Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός


Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει τις εστεμμένες κεφαλές της Ευρώπης – ας πούμε τους ηγέτες του σήμερα – να προσκυνούν μπροστά στον Lionel Rothschild στο θρόνο του με τις υποθήκες δανείων, και τα μετρητά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης. Για αυτό άλλωστε, ο Ρότσιλντ ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των βασιλέων». (Michael Collins Piper- The New Babylon / Η Νέα Βαβυλώνα)

Ο εβραϊκός μεσσιανισμός είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα. Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά μια εβραϊκή πατρίδα.

Του Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
(Jewish Messianism: Excuse for Khazar Imperialism?)

Ίσως η ιδεολογία πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων να είναι ο εβραϊκός μεσσιανισμός, η άποψη ότι ο Θεός επέλεξε «τον βασιλιά των Ιουδαίων» να κυβερνήσει όλα τα έθνη. Αυτός ο Μεσσίας ή αντί-Χριστος θα επιλεγεί από τις τάξεις της οικογένειας Ρότσιλντ.

Αυτή την άποψη ενστερνίζεται ένα πολύ σπάνιο και αδημοσίευτο βιβλίο με τίτλο «Ο προφήτης Ηλίας, οι Ρότσιλντ και η Κιβωτός της Διαθήκης» ("Eljiah, Rothschilds and the Ark of the Covenant") των Tom Crotser & Jeremiah Patrick (Restoration Press, 1984).
 
Στο βιβλίο περιγράφεται η αναζήτηση των Ρότσιλντ για την ανακάλυψη της Κιβωτού της Διαθήκης, του καλυμμένου με χρυσό κιβωτίου που κατασκεύασε ο Μωυσής μετά την Έξοδο από την Αίγυπτο για να φυλάξει τις πρωτότυπες Δέκα Εντολές. Προφανώς οι Ρότσιλντ προτίθενται να την τοποθετήσει στο (νέο) Ναό του Σολομώντα  στην Ιερουσαλήμ, για να δώσουν κύρος στον ισχυρισμό τους ότι είναι «ο Μεσσίας».

Αυτό το παράξενο απόκρυφο όραμα με ρίζες στη βιβλική προφητεία είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα. Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά, μια πατρίδα για τους Εβραίους.

«Η μεσσιανική ελπίδα υπόσχεται τη δημιουργία από τους Εβραίους μιας παγκόσμιας δύναμης στην Παλαιστίνη στην οποία όλα τα έθνη της γης θα αποτίσουν φόρο τιμής», λένε οι συγγραφείς. (Σελίδα 29)

«Αυτή η λαμπρή εποχή δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί από έναν άνθρωπο, γόνο του Οίκου του Δαβίδ» που θα οδηγήσει τους Εβραίους στην «δικαιοσύνη» και την «ανάπλαση» της ανθρώπινης φυλής.

Σύμφωνα με το Ταλμούδ, αυτός ο ‘Μεσσίας’ από τη γενιά του Δαβίδ θα φέρει όλα τα ‘ειδωλολατρικά έθνη’ υπό την υποταγή του και το Ισραήλ θα γίνει η παγκόσμια δύναμη.

Ο Ρότσιλντ είδαν τους εαυτούς τους σε αυτόν τον ρόλο. Ήδη από το 1836, ο Anselm Meyer Rothschild έλαβε μια επιστολή από τον Hirsch Kalischer, (φωτο στο γραμματόσημο), ένα ραβίνο, ο οποίος του αποκάλυψε το «θεϊκό σχέδιο»:

"Ας μη φανταστεί κανένας ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί ξαφνικά και μέσα από θαύματα και σημεία, θα οδηγήσει τους Ισραηλίτες στην αρχαία τους κληρονομιά. Η αρχή της λύτρωσης θα είναι με φυσικό τρόπο, από την επιθυμία των Εβραίων να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη, και την προθυμία των εθνών να τους βοηθήσουν στο έργο αυτό. "

Όταν θεωρούμε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν κρίσιμο για την ίδρυση του Ισραήλ, το όραμα αυτό δίνει στη σύγχρονη ιστορία μια εντελώς νέα τροπή. Το Ολοκαύτωμα μπορεί να ήταν μέρος ενός σχεδίου βήμα-βήμα για να φέρει στο προσκήνιο τον Εβραίο Μεσσία.

Ο Kalischer συνέχισε λέγοντας ότι αφού επιστρέψουν οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη, και η Ιερουσαλήμ ανοικοδομηθεί και ο Ναός αποκατασταθεί, «τότε ο Θεός θα τους δείξει όλα τα θαύματα, σύμφωνα με την περιγραφή που δίνεται από τους προφήτες και τους σοφούς ... ο Θεός θα αποστείλει τον προφήτη Του και τον χρισμένο βασιλιά Του".

