Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΗΠΑ: Εβραϊκή κωμική τηλεοπτική σειρά προσβάλλει βάναυσα τον Χριστό και τους Χριστιανούς


Του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της ‘κωμικής’ σειράς "Curb You Enthusiasm", που προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι HBO, ο βραβευμένος με βραβείο Emmy, Εβραίος από το Brooklyn, ηθοποιός Larry David (Λάρι Ντέιβιντ), έχει ένα "ατύχημα στην τουαλέτα", μέσα από το οποίο εκφράζεται η περιφρόνηση για τον Ιησού Χριστό, τον Χριστιανισμό και τα εκατομμύρια των Χριστιανών.

Η σκηνή είναι αχαρακτήριστη. Ο David είναι στο σπίτι της χριστιανής βοηθού του "Maureen". Παίρνει κάποια φαρμακευτική αγωγή που τον αναγκάζει να χάνει τον έλεγχο κατά την ούρηση. Έτσι, "κατά λάθος" του «ξεφεύγουν ούρα» πάνω στην εικόνα - πορτρέτο του Χριστού στον τοίχο του μπάνιο. Όταν η Maureen και η μητέρα της παρατηρούν μια σταγόνα στο πρόσωπό του Ιησού, νομίζουν ότι πρόκειται για «δάκρυ». Νομίζουν ότι είναι ένα «θαύμα» και γονατίζουν και προσεύχονται. Αργότερα που θα δουν τον David να ουρεί στους θάμνους, συνειδητοποιούν το λάθος τους. "He sprayed Jesus," αναφωνούν.

Πέρα από το γελοίο εβραϊκό «χιούμορ» της ιστορίας:

1. Κανένας χριστιανός δεν θα έβαζε ένα πορτρέτο του Ιησού στο μπάνιο. Μόνο ένας αλαζόνας και ασεβής, όπως ο Larry David μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο.

2. Κανένας συγγραφέας με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ευπρέπεια δεν θα παρουσίαζε ατυχήματα στην τουαλέτα. Τι μανία έχουν αυτοί οι γελοίοι φετιχιστές κωμωδιογράφοι με τις σωματικές και σεξουαλικές λειτουργίες; Είναι αυτό το «τελευταίο ταμπού»;

3. Αυτή η σκηνή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «έγκλημα μίσους» αν στόχευε στον οποιονδήποτε εκτός των χριστιανών. Φανταστείτε την αντίδραση θα υπήρχε σε περίπτωση που ουρούσε κάποιος «κατά λάθος» σε μια Μενορά, μια ισραηλινή σημαία ή ένα Κοράνι; Κανείς βέβαια, δεν πιστεύει ότι αυτή η σκηνή είναι ένα «ατύχημα». Είναι μια σκόπιμη επίθεση εναντίον των χριστιανών που αποτελούν την πλειοψηφία στις ΗΠΑ, με σκοπό να τους ταπεινώσουν και να τους ντροπιάσουν.
(Σημειώνεται ότι εκτός του David, στην σειρά παίζουν οι ηθοποιοί Jeff Garlin και Susie Essman που είναι επίσης Εβραίοι.)

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Οι χριστιανοί δεν συγκλονίστηκαν. Ο Μπιλ Ντόναχιου, πρόεδρος του Συνδέσμου Καθολικών, απάντησε, «Θα του φαινόταν κωμικό αν κάποιος ουρούσε σε μια φωτογραφία της μητέρας του;»

Μπορεί και να μην τον νοιάζει η μητέρα του. Ποιο πολύ ίσως τον ένοιαζε αν πήγαινε κάποιος στο γραφείο του και ουρούσε στο βραβείο ΕΜΜΥ που πήρε..

