της ήττας


Οι Εβραίοι μπορούν να έχουν μια χώρα όπου αποτελούν την πλειοψηφία και διαφυλλάττουν την πολιτιστική τους ταυτότητα. Το ίδιο και οι Ινδοί, οι Άραβες, οι Αφρικανοί, οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν. Οι Ευρωπαίοι έχουν μια αίσθηση πολιτικής και οικονομικής δικαιοδοσίας και αντιπροσωπεύουν την τελευταία εστία αντίστασης στον έλεγχο των Illuminati.

Του Henry Makow Ph.D.

Βλέποντας τον κύριο με τη στολή και το τουρμπάνι στην φωτογραφία, θα βάζατε στοίχημα ο κ. Gurvinder SinghChakal, 35 ετών ανήκε στην Αστυνομία του Πουντζάμπι στην Ινδία.

Στην πραγματικότητα, προσελήφθηκε πρόσφατα στην Αστυνομία του Winnipeg στον Καναδά.

Φοράει το τουρμπάνι «για πολιτιστικούς και θρησκευτικούς λόγους» και, με την ευλογία του Αρχηγού Keith McCaskill, θα είναι μέρος της στολής του. Το τουρμπάνι αποτελεί ένα "σύμβολο της Πολυμορφίας" (ή "Διαφορετικότητας").

Αν και είναι μόλις τρία χρόνια στον Καναδά, ο Chakal κατάφερε να υπερπηδήσει την 136χρονη παράδοση του Αστυνομικού Τμήματος του Γουίνιπεγκ.

Προφανώς η Αστυνομία δεν έχει κάποια ταυτότητα και πολιτισμό που να αξίζουν να διατηρηθούν. Και η στολή της είναι έρμαιο στις ορέξεις του καθενός. Παρδίδεται αμαχητί στον επόμενο αλλοδαπό που θα κατεβεί από το αεροπλάνο, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η ‘πολιτική ορθότητα’.

Η κίνηση αυτή δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στον Καναδά, με τους Σιχ αστυνομικούς που φορούν τουρμπάνια, σε πόλεις όπως η Οτάβα και το Βανκούβερ.

Ελπίζω οι Φιλιππινέζοι, οι Σομαλοί και Αβορίγινες ιθαγενείς που συνθέτουν το πλούσιο πολιτιστικό μωσαϊκό του Winnipeg, να δώσουν και αυτοί το στίγμα τους με ότι θελήσουν να βάλουν στο κεφάλι τους.
Δεν είναι κάτι καλό η ‘Διαφορετικότητα’;

Αν ήμουν νεότερος και πήγαινα στην Ινδία και εντασσόμουν στην αστυνομία του Πουντζάμπ, είμαι σίγουρος ότι θα μου επέτρεπαν να φοράω έναν εβραϊκό σκούφου ή καπέλο Mountie (που φοράνε οι Καναδοί αστυνομικοί).

Για να θυμάμαι την πατρίδα μου τον Καναδά, θα ήθελα να έχω το λογότυπο Tim Horton (γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείου του Καναδά) στην στολή μου.

Και θα περίμενα ότι αν 20 εκατομμύρια Ευρωπαίοι χριστιανοί μετακόμιζαν στο Πουντζάμπ, θα μας έβαζαν μπροστά μπροστά και θα μας εξασφάλιζαν καλές θέσεις εργασίας προς όφελος της «Διαφορετικότητας».

Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι του Punjab δίνουν μεγάλη σημασία στην "Διαφορετικότητα" όσο κι εμείς.

[Εδώ πρέπει να πω κάτι: Μου αρέσουν οι φυλετικές μειονότητες. Μου αρέσει η εμφάνισή τους και η μαγειρική τους. Έχουν ισχυρές οικογενειακές αξίες - τώρα πιο σημαντικές από ποτέ. Ήμουν παντρεμένος με μια Φιλιππινέζα για δύο χρόνια. Δεν είμαι ρατσιστής, με την αρνητική έννοια της πίστης σε μία φυλετική ανωτερότητα. Θέλω όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίση μεταχείριση. Αυτό σημαίνει πρόσληψη σε μια δουλειά, με βάση τα προσόντα και τις ικανότητες, όχι με βάση κάποια ποσόστωση για το χρώμα και το φύλο.]


Ευρωπαίοι χριστιανοί βλάκες

Απορώ με την ηλιθιότητα των ταχέως συρρικνωμένων Ευρωπαίων και τη δολιότητα των προδοτών που θεωρούνται οι "ηγέτες" τους.

Μου αρέσουν οι φυλετικές μειονότητες, αλλά είναι προφανές ότι η «Διαφορετικότητα» είναι ένα τέχνασμα. Οι Ευρωπαίοι έχουν εγκλωβιστεί σε ενοχικά συμπλέγματα, πετώντας τα αναφαίρετα εθνικά τους δικαιώματα. Γίνονται με ταχείς ρυθμούς η επόμενη μειονότητα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, και δεν είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπιστούν με την ίδια "ανοχή".