Ο Αλμπέρ Κοέν, καθηγητής του Edmund de Rothschild (στην φωτογραφία σε χαρτονόμισμα του Ισραήλ), έκανε γνωστές τις απόψεις του Kalischer. Ως αποτέλεσμα ο Edmund de Rothschild χρηματοδότησε τον εβραϊκό εποικισμό του Ισραήλ το δέκατο ένατο αιώνα, με το ποσό των £ 6.000.000. Ίδρυσε τη δική του διοίκηση στην Παλαιστίνη και αποφάσισε τι θα πρέπει να καλλιεργηθεί και αγόρασε την παραγωγή σε σταθερή τιμή. Μεταξύ 1887 και 1899, έκανε τρία ταξίδια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Edmund de Rothschild έπαιζε ένα ρόλο σε ένα μεγαλύτερο δράμα που θα φέρει τελικά τον διάδοχό του να γίνει ο αντίχριστος. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών κατ’ επανάληψη αναφέρονται στο "όταν θα έχουμε έρθει στο βασίλειό μας".
Είμαι πεπεισμένος ότι γράφτηκαν από έναν Rothschild.

Ο εβραϊκός μεσσιανισμός κάνει τα γεγονότα να φαίνονται μέσα από μια άλλη προοπτική. Μέσα από το χρέος, η οικογένεια Ρότσιλντ γονατίζει τα έθνη του κόσμου στο δικό της θέλημα.

Μέσα από την Αραβική Άνοιξη και την καταστροφή της Λιβύης και της Συρίας, όλοι οι «περίεργοι» ευθυγραμμίζονται. Τέλος, και το Ιράν θα οδηγηθεί στην «θεραπεία» μέσα σε έναν πόλεμο που θα καταστρέψει και θα υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο.

Δυστυχώς, ο "Μεσσίας" που θα προκύψει δεν θα λυτρώσει τον κόσμο, αλλά μάλλον θα τον καταδικάσει σε μια εποχή πόνου και σκότους. Και τότε, δεν θα πρέπει να κατηγορήσουμε κανέναν, παρά τους ίδιους μας τους εαυτούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://pointsoftimes.blogspot.gr/2012/05/blog-post_05.html

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γελάμε...

http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4731930

konion είπε...

Γιὰ τὰ πρωτόκολλα τῆς Σιών, λέγεται ὅτι εἶναι ἀπάτη

konion είπε...

Γιὰ τὰ πρωτόκολλα τῶν Σοφῶν τῆς Σιών, λέγεται ὅτι εἶναι ἀπάτη, δημιούργημα τῆς Ὀχράνα.
Ἰσως γιὰ ἄλλους λόγους γίνονται ἀντιπαθεῖς οἱ ἑβραῖοι, ἁπλῶς λόγω τῆς ἀντιπαθείας αὐτῆς δημιουργοῦνται τέτοιου εἴδους μύθοι.
Πιστεύω ὅτι εἶναι ἀντιπαθεῖς διότι γιὰ διαφόρους λόγους ἦταν παλαιόθεν φοροεισπράκτορες, ἐνεχυροδανειστές, τραπεζίτες καὶ ὅτι ἄλλο σχετικὸ μπορεῖ νὰ φαντασθῆ κανείς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΛΔ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΛΔ ΓΙΟΥΓΚΟΥΡ ΤΟΥΡΚΟΙ......Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ......

Εύρυτος είπε...