Ο Deal Hudson, συγγραφέας και εκδότης του InsideCatholic.com είπε ότι χρειάζεται μια συγγνώμη από τους παραγωγούς του show και την συγγραφική ομάδα. "Γιατί επιτρέπεται στους ανθρώπους να έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν δημοσίως ένα τέτοιο επίπεδο έλλειψης σεβασμού για τα χριστιανικά σύμβολα;  Αν το ίδιο πράγμα γινόταν σε ένα σύμβολο μιας άλλης θρησκείας; - της εβραϊκή ή της μουσουλμανικής – δεν θα υπήρχε τεράστια κατακραυγή. Δεν είναι όλα "ίσα και όμοια", φαίνεται. "

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χριστός βλασφημείται με αυτό τον τρόπο. Το 1987 ένας φωτογράφος έγινε γνωστός και κέρδισε και βραβείο (αμ, πως!...) για μια φωτογραφία με έναν Εσταυρωμένο βυθισμένο σε μια δεξαμενή με ούρα.. Το «έργο» ονομαζόταν "Piss Christ."

ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΜΙΣΟΣ

Ο «αντισημιτισμός» συγκαλύπτει στην πραγματικότητα μια μακροχρόνια έχθρα κατά του Χριστού και του χριστιανικού πολιτισμού από την πλευρά ορισμένων Εβραίων. Το Ταλμούδ αναφέρει τον Χριστό ως το νόθο γιο μιας πόρνης και ενός Ρωμαίου στρατιώτη. Είναι καταδικασμένος να βράσει σε μια δεξαμενή με περιττώματα. Μερικοί Ορθόδοξοι Εβραίοι διδάσκονται να φτύνουν κάθε φορά που βλέπουν ένα σταυρό, έναν χριστιανό ιερέα ή όταν περνάνε από μια εκκλησία. Κατά τη διάρκεια της Ιντιφάντα, ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν αγάλματα του Χριστού και της Παναγίας στη Βηθλεέμ.

Όσοι Εβραίοι δεν έχουν τέτοια συναισθήματα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο Larry David απαξιώνει και θέτει σε κίνδυνο όλους τους Εβραίους. Όταν σκεφτόμαστε την διδασκαλία του Χριστού, σκεφτόμαστε ότι η κορυφαία αλήθεια είναι ότι ο Θεός είναι Αγάπη. Γιατί ορισμένοι Εβραίοι το βρίσκουν αυτό τόσο απειλητικό;

Επειδή είναι ένα καθολικό μήνυμα, άνοιγμα και αγκάλιασμα. Η εβραϊκή ιδεολογία είναι ελιτίστικη. Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί». Θέλουν όλοι να τους προσκυνούν. Πέθαναν στο ολοκαύτωμα «για τις αμαρτίες σας». Η Παλαιά Διαθήκη περιλαμβάνει οράματα όπου όλα τα άλλα έθνη εγκαταλείπουν τις περιουσίες τους και τους υπηρετούν (Σχ. ΚΟ: ‘Ξεκομμένηη Παλαιά Διαθήκη οδηγεί σε παρανοήσεις).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nα έχεις την ευλογία της Παναγίας, παλικάρι μου

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ο.
ανάρτησε αυτο σε παρακαλω.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QQBJf29TB40

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ειχα δει τρια τεσσερα επεισοδια με τον ηθοποιο αυτον σε μεταμεσονυχτιες ωρες προ δυο ετων στο star εν θυμαμαι καλα. Χιουμορ εγγλεζικο εκλαικευμενο με πολλες αναφορες υπερ του δεοντος στο θρησκευμα του και την εβραικη καταγωγη του και συνεχομενα ειρωνικα κ' απαξιωτικα σκετσακια για χριστιανους και νεγρους. Γκαφατζης, γκομενιαρης ενα κακεκτυπο φαντασου του ανεπαναληπτου Κωστα Τσακωνα.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή τη συμπεριφορά τους ωθεί η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΧΗ που αισθάνονται από τότε που ανέλαβαν την υπαιτιότητα για τη Σταύρωση του Κυρίου : "το αίμα αυτού εφ'ημάς και επί τα τέκνα ημών".
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ο Πιλάτος εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση. Αν ΔΕΝ το έλεγαν αυτό, ΔΕΝ θα θανατωνόταν ο Αθώος.
Τώρα, βέβαια, θα στήσουν "αναπαράσταση της δίκης" και θα αθωωθεί, όπως έγινε και με το Σωκράτη και τους 6 της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ω της παρωδίας!