Προφανώς οι Εβραίοι μπορούν να έχουν μια χώρα όπου αποτελούν την πλειοψηφία και που διαφυλλάττουν την πολιτιστική τους ταυτότητα. Το ίδιο και οι Ινδοί, οι Άραβες, οι Αφρικανοί, οι Γιαπωνέζοι και οι Κινέζοι. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν.

Οι Ευρωπαίοι έχουν μια αίσθηση πολιτικής και οικονομικής δικαιοδοσίας και αντιπροσωπεύουν την τελευταία εστία αντίστασης στον έλεγχο των Illuminati. Έχουν ίχνη του Χριστιανισμού, το πράγμα που οι Illuminati μισούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, ο άνθρωπος έχει μια θεία ψυχή. Υπακούουν τον Θεό και έτσι γίνονται πιο ευσεβείς. Οι Illuminati βλέπουν τους ανθρώπους σαν τα ζώα που είναι εκπαιδευμένα να τους υπακούουν.

Πολλές "μειονότητες" και "γυναίκες" (σχ.. ΚΟ: προφανώς αναφέρεται σε διάφορες ‘φεμινίστριες’) τα χρωστάνε όλα στους Illuminati, που τους έφεραν στην εξουσία. Είναι οι κράχτες τους.


Επανάσταση από τα πάνω

Ακούσατε ποτέ η «πολυπολιτισμικότητα» ή η «διαφορετικότητα» να είναι ποτέ μείζονα ζητήματα στις εκλογές; Όχι δεν ποτέ δεν συζητήθηκαν. Μπήκαν στον κόσμο με τη μορφή της «πολιτικής ορθότητας». Εάν σταθείς κριτικός απέναντί τους θα σε κατηγορήσουν για «ρατσισμό».

Η Πολυπολιτισμικότητα και η Διαφορετικότητα είναι προγράμματα κοινωνικής μηχανικής που εισήγαγαν οι Illuminati (Τέκτονες Εβραίοι) μεγαλοτραπεζίτες. Έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν τον ευρωπαϊκό και χριστιανικό χαρακτήρα της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής. Μας εμποδίζουν από το να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε της πολιτισμική μας ταυτότητα και τις παραδόσεις μας. Πάρτε τη σχολική προσευχή για παράδειγμα. Το Καναδό-Εβραϊκό Κογκρέσο (Canadian Jewish Congress) συνέβαλε στο να αφαιρεθεί.

Ομοίως, ο φεμινισμός ήταν μια δικαιολογία για να υπονομεύσουν το γάμο, την ετεροφυλοφιλία και τους άντρες γενικά. Η εποχή με τους χορούς, την παρθενία και την ερωτοτροπία με τον κλασικό τρόπο χάθηκε. Οι γάμος και οι γεννήσεις μειώθηκαν κατακόρυφα.

Οι πολιτικοί μας δουλεύουν για τις εταιρείες ή τις ενώσεις οι οποίες ελέγχονται από τους κεντρικούς τραπεζίτες. Δεν είναι ηγέτες μας. Είναι managers μας, στην καλύτερη περίπτωση. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας McCaskill και όλοι οι άλλοι προωθητές της «πολυμορφίας» είναι της ίδιας πάστας.
  
Έτσι προτείνω να βάλουν το χωνί του ηλίθιου (Dunce's Cap) στη μελλοντική ευρωπαϊκή μειονότητα. Είναι για τους ανθρώπους που δεν εκτιμούν τις ευλογίες τους και δεν τις προστατεύουν. Άνθρωποι που δεν έχουν τη δύναμη να διαιωνίσουν την ίδια τους την ύπαρξη, τις αξίες και τις παραδόσεις τους, και κατά συνέπεια θα εξαφανιστούν.

Και δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε τις μειονότητες. Ας κατηγορήσουμε τους εαυτούς μας και τους επονομαζόμενους ηγέτες μας - πολιτικούς, ιερείς, πανεπιστημιακούς και όλες αυτές τις αυθεντίες που μας ξεπούλησαν στους Illuminati τραπεζίτες και τη σατανική τους Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

konion είπε...

Κάποτε ὅλα ἔχουν ἕνα τέλος.
Ἐὰν δὲν νοιάζεται ἡ ἂς ποῦμε λευκὴ φυλὴ τότε ποιὸς θὰ νοιασθῆ;

Περὶ Illuminati, δὲν τὰ πιστεύω, βεβαίως ὁ δυτικὸς πολιτισμὸς ἔχει μία πορεία, πιστεύω ὅτι ἐλέγχεται κυρίως ἀπὸ τὴν πρότερη πορεία του καὶ τὸ ποιόν του καὶ δευτερευόντως ἀπὸ διάφορα τυχαῖα γεγονότα. Δὲν μπορεῖ μία μικρὴ ὅμὰς νὰ διαφεντέψη τὸν κόσμο, μόνο νὰ προσποιῆται μπορεῖ μπὰς καὶ βγάλει τίποτε παραπάνω. Μόνο μεγάλες μᾶζες μποροῦν καὶ καθορίζουν τὴν πορεία τοῦ δυτικοῦ πολιτισμοῦ καὶ τοῦ κόσμου εὐρύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε είσαι πολύ ψαγμένος.Σε παρακολουθώ εδώ και κάτι μήνες,και μπορώ να πω ότι είσαι ίσως το πιο ψαγμένο μπλογκ από αυτά που παρακολουθώ.Συνέχισε με τον ίδιο ζήλο.

