Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Ένωσης, λέει ότι αυτή ελέγχεται από το κίνημα για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»


Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρίας (American Psychological Association, αρχικά: APA), ο οποίος εισήγαγε επίσης την πρόταση του αποχαρακτηρισμού της ομοφυλοφιλίας ως ψυχικής ασθένειας, το 1975, λέει ότι η APA είναι υπό τον έλεγχο υπερφιλελεύθερων ("ultraliberals") που υπερασπίζονται το "Κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων", που αρνούνται να γίνει μια ανοικτή συζήτηση σχετικά με τη επανορθωτική θεραπεία της ομοφυλοφιλίας.

Ο Δρ Νicholas Cummings ήταν Πρόεδρος της APA τα έτη 1979 - 1980, και επίσης υπηρέτησε ως μέλος του Συμβουλίου της οργάνωσης των Αντιπροσώπων. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής του Οργανισμού Ψυχικής Υγείας Kaiser Permanente, και είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Destructive Trends in Mental Health: The Well-Intentioned Path to Harm”.

Σε μια συνέντευξη με τους εκπροσώπους της Εθνικής Ένωσης για την Έρευνα και Θεραπεία της Ομοφυλοφιλίας (NARTH) στα τέλη Απριλίου, ο Cummings είπε ότι τα προβλήματα της οργάνωσης άρχισαν με την απόρριψη της αρχής της Leona Tyler, η οποία απαιτούσε όλες οι δημόσιες θέσεις της ΑΡΑ να υποστηρίζονται από επιστημονικά στοιχεία.

Η APA "άρχισε να αλλάζει αρκετά δραστικά από τα τέλη της δεκαετίας του 1980", δήλωσε ο Cummings. "Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990, η αρχή Leona Tyler είχε απολύτως ξεχαστεί, οι πολιτικές θέσεις άρχισαν να υπερισχύουν των επιστημονικών αποτελεσμάτων. Η λεηλασία των αποτελεσμάτων έγινε συνήθεια. Το κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων κατέλαβε, κατά κάποιον τρόπο, την ΑΡΑ. "

Ο Cummings λέει ότι το κίνημα για την «διαφορετικότητα» στη ΑΡΑ, το οποίο υιοθετήθηκε, είχε ως αποτέλεσμα την έλλειψη της διαφορετικότητας σχετικά με τους ετεροφυλόφιλους.

"Αν έπρεπε να διαλέξω τώρα, θα έβλεπα μια ανάγκη για να σχηματιστεί ένας οργανισμός που θα προσλάβει straight λευκούς άνδρες, οι οποίοι υποεκπροσωπούνται σήμερα στην ΑΡΑ», είπε.

Διάβασε:Ο Cummings λέει ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είναι σε αντίθεση με το ομοφυλόφιλο κίνημα, ακόμα και με τον "γάμο" των ομοφυλόφιλων, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ήταν ο συντάκτης της κίνησης να αφαιρεθεί η ομοφυλοφιλία από τον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών της APA. Ωστόσο, λυπάται βαθύτατα για την απώλεια της επιστημονικής αντικειμενικότητας κατά στην οργάνωση.

"Η πρώτη φορά που ήρθε, και ήμουν μέλος του Συμβουλίου, θα ήταν, το 1975, γιατί θυμάμαι ότι τότε έκανα το ψήφισμα", είπε ο Cummings. "Έκανα την ανάλυση ότι το να  είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν ήταν μια ψυχική ασθένεια, ότι ήταν χαρακτηρολογική. Και πέρασε από το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων. Και αυτό ήταν το πρώτο θέμα που προέκυψε. Σας είπα επίσης ότι με, ότι η ΑΡΑ, εφόσον περνούσε το παρόν ψήφισμα, θα ψήφιζαν επίσης, να συνεχίσουν την έρευνα που θα αποδείκνυε ό, τι η έρευνα αποδείκνυε. Αμερόληπτη, ανοιχτή έρευνα. Αυτό δεν έγινε ποτέ. "

Σε μια δεύτερη, σύντομη συνέντευξη με τη NARTH την ίδια ημέρα, ο Cummings θυμάται το δικό του έργο με τους ομοφυλόφιλους που ήθελαν να εγκαταλείψουν το ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Kaiser Permanente.

