Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Η Κου Κλουξ Κλαν και τα 10 καλύτερα κατασκευασμένα «εγκλήματα μίσους» (Hate Crime Hoaxes)

Η παρακάτω "φρέσκια" είδηση "ρατσιστικής επίθεσης" από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, βρίσκεται ήδη, στην πρώτη σελίδα του in.gr.
ΚΟ: Γιατί έχω την «υποψία», ότι εάν είχαμε είδηση για επίθεση αλλοδαπού σε Έλληνα, θα την ψάχναμε να την βρούμε με μεγεθυντικό φακό, ενώ εάν γινόταν το αντίθετο, (μαύροι κατά λευκού στις ΗΠΑ) η είδηση δεν θα υπήρχε καν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά και πουθενά;;; - εκτός του ΚΟ..)

Μια νεαρή μαύρη γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα από επίθεση εναντίον της στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν τρεις άνδρες την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και της έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια έγραψαν τα γράμματα «ΚΚΚ» —τα αρχικά της Κου Κλουξ Κλαν— στο αυτοκίνητό της, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα, η Σαρμίκα Μόφιτ, 20 ετών, κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 20:00 την Κυριακή και δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, που δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει και οι οποίοι της έβαλαν φωτιά. Κατά την αστυνομία, οι άνδρες φορούσαν λευκές κουκούλες ή καπέλα.

«Δεν πρέπει να καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κίνητρο ήταν το μίσος», εκτίμησε ο δήμαρχος του Ουίνσμπορο Τζάκι Τζόνσον, επίσης μαύρος, επισημαίνει ο ίδιος ιστότοπος. «Δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση. Δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στην έρευνα, μέχρι η αστυνομία να ανακαλύψει τους δράστες», πρόσθεσε.

Το FBI ερευνά το έγκλημα σαν πιθανό έγκλημα μίσους.

Η αστυνομία στις ΗΠΑ από ό,τι φαίνεται, είναι αρκετά υποψιασμένη με τέτοιου είδους εγκλήματα και δεν καταλήγει σε βιαστικά συμπεράσματα. Και αυτό γιατί υπάρχει λόγος. Η ιστορία έχει δείξει ότι πολλά από αυτά τα «εγκλήματα μίσους» είναι κατασκευασμένα είτε από τα «θύματα», είτε από άλλους άσχετους και έχουν αποδειχτεί ότι είναι απάτες. Είναι τα λεγόμενα Hate Crime Hoaxes.

Εδώ είναι δέκα παραδείγματα τέτοιων κατασκευασμένων "εγκλημάτων μίσους" στις ΗΠΑ. Απολαύστε τα:

1. "ΚΚΚ", " Nigger" ("αράπη") και "σκύλα" γράφτηκαν στο σώμα μαύρου θύματος!
Το 1987, η Tawana Brawley υποστήριξε ότι την απήγαγαν και την βίασαν λευκοί αστυνομικοί, οι οποίοι την άφησαν ετοιμοθάνατη στα σκουπίδια. Είπε ότι της έγραψαν ανάποδα διάφορες υβριστικές και ρατσιστικές λέξεις στο σώμα της, με μια μαύρη ουσία που έμοιαζε με κάρβουνο. Η Brawley μηνύθηκε για «κατασκευασμένη ιστορία». Στη συνέχεια ασπάστηκε το Ισλάμ.

2. Αγκυλωτός σταυρός ζωγραφίστηκε στο μέτωπο παρουσιαστή talk-show!
Το 1989, ο Morton Downey, Jr ισχυρίστηκε ότι Ναζί σκίνχεντ ζωγράφισαν μια σβάστικα στο μέτωπό του σε μια τουαλέτα αεροδρομίου. Στη συνέχεια, κάποιο άνθρωποι παρατήρησαν ότι ο αγκυλωτός σταυρός ήταν ζωγραφισμένος ανάποδα, όπως ακριβώς θα το ζωγράφιζε κάποιος που θα καθόταν μπροστά από έναν καθρέφτη.

