Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

“Δεν χρειαζόμαστε αυτή την σημαία της ΕΕ”



ΚΟ: Τα έθνη παραδίδουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Οι οικονομίες καταρρέουν και οι λαοί οδηγούνται σε εξαθλίωση. Οι οποιεσδήποτε εξεγέρσεις θα καταστέλλονται από την ξένη δύναμη της Eurogendfor. Σε λίγο θα ξυπνήσουμε σε ένα απόλυτα τυραννικό και καταπιεστικό καθεστώς. Θέλουμε την Ευρώπη, αλλά μια Ευρώπη των λαών, των εθνών, των κυρίαρχων κρατών, της δημοκρατίας και της συνεργασίας. Το «ευρω-όραμά» τους είναι ο δικός μας εφιάλτης. Ας ξυπνήσουμε πριν να είναι αργά!  

 Ο Δρ Karl Albrecht Schachtschneider, Γερμανός Ομότιμος Καθηγητής του Δημόσιου και του Αστικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης, ο οποίος ασκεί έντονη κριτική στο μοντέλο της ΕΕ, δίνει στην παρακάτω ομιλία του μια ζοφερή αλλά ρεαλιστική πρόγνωση για το που βαδίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς η κρίση του ευρώ αναπόφευκτα επιδεινώνεται.

Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους και μετά ακολουθεί η μετάφραση στα  ελληνικά


Μετάφραση (ΚΟ):
«Πρέπει να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι αυτή η πολιτική ελίτ θέλει να συνεχίσει να έχει αυτόν τον πικρό σκοπό του σχεδίου της «να σωθεί το ευρώ». Θα πρέπει να σωθεί πάση θυσία, λέει η καγκελάριος Μέρκελ. Η βάση για αυτό είναι ότι με το ευρώ και τις πολιτικές για να σωθεί, ο πραγματικός στόχος τους είναι να επιβάλουν το ευρωπαϊκό (υπερ)κράτος. Είναι σωστό να σκεφτούμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την πολιτική ένωση, γι’ αυτό η πολιτική ένωση θα δημιουργηθεί ενάντια σε Συνθήκες και Συντάγματα. Αλλά αυτή η (πολιτική) ένωση σημαίνει το ευρωπαϊκό (υπερ)κράτος, αυτό θα πρέπει επίσης να εξαρτηθεί από το δημοψήφισμα των πολιτών, αλλά καθώς θα συνεχίζεται η πολιτική αυτή, η πολιτική αυτή θα οδηγήσει στην οικονομική κατάρρευση όλων των εθνών. Στο ευρωπαϊκό νότο, η κατάσταση ήδη δεν είναι πλέον αποδεκτή. Η ύφεση και ο αποπληθωρισμός, που συνδέονται με αυτό, με κανένα τρόπο δεν οδηγούν στον πληθωρισμό, αλλά θα το κάνουν.
Η Γαλλία επηρεάζεται περισσότερο από αυτό, αλλά αυτό θα γκρεμίσει και τη Γερμανία. Τώρα, η Γαλλία μπορεί να υποβαθμιστεί, επίσης η Γερμανία, είναι στην ίδια εξέλιξη, τα επιτόκια δεν θα παραμείνουν στο 0% ή χαμηλότερα, θα αυξηθούν και θα γίνει αδύνατη η χρηματοδότηση, το χρέος της Γερμανίας θα αυξηθεί πάρα πολύ, θα είναι αδύνατο να είναι ανεκτό και κάποιος θα τα ρίξει όλα στους πολίτες. Ο πλούτος των πολιτών, ο οποίος δεν είναι μικρός - μιλάμε για εκατομμύρια (μονάδες) ιδιωτικού πλούτου, και όσον αφορά τις βραχυπρόθεσμες καταθέσεις, περίπου 2 δισ. (ευρώ) - θα χρησιμοποιηθεί με το κλείδωμα των λογαριασμών, καθώς επίσης και οι βασικές μονάδες του πλούτου θα χρεώνονται με υποχρεωτικά δάνεια, αυτό ήδη το έχουμε, ο χρυσός θα κατασχεθεί και ακόμη και η απαγόρευση θα αρθεί στο εμπόριο χρυσού, καθώς οι ιδιωτικές αποταμιεύσεις τελικά θα ξοδεύονται λόγω των κοινών χρεών.
Αυτά θα χρησιμοποιηθούν και μπορεί κανείς να τους θεωρήσει ήδη χαμένους και είναι δύσκολο να δούμε κάποια ευκαιρία για να σωθούν. Έτσι, οι άνθρωποι θα πληγούν πολύ σκληρά, και θα δουν έναν απότομο αποπληθωρισμό, μια οικονομική ύφεση, και αυτό θα δημιουργήσει καταστάσεις ανάγκης, και οι τραπεζικές συναλλαγές θα φορολογούνται βαριά. Εξακολουθούμε να έχουμε μια πραγματικά καλή υποδομή, η οποία βέβαια σταθερά επιδεινώνεται, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα από ό, τι οι υποδομές πίσω στο 1929, κατά τη διάρκεια της πραγματικά μεγάλης οικονομικής κρίσης. Δεν θα είναι και τόσο άσχημη, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι τόσο κακή που μια τεράστια πολιτική αποσταθεροποίηση πρέπει να αναμένεται. 
Εξακολουθούν να μην υπάρχουν αντιδυνάμεις, αν και οι άνθρωποι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα ξεσηκώνονται, αλλά αυτές οι εξεγέρσεις θα καταστέλλονται συστηματικά από ξένες αστυνομικές δυνάμεις, και η στρατιωτική δύναμη έχει ήδη οργανωθεί - είναι η Eurogendfor - γι 'αυτό θα υπάρχει ένας καιρός που θα γίνονται προσπάθειες να σταματήσει αυτό μέσω εξεγέρσεων/επαναστάσεων, αλλά όλα αυτά θα έχουν μια αμφίβολη επιτυχία, το πραξικόπημά τους θα ... πετύχει και θα δούμε μια Ευρώπη που θα διοικείται με ένα δεσποτικό και δικτατορικό τρόπο.
Η μόνη πιθανότητα να πετύχει κάτι ενάντια σε αυτό το σύστημα είναι οι άνθρωποι στη Γερμανία και στις άλλες χώρες να μπορέσουν να σχηματίσουν πολιτικές ομάδες, να σκέφτονται και να ψηφίζουν με διαφορετικό τρόπο, και τα (εθνικά) κοινοβούλια που θα εξακολουθούν να λειτουργούν, να ακολουθήσουν διαφορετικές πολιτικές, σύμφωνα με νέες ρυθμίσεις, και απλά να θέσουν ένα τέλος σε αυτή την πορεία της ΕΕ που σε μεγάλο βαθμό καθοδηγείται από ορισμένες χώρες και τις ΗΠΑ, να θέσουν ένα τέλος σε αυτό και να στραφούμε προς μια Ευρωπαϊκή Ευρώπη, μια Ευρώπη των λαών, των δημοκρατιών, της καλύτερης δυνατής συνεργασίας με βάση τις Συνθήκες, αλλά δεν χρειαζόμαστε τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών. Το λέω ξεκάθαρα ότι δεν χρειαζόμαστε αυτή την ευρωπαϊκή σημαία, αυτή τη μπλε (σημαία), με τα 12 αστέρια. Κάποια στιγμή στη ζωή μου, θα ήθελα να την δω να μην ανεμίζει πλέον».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήριά μου για μια ακόμη φορά. Κοσμείς την μπλογκόσφαιρα.

DustOfRoad