"Είναι μια δύσκολη θεραπεία, και δεν είναι μεγάλη όσον αφορά τον αριθμό, αλλά ναι, έχουμε δει επιτυχία, γι’ αυτό και η στάση του «δεν μπορείς ποτέ να αλλάξεις» είναι παράλογη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια εξαίρεση και να καταρρίψετε το «ποτέ». Αλλά ναι, έχω εμπειρία πάνω από μία εξαίρεση», δήλωσε ο Cummings.

"Βεβαίως είχαμε αποτυχίες. Η υποτροπή σε ορισμένους είναι έντονη, αλλά βιώνουμε το ίδιο πράγμα με τη θεραπεία της κατάχρησης ουσιών και με τον αλκοολισμό. Η πτώση από το βαγόνι είναι μέρος της θεραπείας. "

Η θέση του Cummings ως πρώην προέδρου της ΑΡΑ, καθώς και ως συντάκτη της κίνησης για να αφαιρεθεί η ομοφυλοφιλία από τον κατάλογο της οργάνωσης για τις ψυχικές ασθένειες, είναι παράλληλη με του Δρ Ρόμπερτ Σπίτζερ, πρώην προέδρου της Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, ο οποίος ηγήθηκε των προσπαθειών εκεί για τον αποχαρακτηρισμό της ομοφυλοφιλίας ως ψυχικής ασθένειας δύο χρόνια νωρίτερα. Ο Spitzer άσκησε επίσης κριτική στην Αμερικανική Ψυχιατρική Ένωση τις επόμενες δεκαετίες και έχει συγγράψει μια μελέτη το 2000 όπου αναφέρει ότι "με υψηλά κίνητρα" οι ομοφυλόφιλοι μπορούν με επιτυχία να αλλάξουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους μέσω επανορθωτικής θεραπείας.


Παρά το γεγονός ότι ο Spitzer αποκήρυξε πρόσφατα τη μελέτη του, που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior το 2002, μετά από χρόνια πιέσεων από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές, ο Cummings ποτέ δεν ανακάλεσε την άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι μπορούν μερικές φορές να αλλάξουν.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ
Φίλε μην το ξεχνάς!
Lynyrd Skynyrd 18 Iουνίου 2012

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελους σταματηστε το παραμυθι οτι η ομοφυλοφιλια ειναι μια ασθενεια και μαλιστα θεραπευσιμη!
Ειναι απλως μια μορφη σεξουαλικοτητας.
Απο τον 19ο αι. και μεχρι τα τελη του 20ου οι ομοφυλοφιλοι απετελεσαν πειραματοζωα στα χερια τσαρλατανων γιατρων και ψυχιατρων ...τα θυματα ειναι αμετρητα !
Οι λεγομενες ''επιτυχιες'' οφειλονταν στο γεγονος οτι οι ''ασθενεις'' ηταν αμφιφυλοφιλοι...
Οι αποκλειστικα ομοφυλοφιλοι ειναι φυσει αδυνατον να γινουν ετεροφυλοφιλοι στον αιωνα τον απαντα!
Σταματηστε επιτελους τα κηρυγματα μισους κατα των ομοφυλοφιλων .Ο καθενας εχει δικαιωμα να προτιμα ορισμενα πραγματα η να τα απορριπτει , αλλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να προσβαλλει συμπολιτες του που δεν τον ενοχλουν σε τιποτε , απλως και μονο επειδη εχουν διαφορετικο ερωτικο προσανατολισμο.
Οπως αν καποιος ειναι δεξιος δεν μπορει να χαρακτηριζει ψυχασθενη η ανωμαλο εναν αριστερο , το ιδιο δεν εχει το δικαιωμα ενας ετεροφυλοφιλος να βριζει ψυχασθενη η ανωμαλο εναν ομοφυλοφιλο ...
Οσο για τον Νικολας Καμινγκ ...μηπως αργησε λιγο να καταγγειλει την ΑΡΑ ???