3. Σβάστικα και σύνθημα "Να καείς αράπη, να καείς" με σπρέυ στο σπίτι μαύρης ανάπηρης καρκινοπαθούς λεσβίας!
Μια καρκινοπαθής μαύρη λεσβία σε αναπηρική καρέκλα έγινε στόχος άσβεστους ρατσιστικού μίσους από κάποιον άγνωστο που έγραψε με σπρέυ “Burn Nigger Burn” στο σπίτι της. Η αστυνομία ήταν καχύποπτη και για αυτό εγκατέστησε μια κάμερα επιτήρησης, η οποία αποκάλυψε την μαύρη λεσβία να ανάβει έναν φλεγόμενο σταυρό (σήμα της ΚΚΚ!). Επίσης παρίστανε το άτομο με ειδικές ανάγκες και είχε επίτηδες ξυρίσει τα φρύδια της, ενώ είχε ακόμη και προσπαθήσει να πείσει τους ανθρώπους ότι υποβάλλονταν σε χημειοθεραπείες...

4. Άλλον έναν μαύρο τον έσυραν με φορτηγό!
Το 1998, την ίδια χρονιά που ο James Byrd σύρθηκε πίσω από ένα φορτηγό, (πραγματική ιστορία), ένας μαύρος έμπορος ναρκωτικών με το όνομα Cornelius Weaver, ισχυρίστηκε ότι του συνέβη το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ερευνήθηκε ως «έγκλημα μίσους», μέχρι που ο Weaver αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι πληγές του στο σώμα του ήταν επειδή τον έσπασαν στο ξύλο, όταν χάλασε μια συμφωνία για τα ναρκωτικά...

5. Ρατσιστικά γράμματα στέλνονται σε μαύρους φοιτητές!
Το 2005, η Alicia Hardin έπεισε τις αρχές ότι κάποιοι ρατσιστές έστελναν γράμματα μίσους στα έγχρωμα παιδιά στην τάξη της. Το σχολείο στο Σικάγο τόσο τρόμαξε, που μετέφερε τους "μειονοτικούς" μαθητές σε ένα μοτέλ. Η Alicia τελικά κατέληξε στη φυλακή, επειδή ήταν εκείνη που έστελνε τα γράμματα...
6. Λευκοί σπουδαστές κολεγίου βιάζουν ομαδικά μαύρο κορίτσι!
Το 2006 τα μέλη της ομάδας λακρός του Duke University κατηγορήθηκαν για ομαδικό βιασμό μιας μαύρης stripper. Όλοι από τον Al Sharpton* έως τον τοπικό Εισαγγελέα Mike Nifong χάλασαν τον κόσμο για αυτό το "έγκλημα μίσους" και κατέστρεψαν τις ζωές των παιδιών, ενώ υποδαύλισαν τις φυλετικές εντάσεις σε ολόκληρο το έθνος. Στο τέλος, οι μόνοι άνθρωποι που πήγαν στη φυλακή ήταν ο Nifong και η μαύρη stripper... (* Γνωστός μαύρος πάστορας, υπερασπιστής των δικαιωμάτων των μαύρων και παρουσιαστής εκπομπών)

7. Θηλιά στην πόρτα μαύρης καθηγήτριας του Columbia!
Το 2007, η Madonna Constantine καθηγήτρια του πανεπιστημίου Κολούμπια, ανακάλυψε μια θηλιά στην πόρτα του γραφείου της. Η περίπτωσή της τέθηκε υπό έρευνα. Για αρκετό καιρό παρουσιαζόταν ως θύμα, μέχρι που τελικά έχασε τη δουλειά της και την έδιωξαν οριστικά από το Πανεπιστήμιο, καθώς η ιστορία με την θηλιά αποδείχτηκε κατασκευασμένη...

8. Έγκλημα με την λέξη "αράπης" γραμμένη με αίμα δίπλα στο νεκρό σώμα!
Την ίδια χρονιά, ο ποδοσφαιριστής από την Πεσνυλβάνια και έμπορος κατσαρολών Langston Carraway βρέθηκε μαχαιρωμένος θανατηφόρα με τη λέξη “nigger” γραμμένη δίπλα του με το ίδιο του το αίμα. Η μαύρη κοινότητα ήταν έξαλλη που η ιστορία δεν έκανε πάταγο στα media μέχρι που έμαθαν ότι ο Carraway μαχαιρώθηκε από ένα άλλο μαύρο ποδοσφαιριστή που χρειάζονταν χρήματα για να πληρώσει μερικά χρέη του (συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων που οφείλονταν για ένα τατουάζ)... Αν και ιστορίες σαν αυτή αντιπροσωπεύουν ένα μικρό μέρος των ειδήσεων, το 93% των μαύρων θυμάτων δολοφονίας σκοτώνονται από άλλους μαύρους.

