Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Γιατί στην Οκτωβριανή Επανάσταση οι Μπολσεβίκοι κατεδάφισαν τις Εκκλησίες αλλά δεν πείραξαν τις Συναγωγές;Συμπληρώθηκαν 75 χρόνια από την επανάσταση των μπολσεβίκων που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από την 24η Οκτωβρίου 1917 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 1920. Χαρακτηρίστηκε Οκτωβριανή Επανάσταση, από το γεγονός που υπήρξε το σημείο αναφοράς της, την κατάληψη των Χειμερινών Ανακτόρων, έδρας της προσωρινής ρωσικής κυβέρνησης, τη νύχτα της 24ης Οκτωβρίου 1917 (με το παλαιό ημερολόγιο), στην Αγία Πετρούπολη - 7 Νοεμβρίου με το σημερινό ημερολόγιο.

Ακολουθεί απόσπασμα από σχετικό άρθρο του Henry Makow Ph.D. / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τον Οκτώβριο, ένας ανάγνωσης μου έστειλε μια διεισδυτική ερώτηση: «όταν οι Μπολσεβίκοι κυριάρχησαν στη Ρωσία, προσπάθησαν να εξαλείψουν την θρησκεία. Η δηλωμένη φιλοσοφία τους ήταν ο Αθεϊσμός και έκλεισαν τις χριστιανικές εκκλησίες και σκότωσαν ή φυλάκισαν τον κλήρο».
«Ωστόσο» συνεχίζει, «μήπως έκλεισαν τις εβραϊκές συναγωγές και σκότωσαν ή φυλάκισαν τους ραβίνους; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα εξηγήσει πολλά πράγματα σχετικά με τις πρώτες ημέρες του κομμουνισμού και ελπίζω να μπορείτε να δείτε την αλήθεια».

Την περασμένη εβδομάδα έπεσα ακριβώς πάνω στην απάντηση σε ένα βιβλίο από τον Αμερικάνο ιστορικό Edwin Schoonmaker:

«Δεκαπέντε χρόνια μετά την έναρξη της επανάστασης των Μπολσεβίκων, ο εκδότης του ‘American Hebrew έγραφε : «σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές που ο συγγραφέας συνέλλεξε ενώ ήταν στη Ρωσία πριν από μερικές εβδομάδες, καμία εβραϊκή συναγωγή δεν έχει γκρεμιστεί, όπως έχουν γκρεμιστεί εκατοντάδες - ίσως χιλιάδες Ορθόδοξες Εκκλησίες... Στη Μόσχα και σε άλλες μεγάλες πόλεις μπορεί να δει κάποιος χριστιανικές εκκλησίες να καταστρέφονται… η κυβέρνηση χρειάζεται τους χώρους για να φτιάξει μεγάλα κτίρια», (American Hebrew, Nov. 18, 1932, σ. 12), Οι αποστάτες Εβραίοι που οδηγούσαν μια επανάσταση που είχε στόχο να καταστρέψει τη θρησκεία, καθώς ήταν «το όπιο των λαών», είχαν με κάποιο τρόπο γλιτώσει τις συναγωγές της Ρωσίας» ("Democracy and World Dominion," 1939, σ.211).

Αν οι κομμουνιστές μισούσαν τον Θεό και τη θρησκεία τόσο πολύ, γιατί δεν κατέστρεψαν και συναγωγές; Μήπως ο Ιουδαϊσμός είναι στην πραγματικότητα μια μυστική κλειστή κοινωνία σαν την Μασονία όπου τα μέλη δεν γνωρίζουν την κρυφή ατζέντα, η οποία εκφράζεται πράγματι από τον κομμουνισμό; Αν και πολλοί θρησκευτικοί Εβραίοι ήταν αντι-κομμουνιστές, οι πληροφορίες του Schoonmaker οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού και του ειδωλολατρικού σατανικού κομμουνισμού.

Το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι η - με έδρα το Λονδίνο - Ιουδαιο-Μασονική τραπεζική μαφία υποστήριξε τους Μπολσεβίκους και είναι πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η αποφασιστική παρουσία Εβραίων στα κομμουνιστικά κινήματα είναι καλά τεκμηριωμένη.

Ο κομμουνιστής πρωτοπόρος Christian Rakovski (φώτο), μαρτυρεί, ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος ως μια «μηχανή συνολικής ισχύος» άνευ προηγουμένου στην ιστορία. Στο παρελθόν, «υπήρχε πάντα χώρος για την ατομική ελευθερία. Καταλαβαίνεις ότι όσοι ήδη εν μέρει εξουσιάζουν πάνω στα έθνη και τις κυβερνήσεις του κόσμου [δηλαδή οι κεντρικοί τραπεζίτες] έχουν αξιώσεις για την απόλυτη κυριαρχία; Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν καταφέρει ακόμη».