SkyWatcher είπε...

Τέτοιον δογματισμό θα ζήλευε ο Στάλιν και τέτοια αίσθηση "αλάθητου" ο Πάπας.

SkyWatcher είπε...

Ε, όχι και άσχετο οι Lynyrd Skynyrd!!

ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ είπε...

"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00021 ] [ 2009.07.22 15:00 ]

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΕΒΩΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ / ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ / ΑΝΑΡΧΟΓΥΝΑΙΚΙΣΤΕΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ / ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΧΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ

ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΣΣΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ - ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΕΣ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/07/22/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-07-22_15-00.htm

ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ είπε...

"ΠΕΡΣΕΥΣ"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2011.02.14 00:00 ]

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ~ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ - ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ~ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η νομοθετική κερκόπορτα που θα επιτρέψει μέσω νομοσχεδίου την υιοθεσία ορφανών παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα μετατοπίσει και θα καταστήσει υποκειμενική την κοινά αποδεκτή παραδοσιακώς και ιατρικώς ψυχολογική και ψυχιατρική απόδοση ότι το παιδί έχει την ψυχοσυναισθηματική ανάγκη για την ανάπτυξη και ωρίμανση του να μεγαλώνει αλληλεπιδραστικά παρουσίας ανδρός και γυναικός, ήτοι παρουσίας πατέρα και μητέρας με ιδανική περίπτωση και τους δύο φυσικούς του γονείς.

http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/02/14/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-02-14_00-00.htm

Ανώνυμος είπε...

@ 4.32

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_11.html

Οντως η ομοφυλοφιλια ειναι ασθενεια και μαλιστα βαρειάς μορφης. Δεν ονομαζεται "πάθος" τυχαια.
Ειναι ανωμαλια το παρα φυσιν και αυτο δεν αλλαζει με τιποτα.
Οσο για το παραμυθι του αμφισεξουαλικου, ιατρικα ειναι ανυπόστατο. Οταν ο αντρας αρχισει το παρα φυσιν με αλλον αντρα, ακομη και αν το κανει με γυναικες, περναει στην κατηγορια των ομοφυλόφιλων για την ιατρικη επιστημη. Τελεια και παυλα, ειτε σας αρεσει, ειτε όχι, κυριε ή "κυρία".

Ανώνυμος είπε...

O κυριος HELLAS ORTHODOXY μπορει παρακαλω να μου απαντησει σε ποιο σημειο ακριβως των τεσσαρων Ιερων Ευαγγελιων που περιεχουν τη ζωη και τη διδασκαλια του Κυριου αναφερεται εστω και μια καταδικη της ομοφυλοφιλιας απο τον Χριστο ???
Οσο για το αν υπαρχουν αμφισεξουαλικοι , ιδιως οι παλαιοτεροι γνωριζουν καλα τι γινοταν στην Ελληνικη επαρχια ...
Την ασθενεια θα ηταν καλυτερα να την ψαξετε στον εγκεφαλο σας κυριε Hellas Orthodoxy και σας απαγορευω να με αποκαλειτε ασθενη ...
Kνοδαλο ε κνοδαλο που στο σαιτ σου σταζεις μισος κατα των ...''κιναιδων'', ακομα δεν πληροφορηθηκες οτι λεγομαστε ομοφυλοφιλοι ? και οτι οι νωθοι-μπασταρδοι λεγονται παιδια μονογενεικης οικογενειας ? ΞΥΠΝΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ !!!
Κατα ταλλα αυτοθεωρεισαι χριστιανος καταθλιπτικε μισανθρωπε.
Με την προσηκουσα ...εκτιμηση,
Αχιλλεας Πατροκλος .