Τα "πρωτόκολλα τῶν Σοφῶν τῆς Σιών" έχουν επαληθευτεί από την ιστορία και συνεχίζουν να επαληθεύονται.
Οι Εβραίοι και οι υπηρέτες τους επιμένουν πως είναι πλαστά για ευνόητους λόγους...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2012
Κύριοι,
Επιτρέψτε μου να συμπληρώσω ανάλογη ανάρτησή μου στον ιστότοπο "hellenicrevenge"
α. Η "κιβωτός της διαθήκης", αληθινή ή φανταστική πριλαμβάνει την σμίκρυνση, σε δέκα μόνο "εντολές", από τα εκατό σφάλαμτα που έρεπε να απαγγείλει, ότι δεν διέποραξε, η "ψυχή" του νεκρού Αιγύπτιου προκειμένου να εισέλθει στον αιγυπτιακό "παράδεισό", βλ. αιγυπτική βίβλοετων νεκρών.
Η δε παράδοση των πινακίδων στον οποιοδήποτε "Μωϋσή" (μάιμ - ύδωρ) στο όρος Σινά θυμίζει πόλυ προγενέστερο σκηνικό παράδοσης των πινακίδων του πεπρωμένου στο βαβυλώνιο θεό Μαρντούκ, μέσα σε καπνούς, αστραπές και βροντές, ομοίως στο Ροδάμανθυ και Μίνωα και άλλους παρόμοιους.
Ο μύθος της επικράτησης των ιουδαϊτών (κατοίκων της Ιουδαίας κι όχι ιουδαϊκού θρησκεύματος) επί των καταπιεστικών σε αυτούς εθνών οφείλεται στον ιεζεκιήλ, δεδομένης υης στρατηγικής θέσης της Ιουδαίας και της συχνής διέλευσης και κατοχής της περιοχής από όλους τους στρατούς των εκάστοτε "δυνατών" της εποχής.
Όσο για τον κ. "γιαχβέ" - είθε ο κύριος μεθ' ημών, είναι εισαγόμενη βαβυλωνιακή θεότητα, σχετικές επιγραφές έχουν βρεθεί σε λίθινες πλάκες στη βαβυλώνα.
Σχετικές επιγραφές περί αυτού και της "συζύγου" του Ασερά του έχουμε σε μταλλείο στην έρημο Νεγκέβ, Ν. Ιουδαία.
Με εκτίμηση,
Ιωάνης Στασινός
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...
Αθήνα, 24 Ιουνίου 2012
Κύριοι,
Όσο η "δύση" απομακρύνεται από τα πετρέλαια της "ανατολής" τόσο οι διάφοροι Ρότσιλντ γίνοντα χρήσιμοι για τη "δύση". Τον πρώτο Ρότσιλντ, ασχολούμενο με την ανταλλαγή παλαιών νομισμάτων, τον έχτισε τραπεζίτη ο Γουλιελμος ο ΙΙΙ της Πρωσίας για τη διευκόλυνση και της δικής του διείσδυσης στη Μ. Ανατολή, πράγμα που είχαν ήδη καταφέρει οι αναταγωνιστές του, οι Άγγλοι με το δρόμο τους προς τις Ινδίες, οι Γάλλοι ήδη από τον μεσάιωνα, ειδικά ο Τσάρος της Ρωσίας με το πρόσχημα της προστασίας των ορθοδόξων προσκυνητών. Η αγορά γης, με το πρόσχημα της εγκατάστασης των ιουδαίων της Ευρώπης, μέσω "ιουδαϊκών" οργανώσεων στη "γη των προγόνων τους" εξυπηρετούσε θαυμάσια τα γεωστρατηγικά συμφέροντα και τις ενεργειακές επιδιώξεις των ευρωπαίων κυβερνώντων.
Ο μεσσιανισμός είναι πανάρχαια παρακαμπτήρια, των υπαρκτών προβλημάτων, τακτική της άρχουσας τάξης. Μεσσίες, υιοί θεού, προφήτες, θνήσκοντες κι αναστώμενοι
θεάνθρωποι - μεσσίες, εξιλαστήρια θύματα, αποδιοπομπαίοι τράγοι, πάσχα και κατ΄ έτος εορταζόμενες συναφείς εορτές εξυπηρετούν την άρχουσα τάξη. Ψεύτιες ελπίδες για κατευνασμό των λαϊκών τάξεων. Ο μεσσιανισμός στη Μεσοποταμία, στη Μεσόγειο κι όχι μόνο, και φυσικά και στο γεωγραφικό χώρο του σημερινού Ισραήλ είναι μέρος μέρος των παραπάνω. Τελικά και οι "ιουδαίοι" της ευρώπης, μέσα στην αυτοαπομόνωση τους (ιδεολογική, κοινωνική κλπ) έγιναν πελάτες του σχετικού, περί μεσσία, μύθου, εγέρσεως του ναού, (αρχικά ήταν αφιερωμένος στην Αλ-κούντσου = στην ιερή, στην χαναανίτικη Ασερά δηλαδή ή Αστάρτη μητριαρχική ενσάρκωση της Μητέρας Γης, της Μεγάλης Θεάς)κι επανόδου τους στη "γη των προγόνων τους", έστω κι αν ήταν προσήλιτοι (Βερβέροι, Χαζάροι κλπ).
Ο όρος "εβραίοι" του οποίου γίνεται κατάχρηση είναι αδόκιμος.
Αφορά τη συγκεκριμένη πράξη της διαπεραίωσης, από τη μια όχθη ενός ποταμού στην άλλη.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

24 Ιουνίου 2012 3:28 μ.μ.
Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ιωάννη Στασινέ μία ερώτηση μόνο....εσύ πιστεύεις στον Ιησού Χριστό ότι είναι ο Υιός του Θεού? Ευχαριστώ....