9. "KILL THE GAY" ζωγραφισμένο στο γκαράζ σπιτιού που έμεναν λεσβίες!
Φέτος, μάθαμε ότι δύο λεσβίες από το Κολοράντο είχαν βρει στην πόρτα του γκαράζ τους να υπάρχει το παραπάνω σύνθημα «μίσους». Δήλωσαν ότι ήθελαν έντονα να πιάσει η αστυνομία το δράστη, έως ότου η αστυνομία έκανε μια σάρωση για ίχνη σπρέι στα χέρια των λεσβιών. Τώρα, οι λεσβίες κατηγορούνται για «αναστάτωση και ψευδή αναφορά»... (βλέπε την είδηση στον ΚΟ εδώ).

10. Το "KKK" σκαλισμένο πάνω σε ηλικιωμένο Ινδιάνο!
Φέτος πάλι, διαδηλωτές στην Rapid City της Νότια Ντακότα έκαναν πορεία μέχρι το τοπικό νοσοκομείο για να διαμαρτυρηθούν για την ομάδα των ρατσιστών χειρούργων που είχε χαράξει το "KKK" στο στομάχι ενός ηλικιωμένου Ινδιάνου της φυλής Λακότα, κατά τη διάρκεια της τριπλής εγχείρησής του. Η αστυνομία εξέτασε τις καταγγελίες και δεν μπορούσε να δει το σημάδι. Το "θύμα" αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν μπορούσε και αυτός να το δει, επειδή ήταν τυφλός...
....Και ένα bonus! Από τον ΚΟ:
Ένας Εβραίος από το Μανχάταν, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε αντισημιτικές τηλεφωνικές κλήσεις προς τη μητέρα του και άλλες γυναίκες, και είναι ύποπτος ότι έγραψε με σπρέι αντισημιτικά συνθήματα στο Μπρούκλιν. Η αστυνομία τον υποπτεύεται ότι είναι πίσω από ζωγραφισμένες σβάστικες και συνθήματα όπως «Εβραίοι να πεθάνετε» (“Die Jews”) και «ΚΚΚ» στην ορθόδοξη ιουδαϊκή γειτονιά του Midwood στο Brooklyn.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Σουκαράς Απόστολος είπε...

Ο εισαγγελάτος στο newsit έχει βάλει στον τίτλο ότι η επίθεση έγινε από μέλη της ΚΚΚ.
Βγαίνει μπροστά κι από τα αμερικανικά ΜΜΕ...

Παναγιώτης είπε...

Στο τέλος μενει η εντύπωση ότι γίνονται παρά πολλές ρατσιστικές επιθέσεις ακόμα και αν είναι ψεύτικες.

Ανώνυμος είπε...

Κι αλλο ενα "ρατσιστικο"


25χρονη ντύθηκε άνδρας για να αποπλανήσει ανήλικη

Μασαχουσέτη, 25χρονη γυναίκα προσποιήθηκε πως είναι 18χρονος έφηβος για να συνευρεθεί ερωτικά με 15χρονο κορίτσι. Έκρυψε ένα ανδρικό πρόσθετο στην τσέπη του παντελονιού της, έκρυψε το στήθος της και κατάφερε να εξαπατήσει την ανήλικη.
Η 25χρονη Carissa Hads παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο με το όνομα James Puryear Wilson, δήλωνε πως ήταν 18 χρόνων και πατέρας διδύμων.
με αυτή τη μεταμφίεση, επικοινωνούσε με την ανήλικη
διαδικτυακά, για ένα χρόνο, πριν να συναντηθούν και να έχουν τρεις συνολικά ερωτικές επαφές.
Μια φίλη της 15χρονης, κατάλαβε πως ο εραστής δεν ήταν άντρας αλλά γυναίκα και κατήγγειλε την Carissa Hads -Wilson, στην αστυνομία.
Οι ποινές για έγκλημα κατά ανηλίκων στον κυβερνοχώρο είναι πολύ μεγάλες (προβλέπουν ίσως και 30 χρόνια φυλάκισης)

22-10-12 Woman, 25, admits to 'posing as teenage boy to have sex with 15-year-old girl...using prosthetic manhood and a back brace to cover her breasts'
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2215896/Woman-25-admits-posing-teenage-boy-sex-15-year-old-girl--using-prosthetic-manhood-brace-cover-breasts.html