Ο Schoonmaker αναφέρεται στον Eugene Lyons, ένα κομμουνιστή*, που έγραψε για την εκδίωξη των χωρικών: «εκατομμύρια σπίτια χωρικών καταστράφηκαν, τους  κατοίκους τους στοίβαζαν σε άμαξες που έσερναν βόδια και τους οδηγούσαν στον παγωμένο βορά ή στις ξερές περιοχές της Κεντρικής Ασίας...Είδα δεκάδες ταλαίπωρους άνδρες, γυναίκες και παιδιά να βγάζουν το κεφάλι τους από τις τρύπες των αμαξών σαν να ήταν ζώα σε κλουβιά» (σ. 239)
(* δημοσιογράφος που γεννήθηκε σε εβραϊκή οικογένεια και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, όπου νέος έγινε μέλος του κομμουνιστικού κόμματος και αργότερα άσκησε κριτική στην Σοβιετική Ένωση, ενώ έγινε βιογράφος του προέδρου Herbert Hoover).

Ο Schoonmaker αναφέρει ότι δύτες του Γαλλικού Ναυτικού βρήκαν περιοχές γεμάτες πτώματα στο κάτω μέρος του λιμανιού της Οδησσού: «ο θαλάσσιος πυθμένας ήταν γεμάτος με ανθρώπινα σώματα που στέκονταν όρθια, και που με το ρεύμα του νερού... κουνιόντουσαν σιγά σαν να ήταν τερατώδη φύκια, με τα μαλλιά τους όρθια και τα χέρια τους υψωμένα προς την επιφάνεια...αυτό το υποβρύχιο νεκροταφείο ήταν ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης ορισμένων από τους πιο ευγενείς γιους και κόρες της Ρωσίας» (σ. 235)

Αυτές οι φρικαλεότητες πραγματοποιήθηκαν το 1920, δύο χρόνια μετά που ο Grigory Zinoviev, (φώτο - το πραγματικό εβραϊκό όνομά του ήταν Hirsch Apfelbaum) αρχηγός της Τρίτης Διεθνούς έκανε έκκληση για την εξόντωση της Ρωσικής μπουρζουαζίας, δηλαδή δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων!

Με το ίδιο ζήλο που οι κομμουνιστές έσφαξαν τη μπουρζουαζία, ο Schoonmaker γράφει ότι «κυνήγησαν το κλήρο. Οι χριστιανικές εορτές καταργήθηκαν... στους γονείς ήταν απαγορευμένο να δίνουν θρησκευτική διδασκαλία στα παιδιά τους... μια ομάδα από άθεους συγκροτήθηκε για να κοροϊδεύει και να γελοιοποιεί οποιοδήποτε ίχνος πίστης και σεβάσματος».

Τα δικαστήρια αναδιοργανώθηκαν. Η δικαιοσύνη ορίστηκε με βάση την Μπολσεβίκικη ορθοδοξία. Ο αντισημιτισμός έγινε κρατικό έγκλημα. Η επιστήμη, η τέχνη και η εκπαίδευση, όλα βρέθηκαν κάτω από το μαρξιστικό πρότυπο και συχνά κατεστάλησαν αλύπητα. Τα παραμύθια ακόμα και τα κλασικά εξαφανίστηκαν από βιβλιοθήκες και σχολεία.

Ο θεσμός του γάμου άλλαξε. Μπορούσες να επιτύχεις την έκδοση διαζυγίου στέλνοντας απλώς στην σύζυγό σου μια κάρτα. Σκέφτηκαν ακόμα και την «δημόσια ιδιοκτησία των γυναικών» αλλά έκαναν πίσω (σ. 201).

ΚΟ: Στην φωτογραφία: Ο Yakov Mikhaylovich Sverdlov, (που γεννήθηκε σε εβραϊκή οικογένεια ως Yankel Movshevich Eiman) (1885 – 1919) ηγετική φυσιογνωμία του κόμματος των Μπολσεβίκων, γιος Εβραίου χαράκτη, ήταν αυτός που διέταξε την εκτέλεση του Τσάρου Νικολάου Β' και της οικογένειάς του στις 16 Ιουλίου 1918.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

11 σχόλια:

Θεόδοτος είπε...

Έφτιαξαν και άγαλμα στον Ιούδα: http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.gr/2011/07/bolsheviks-put-up-monument-to-judas-in.html?zx=82ba047245759221

konion είπε...

Πόσο ἀξιόπιστες εἶναι τέτοιου εἴδους ἱστορικὲς ἔρευνες;
Πῶς μποροῦμε νὰ ἔχουμε πρόσβασι στὶς πηγές;
Πόσο εὔκολα μποροῦμε νὰ βροῦμε ἀπὸ ἀλλοῦ στοιχεῖα;

Ανώνυμος είπε...

και οι χρηστιανοι δεν εχουν κανει και λιγα ετσι ?? ασχετως αν αυτο που ζουμε δεν εχει καμια σχεση με χρηστιανισμο ...

ilias είπε...

σιγουρα οι εβραιοι σιωνιστες χωνουν παντου την γαμψη τους μυτη, ομως το να υπηρχαν μελη καποιοι εβραιοι με το να δινουν κατευθυντηριες γραμμες εχει μεγαλη διαφορα. Την αληθεια δεν θα την μαθουμε ποτε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι σημερα οι εβραιοι κυβερνουν τον κοσμε μεσω του κεφαλαιου, και ως εγκληματιες κατα της ανθρωποτητας πρεπει να αντιμετοπιζονται. ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω η ανάρτηση έτσουξε τα κομμούνια. Και βέβαια μπορούμε να μαθουμε την αλήθεια, δεν πέρασαν χιλιάδες χρόνια, ψάξτε αν υπάρχουν κατεστραμένες συναγωγές στη Ρωσία και θα έχετε την απάντησή σας.
Συγχαρητήρια Κόκκινε Ουρανέ.
Από Κομοτηνή.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχω μια κάποια σχέση με την πρώην ΕΣΣΔ πρέπει ίσως να είμαστε κάπως προσεκτικοί στις κρίσεις μας λόγω του ότι πολλά ιστορικά στοιχεία δεν έχουν δημοσιευθεί.Γίνεται λόγος για αντιεβραικά προγκρόμ κατά την διάρκεια του εμφυλίου πολέμου απο την πλευρά τμημάτων του κόκκινου στρατού με την ενθάρυση του ίδιου του Λένιν.Σίγουρα οι Συναγωγές είναι επικύνδινες.Απο την άλλη ας μην μας διαφεύγει το γεγονός της καταπίεσης απλών εβραίων στο τσαρ
ικό καθεστώς.Δεν πρέπει επίσης να
συγχέουμε την κατάσταση των απλών εβραίων στην προεπαναστατική Ρωσ
ία με την εξωτερική πολιτική του
σύγχρονου Ισραήλ.Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορεριτικά πράγμα
τα.Ο ρόλος των συναγωγών πάντως
πρέπει οπωσδήποτε να προσεχτεί ει
δικά για τις σχέσεις τους απέναν
τι στην Αρχαιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Α) Τούς Εβραίους τούς έχουν διώξει πολλές χώρες , ανάμεσά τους καί οί Έλληνες . Τώρα ή κάτι συνέβαινε μέ ΟΛΟΥΣ ή κάτι συνέβαινε μέ τούς Εβραίους... Αυτός ό ιστότοπος έτσι κι αλλοιώς έχει δώσει πολλές απαντήσεις στό θέμα αυτό .
Εκείνες τίς παλιές εποχές λόγω καί τού ανωτέρω , οί Εβραίοι ναί μέν είχαν οικονομική ισχύ , αλλά ήταν ανήμποροι νά κατευθύνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τόν κόσμο διά μέσου τών κυβερνήσεων , οπως ακριβώς κάνουν σήμερα .
Β) Κάποιος είπε ότι "καί οί Χριστιανοί κάναν πολλα" . Σηνήθης "μπερδεψολογία" , άλλο οί Χριστιανοί κι άλλο αυτοί πού κάνουν κάτι στ' όνομα τού Χριστιανισμού , όπως π.χ. ό Πάπας . Αυτός (όποιος ήταν κάθε φορά) έστελνε ανθρώπους στήν πυρα - όταν δέν τούς βασάνιζε - γιά γελοίους λόγους , έκαψε ακόμη καί τήν Ιωάννα τών Παρισίων - χωρίς τήν οποία σήμερα δέν θά υφίστατο ή Γαλλία . Κι όμως κι αυτός Χριστιανός δηλώνει... Αντιπαραβάλλετε λοιπόν τέτοιους Χριστιανούς μέ Έλληνες Ορθόδοξους , από Αρχιεπισκόπους έως απλούς Διακόνους , τούς οποίους τούς γδέρνανε ζωντανούς καί τούς κρεμούσανε , κυρίως οί Τούρκοι αλλά καί μέ ποιό πρόσφατο παράδειγμα τούς Γερμανούς επί κατοχής - αυτοί ώς πιό... ανθρωπιστές (!) τούς στέλνανε στό εκτελεστικό απόσπασμα...
Παρεπιμπτόντως , επειδή βαρέθηκα ν' ακούω γιά τίς Σταυροφορίες , τά ΠΡΩΤΑ θύματα τής ΠΡΩΤΗΣ Σταυροφορίας ήταν οί Έλληνες (Βυζάντιο) στήν Κύπρο...
Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Luke Mpar είπε...

Πάντως είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο εβραίος Αβρααμ Μπεναρογια ήταν ιδρυτής του ΚΚΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

http://kairoi-apostasias.blogspot.gr/2013/09/sas-parousiazoume-tov-megaluterov-arximakelarnv-tns-istorias-gia-tov-opoiov-fusika-dev-ma8ate-oute-akousate-pote-tipota.html

Unknown είπε...

Γιατι ο Μαρξ δεν ηταν Εβραιος; Παντου ειναι χωμενοι ,σε ολα τα μεγαλα κακα γεγονοτα της ιστοριας του πλανητη. Και οι δυο ΠΠ ηταν δημιουργημα τους.