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2012
Αγαπητέ ο ιησούς = ιατρός, εκ του παθητικού μέλλοντος ιήσομαι, του ρήματος ιάω -ιω, χριστός = κεχρισμένος, είναι η προσωπικότητα του κατ΄ έτος θνήσκοντος και αναστώμενου "υιού" του "θεού", παρόμοιοι ήρωες έχουν υπάρξει προ χριστού πολλοί, επ΄ αυτού βλ. Μιρτσέα Ελιάντ, Κόσμος και Ιστορία, ο Μύθος της Αιώνιας Επιστροφής, εκδ. Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 1999.
Στο ίδιο σπήλαιο που "γεννήθηκε" ο ιησούς χριστός, "γεννιότανε" για χιλιετίες ο ντουσάρες, υιός του "θεού" και της "κάαμου", στην πόλη Βηθλεέμ = μπετ = οίκος + λέχεμ = άρτος, συμβολική ονομασία, Ο όλος μύθος είναι ανιμιστικό - τοτεμικό κατάλοιπο.
Ερώτηση: Γιατί ο γαλλιλαίος (εκ βορείου Ισραήλ) ήρωας γεννήθηκε στο συγκεκριμένο σπήλαιο στην Ιουδαία (νότιο Ισραήλ), ο μύθος της απογραφής δεν πείθει, ούτε τα, αναχρονιστικά, μυθεύματα περί χρησμού στον Ηρώδη και δολοφονίας των πρωτοτόκων, αυτό είναι απόηχος του εθίμου της θυσίας των πρωτοτόκων (βλ. αποτροπή θυσίας Ιασαάκ, στους κατοίκους της Μέσης Ανατολής, Αθάμαντα στην Ελλάδα κλπ).
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Οκ πήρα την απάντησή μου...ευχαριστώ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθ΄ξνα, 27 Ιουνίου 2012
Αγαπητέ,
Επί των ανωτέρω κατατοπιστικό είναι το:
The Hero With a Thousand Faces, του Joseph Campbell, εκδ. Bollingen Series/Pronceton Univ. Press, N.J.1973.
Παρακαλπώ να έχω απόψεις σας, και η επικοινωνία, εφ΄ όσον επιθυμείτε, να γίνεται επώνυμα, δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.
Η ταπεινότης μου, σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί ουδεμία αυθεντία, απλά μελετώ σκέπτομαι και προσπαθώ να καταλήξω σε συμπέρασμα.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ι. Στασινέ, ούτε μελετάς ούτε σκέπτεσαι ούτε προσπαθείς να καταλήξεις σε συμπέρασμα αφού έχεις ήδη καταλήξει.
Αντιθέτως πασαλείφεις και διακηρύττεις ατεκμηρίωτα και αφοριστικά.
Η ετυμολογία δε περί του ον. Ιησούς είναι στην καλύτερη περίπτωση γελοία.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2012
Αγαπητέ Φίλε,
Με καταδικάσατε.
Επιτρέψτε μου, εν ευθέτω χρόνω, να υπερασπισθώ τον εαυτό μου, δικαίωμα, πιστεύω, καθ΄ όλα θεσμοθετημένο, δίκαιο κι αποδεκτό.
Με εκτίμηση,
ιωάννης Στασινός

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2013
Αγαπητέ ένα χρόνο μετά την τελευταία μας επικοινωνία, και προκειμένου αμφότεροι να συνδιαλλαγούμε με πραότητα και με τεκμηριωμένες απόψεις επιτρέωτε μου να θέσω υπ΄ όψιν σας τα εξής:
Σύμφωνα με την ελληνική φιλοσοφία η θεία σοφία, ο λόγος, ο νούς κατά τον Πλωτίνο, ο διανοητικός υιός του θεού είναι κατά τους πλατωνικούς φιλοσόφους "ο Yιός του Θεού" (βλ. σελ. 430, The Cambridge Companion to The Medieval Jewish Philosophy, εκδ. Daniel H. Frank και Oliver Leaman, Cambridge University Press 2003.
Mη βιαστείτε να συμπεράνετε, υπάρχει κι άλλη ελληνική φιλοσοφική τεκμηρίωση, όπως και τοτεμική περί Φθα ως υιού και λόγου του θεού, σύμφωνα με αρχαία αιγυπτιακά κείμενα του 6000π.χ.
Σε κάθε περίπτωση όμως η φιλοσοφική τεκμηρίωση είναι ελληνικής ιθαγένειας.
Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθώ πλέον τεκμηριωμένα.
Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός