Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Ανήλικοι μαύροι πυροβόλησαν νεαρή λευκή μητέρα επειδή τους είπε «βρείτε καμιά δουλειά»


Τρεις μαύροι έφηβοι πυροβόλησαν μια 22χρονη λευκή μητέρα επειδή τους είπε «βρείτε καμιά δουλειά», όταν ζητούσαν επίμονα να πάρουν ένα τσιγάρο από το φίλο της.

Η Kayla Peterson πυροβολήθηκε στις 3 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ενώ στεκόταν έξω από το σπίτι της με το φίλο της, William Bailey.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί τον Todavia Cleckley και τον Marcus Velasquez, και οι δύο ηλικίας 14 ετών, οι οποίοι θα δικαστούν ως ενήλικες για τη δολοφονία στο Beaver Falls της Πενσυλβάνια το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένα τρίτο αγόρι, ο 13χρονος Kyle Goosby, είναι ήδη υπό κράτηση και έχει κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας σε διάπραξη ανθρωποκτονίας.

Δύο από τους εφήβους δημοσίευσαν φωτογραφίες τους κραδαίνοντας όπλα στο Facebook λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Οι τρεις νεαροί μαύροι είχαν ακολουθήσει τον Bailey από ένα κοντινό κατάστημα ζητώντας για τσιγάρα και επειδή δεν τους έδινε άρχισαν να βρίζουν αυτόν και την Peterson, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ένας από αυτούς έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε μία φορά.

Η 22χρονη Peterson, η οποία είχε μια κόρη, αφού χτυπήθηκε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Allegheny, αλλά πέθανε από το τραύμα που προήλθε από τη σφαίρα στην κοιλιακή χώρα δύο ώρες αργότερα.

«Μόλις αντάλλαξαν κάποιες λέξεις έπεσαν πυροβολισμοί», δήλωσε ο αστυνομικός Τζόουνς. «Είναι απογοητευτικό νεαρά άτομα να εμπλέκονται σε περιστατικά όπως αυτό, και να έχουν όπλα».

Την Κυριακή, λιγότερο από 12 ώρες μετά την δολοφονία, μια θολή φωτογραφία δύο αγοριών να σημαδεύουν την κάμερα δημοσιεύτηκε στο Facebook στη σελίδα του Cleckley.

Η σελίδα τον έδειχνε να ποζάρει με δύο πιστόλια - ένα ημι-αυτόματο πιστόλι και ένα περίστροφο - ως εικόνα προφίλ, που ανέβηκε την περασμένη εβδομάδα. Η σελίδα αυτή έχει πλέον πέσει.

Ο αστυνομικός Jones είπε στους Times Online ότι τα αγόρια «δεν ήταν άγνωστα σε εμάς. Έχουμε ασχοληθεί μαζί τους και πριν».

Ο φίλος της Peterson, Bill Bailey, δήλωσε ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν έφυγε από το κατάστημα J's News το απόγευμα της 8 Δεκεμβρίου.

«Δεν κουνήθηκε καν όταν συνέβη»,είπε ο Bailey στο κανάλι Sheldon 4. «Απλά είπε, ‘δεν μπορώ να αισθανθώ τα πόδια μου’. Ήθελε να ξαπλώσει κάτω, για αυτό την ξάπλωσα κάτω».

Ο Bailey είπε ότι προσπάθησε να εξηγήσει την κατάσταση στην κόρη του, την Ellieonna, αλλά δεν ήταν εύκολο: «.. Απλά της είπα ότι η μαμά της ήταν ένας άγγελος και έφυγε μακριά πολύ σύντομα. Ήταν μια πολύ καλή μητέρα. Αφιέρωσε τη ζωή της στην κόρη μου».

Ο Bailey είπε στο κανάλι ότι ήξερε τους υπόπτους και έπαιζε μπάσκετ με έναν από τους πατέρες τους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω νομιζω οτι η οβρια Emily Bazelon (και οι συν αυτη) θα ειναι ολο χαρα απ το γεγονος που η λευκη φυλη των ΗΠΑ θα μετραη ενα ατομο λιγωτερο.

Πατρικιος

konion είπε...

Νὰ γιατὶ χρειάζεται ἠ ὁπλοφορία στὶς Η.Π.Α., σὲ σκοτώνουν γιὰ πλάκα.

Ἐὰν ὁ φίλος της εἶχε ὅπλο δὲν θὰ τὸ ἔβγαζε ἔτσι εὔκολα ὁ ἄλλος, αὐτὴ εἶναι ἡ μαύρη ἀλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

#

@konion, ρίξε μια ματια να βρεις και να δεις το "Bowling For Columbine" του σκηνοθετη που έγραψε και το ντοκυμαντερ για την 9/11, για να δεις σχετικα με την "οπλοφορια" στην Αμερικη και κατα πόσο είναι σωστή η όχι (να δεις μια αποψη δυνατή δηλαδη "εκ των εσω" (η αμερικανος ειναι αυτος η καναδος μαλλον) απο άνθρωπο που νιώθει τον παλμό της αμερικης (πιθανως) καλυτερα απο εμας.

Εύρυτος είπε...

Καμία αναφορά από τα ΜΜΕ. Αν είχε συμβεί το αντίθετο ή αν απλά είχε φάει ένα χαστούκι αράπης από λευκό θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΙ "μαυροι", ΟΙ νεγροι ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ dna ΤΟΥΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΤΙΕΣ ΟΙ "μαυροι", οι νεγροι ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (υπαρχει φυσικα ενα πολυ μικρο ποσοστο που συμμετεχει αλλα μονο για να ξεγελιεται η πλειοψηφια...) ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΤΑ "προοδευτικα μυαλα" ΤΩΝ διεθνιστων - μεταναστολαγνων ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΟΙ "μαυροι" ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ;;;

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΟΙΚΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ νεγρικη ηπειρο...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ - ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

νεγρικη φυλη = ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!