Ανώνυμος είπε...

Οι ανώμαλοι προσπαθουν να γινουν οσο μπορουν περισσοτεροι για να επικρατησουν λογω αριθμου.
Το μονο που εχουν να προβαλλουν ειναι τα γεννητικα τους και μαλιστα κακοποιημενα απο την διαστροφη. Αποδειξη οτι καθε λιγο πρεπει να τρεχουν για περιδεση του πρωκτου τους, και στον παθολογο για την υπερταση τους. (Σε ερευνα που ειχε εκπονηθει απο το περιοδικο Τάιμ ειχαν βγει πολυ σημαντικα συμπερασματα. Ενα απο αυτα ηταν η διαπιστωση οτι η πλειοψηφια των κυναιδων πασχει απο υπερταση).
Φαινεται, οτι το αγχος τους για να βρουν καποιο να τους το κανει, δεν τους αφηνει ησυχους ουτε στιγμη.
Στην πραγματικοτητα γινονται νευρωτικοι και εμπαθεις εναντιον οσων ειναι ετεροφυλοφιλοι, γιατι ειναι εγκλωβισμενοι στα παιχνιδια που τους παιζει το νευρικο τους συστημα. Οσοι απο αυτους ξεφυγουν απο το κυκλωμα, αντιμετωπιζουν τεραστια εχθροτητα απο το αδελφάτο. Βλεπετε, η κολοβη η αλεπου θέλει και τις αλλες κολοβές.

Ο σιωνισμος ξερει πολυ καλα να χρησιμοποιει ολα τα παθη των ανθρωπων υπερ του. Οσο περισσοτεο εγκλωβιζει καποιος το σωμα και το πνευμα του σε στενα ορια τοσο πιο
εκβιαζομενος, αρα και χειραγωγήσιμος ειναι. Η ομοφυλοφιλια ειναι αλλο ενα τεραστιο οπλο των παγκοσμιοποιητων σε βαρος των ανθρωπων. Αλλωστε η αμβλυνση της εννοιας της αρετης και της ηθικης ηταν ο πρωτος τους στοχος.

Οι κυναιδοι δεν θελουν ακομη να παραδεχθουν δημοσιως οτι αυτο που εχουν χασει κυριως, ειναι η αυτοαξια τους.

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση στον πρωκτολογο-χυδαιολογο ανωνυμο της 12-6-12 10.48 πμ
Πολυξερε πρωκτολογε και υπερτασιολογε ειναι τοσο γελοιοι οι ισχυρισμοι σου για τους γκει ...Ισοπεδωνεις τα παντα διατεινομενος οτι ολοι οι γκει ειναι ακορεστοι πορνοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο πρωκτος τους!!!
Μα που ζεις ανθρωπε μου ? Σε ψυχιατρειο ? Διοτι ψυχασθενης δεν θα ηταν καποιος που λ.χ. θα τολμουσε να ισχυριστει οτι ολες οι ετεροφυλοφιλες γυναικες ειναι ακορεστες πορνες ?
Οσο αυτη η κοτσανα για περιδεση του πρωκτου ...απο που την ξετρυπωσες βιτσιοζε ? Γκει ειμαι και τοσα χρονια ποτε μου δεν ακουσα για τετοιες γελοιοτητες...Εισαι αστειος ! Νασαι καλα με εκανες και γελασα με τις αστειοτητες σου...
Οσο για τον Σιωνισμο και τον Ιουδαισμο ασχετε δεν γνωριζεις οτι ειναι φανατικα κατα της ομοφυλοφιλιας ? Στο Ισραηλ οπου υπαρχει πληρης ελευθερια των γκει ακομα και στον στρατο του ... ο Σιωνισμος την προωθησε και την επεβαλε ???
Με την προσηκουσα ''εκτιμηση'',
Αχιλλεας Πατροκλος.
Υ.Γ.Και μην ξεχνας τα χαπια σου...