Εξήλθε νικών είπε...

Τώρα, καταρρέουν (σχεδόν) όλα σαν χάρτινος πύργος, αλλά αν θέλεις στ' αλήθεια να δεις για να πιστέψεις, πρέπει να γυρίσεις λίγο πίσω, για να καταλάβεις τί παίχτηκε, και πώς φτάσαμε ως εδώ.
Χρειάζεται δηλαδή ένα reverse engineering της σημερινής κατάστασης.
Να εξετάσεις, ας πούμε, το πώς τινάχτηκε στον αέρα όλη η παλαιά τάξη και πώς σφυρηλατήθηκε λίγο-λίγο η νέα τάξη.
Τα άρθρα του Κ.Ο. βοηθάνε πολύ στην κατεύθυνση αυτή, και τον ευχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

Breaking – Exclusive: Japan Attack, German Terror-Intel Group Complicit
Confirmations of Nuke Move Against Japan, South Korea and US
http://www.veteranstoday.com/2012/05/30/breaking-exclusive-japan-attack-german-terror-intel-group-complicit/

konion είπε...

Δεῖτε τὰ κινούμενα σχέδια στὴν τηλεόρασι π.χ. ALTER, NIKELONTEON ἢ τὸ μουσικὸ ΜΑΝΤ κ.λπ. Κάποιοι ταΐζουν τὸν ἐμετό τους στὰ παιδιά μας. Πόσοι γονεῖς ἐλέγχουν καὶ κριτικάρουν αὐτὰ ποὺ βλέπουν τὰ παιδιά μας στὴν τηλεόρασι;
Δυστυχῶς ἐλάχιστοι.

Ὁ ἀγὼν, διότι περὶ αὐτοῦ πρόκειται, εἶναι σκληρός, δίνεται ἀνὰ πᾶσα στιγμὴ χωρὶς κανόνες, μέσα ἀπὸ τὴν τηλεόρασι, καλυπτόμενος μὲ τὴν ὡραιότερες ἰδέες, ὅπως ἐπιλογὴ, ἐλευθερία κ.λπ. Γονεῖς κάντε ἔντεχνη κριτικὴ σ' αὐτὸ ποὺ δείχνει ἡ τηλεόρασις, χωρὶς θυμὸ καὶ πάθος καὶ μάθετε τὰ παιδιά σας νὰ μὴν τρώγουν τὸν ἐμετὸ τοῦ κάθε ἑνός.

Ανώνυμος είπε...

To αρθρο εντασσεται μεσα στο κινημα της συνομωσιολογιας και χωρις να σημαινει οτι δεν πιστευω στις συνομωσιες ...καθε αλλο ... δεν μπορω να δεχτω και τις υστερικες αντιδρασεις!
Αυτο που ο αρθρογραφος αγνοει ειναι οτι το χαρακτηριστικο του συγχρονου δυτικου πολιτισμου ειναι η θεοποιηση του ατομου ... δηλαδη ο σεβασμος στις επιλογες του καθε ατομου.Το που αυτο θα οδηγησει ειναι αγνωστο .Ομως πιστευω οτι η εποχη που το ατομο υποτασσε τα θελω του στην κοινοτητα , στο εθνος , στο κρατος , στη θρησκεια εχει περασει.
Εκει παντως που συμφωνω ειναι οτι τα δυτικα εθνη πρεπει να εξασφαλισουν την διαιωνιση τους οχι τοσο τη φυλετικη οσο την πολιτιστικη .Η ισλαμοποιηση ειναι ο μεγαλος κινδυνος και ισως ο μοναδικος .Το Ισλαμ πρεπει να υποκυψει στην ευρωπαικη ανωτεροτητα ειδαλλως οσοι διαφωνουν να επιστρεψουν στις χωρες προελευσεως τους .Αυτο δεν θα το ελεγα αν το ιδιο το Ισλαμ δεν ειχε ως σκοπο υπαρξεως του την επιβολη του ανυπερθετως και με καθε μεσον.
Η ΙΣΛΑΜ λοιπον Η ΕΥΡΩΠΗ !
Κατασταση μεσοβεζικη δυστυχως για τους ειρηνιστες δεν μπορει να υπαρξει ...ο αγωνας θα ειναι μεχρι τελικης και ολοκληρωτικης νικης του Ισλαμ η της Ευρωπης.
Μοιαζει αυτος ο πολεμος με εκεινον του κομμουνιστικου με τον ελευθερο κοσμο...ο ενας μονο θα επικρατησει.
Αχιλλεας Πατροκλος